Детската градина- всичко, което ни вълнува-10

• 29 967
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Как се държи госпожата, Дзвер?
За сега се държи добре, дори детето се хвали, че вече в детската било по-хубаво, да видим обаче, до кога ще й издържат нервите... Дано поне до 31 май 2015  Praynig

# 526
Подготвителната работа с децата над 5 годинки не се провежда само в градини. Тези, които са в училища, са на полусменен принцип дори.

Има и целодневно обучение за предучилищна в училищата, ние сме така. Следобед затвърждават материала от сутринта.

# 527
wild poppy, то е ясно, че има.  Peace Идеята ми беше, че когато я има практиката и на полудневно обучение в държавната система, някой ще да е съобразил ситуацията с ученето като цяло, а не го е мислил на парче.
Дано да се задържи доброто отношение в групата, Дзвер.  Hug   

# 528
Оф, нашите вчера отново зяпаха филмче...цялата минала седмица бяха пред телевизора, когато го вземах, вчера пак.. ooooh!

При това на загасена лампа гледат, тоест на тъмно, което е много вредно и е предпоставка за получаване на перде на очите...

И отново лепнали бележка за театро...аман, всеки божи месец, без пропуск...
Аз ще пропусна обаче Mr. Green

Дзвер, стискам палци за детската... Peace

# 529
Как се държи госпожата, Дзвер?
За сега се държи добре, дори детето се хвали, че вече в детската било по-хубаво, да видим обаче, до кога ще й издържат нервите... Дано поне до 31 май 2015  Praynig

А, добри новини!  Hug
А как протече разговора с директорката? Извинявай, ако вече си писала, нямам време да прочета последните 5-6 страници.

# 530
  • София
Разговорът с директорката мина, както очаквах.... съгласи се с нас, каза че ще говори с госпожата, разказа ми какви проблеми има с нея и като чели ми намекна, че й е спусната от някъде... обаче това не ми е първи разговор с нея и тя винаги така реагира... вярно е, че в понеделник госпожата ги беше изкарала на вън защото тя и това не прави, но днес отново не са излизали... големият проблем е, че другата им госпожа е супер читава и двете не се понасят. За съжаление това се отразява на децата... а, директорката обеща, че само при намек за тормоз ще я уволни, ама и това не го вярвам - как се намеква психичен тормоз?

ПП Извинявам се, горното го писах от таблета и беше пълно с грешки   ooooh!

Последна редакция: ср, 05 ное 2014, 19:25 от Дзвер

# 531
Нашата директорка е много "хлъзгава", никога не пада по гръб...все го усуква, суче, нищо конкретно...хич не обичам такива хора... Crossing Arms

# 532
Трудно.Гледай детето да е доволно.Можеш да разпитваш детето за какво
си говори с госпожата.Дали я разпитва за у вас.Казва ли им кое е
хубаво и лошо и т.н.

При нас театъра е 2-3пъти в месеца. Децата много се радват.Моя
като му кажа,че има театър 6.30 ме кара да тръгваме.

# 533
Нашите ги изкарват и сутрин и следобед навън. Чудя се да се радвам ли...
Театърът е веднъж месечно при нас.

# 534

При нас театъра е 2-3пъти в месеца. Децата много се радват.Моя
като му кажа,че има театър 6.30 ме кара да тръгваме.

Множко ми се вижда...а аз си мислех, че при нас е доста начесто..

Няма лошо, щом децата ви се радват де.. Peace
Просто моят не е по тези събития...

То още е рано де, но днес гледах едни симпатични чаши с коледни мотиви, та се чудя дали да не взема за госпожите и за двете лелки.. Thinking..за Коледа..

При нас май се въртят две лели, и на 15.09 малко конфузно се получи, че бяхме взели 3 букета - за двете госпожи и за лелята /така разбрах, че е една леля/, но сега виждам, че двете се сменят и въртят..

# 535
  • София
Театър - през седмица т.е. 2 пъти месечно. Мисля, че е ок така. И май няма повторения като че ли. Днес каката е харесала театъра, но не пожела да разкаже подробности.

# 536
...То още е рано де, но днес гледах едни симпатични чаши с коледни мотиви, та се чудя дали да не взема за госпожите и за двете лелки.. Thinking..за Коледа..

Вземай смело. Peace Миналата година купих по една играчка за елха за госпожите и лелките. Искрено се зарадваха. А дори не струват почти нищо. Важен е жеста. Heart Eyes

# 537
От както е започнала тази учебна година, театър са имали само веднъж.
Дари, при вас топличко ли е? При нас сутрин е много студено, абсурд да ги изведат. Следобед става за игра, но не ги извеждат, откакто застудя времето  Peace

# 538
Студеничко е. Сутрин идея си нямам в колко часа ги извеждат, предполагам към 10.30-11.00. Следобед- да духа, да е облачно, все са навън. Към 16.30 ги изкарват, не знам до колко стоят. Само най- малката група не е навън. Предполагам че директорката ги кара- дай й закаляване на нея.

Според вас изяждат ли децата нормално парче торта, или едно го делят на две? /тези, които могат да вкарват торти/. Поръчах днес една торта, 20 парчета, а те варират 21-23 деца, и сега съм в чуденка дали ще стигне.

# 539
  • София
Студеничко е. Сутрин идея си нямам в колко часа ги извеждат, предполагам към 10.30-11.00. Следобед- да духа, да е облачно, все са навън. Към 16.30 ги изкарват, не знам до колко стоят. Само най- малката група не е навън. Предполагам че директорката ги кара- дай й закаляване на нея.

Според вас изяждат ли децата нормално парче торта, или едно го делят на две? /тези, които могат да вкарват торти/. Поръчах днес една торта, 20 парчета, а те варират 21-23 деца, и сега съм в чуденка дали ще стигне.
дори ще е много - по малко торта им дават, не цели парчета  Peace

Общи условия

Активация на акаунт