Детската градина- всичко, което ни вълнува-10

• 29 956
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Аз поръчах 24 парчета, децата по принцип са 22. Но присъстваха 13 деца. Върнаха ми половината торта.
При нас като е студено никакви деца няма навън, трябва да има слънце и да е топло да ги изведат. Изобщо това е някаква рядкост, ако не е 25 градуса навън.

# 541
  • София
А при нас сутринта са ги извеждали, но следобяд - не. Този път обаче поне не ги е "наказала" госпожата, а имали много работа  ooooh!

# 542
Дзвер,тази жена всеки ден яко яхва метлата..  afwitch

# 543
  • София
Нашите ги изкарват и сутрин и следобед навън. Чудя се да се радвам ли...

Бих се радвала много да извеждат дори веднъж, но откак захладня, си седят все вътре.

# 544
  • Sofia
Моят е трета група и ги изкарват навън, за което се радвам. Събота и неделя не излизате ли, каква е разликата newsm78

# 545
...и мен ме накараха да го запиша на футбол.

Бях го записала на английски, танци и плуване, без футбол, обаче снощи госпожата ми съобщи, че той ходел и на футбол. Да го записвала ли официално или да го спирала!?!? И той каза - Искам футбол!!!  Та, вече е и на футбол...

Няма ли да му дойде в повече да ходи на всички допълнителни занятия  newsm78 ?!?

# 546
  • София
В нашата градина към средата на октомври спират да извеждат децата на двора и към средата на май ги извеждат. Това е положението. Не им се мръзне на госпожите навън.

# 547
Аз съм виждала една единствена държавна градина, в която извеждат децата по всяко време на годината.
Всички останали са така
В нашата градина към средата на октомври спират да извеждат децата на двора и към средата на май ги извеждат. Това е положението. Не им се мръзне на госпожите навън.

# 548
При нас и сега ги извеждат.Първа и втора група и сутрин и след обед.Трета и четвърта група само след обед,защото сутрин имат занятия.

# 549
  • София
При нас в градината има смели г-жи, които извеждат и сега децата.
Едната г-жа на каката влиза в тази категория. Но са малко, не е масово излизането.

# 550
И при нас не ги изкарват, но не страдам от това, нито пък детето ми. Да е хубаво времето, в смисъл то е ясно, че сезонът е студен, но поне слънце да напича, ок, но тук е почти постоянно мъгливо и влажно напоследък.

# 551
А моя е свикнал да излиза по всяко време от бебе.И ако не излезе му липсва.Не иска от градината да се прибираме с кола.Иска пеша.Като правим прибирането повече от половин час.Вече чака снега и все приказва как ще го гази докато се прибираме,щял да се търкаля в преспите....Сега като се прибираме и все ми казва "Аз малко ще потичам".
Като вали силно дъжд се цупи ,че не съм взела чадъра ,че да вървим пеша.
Всеки както е свикнал.

# 552
  • София
При нас същото не ги извеждат вече. Предполагам, че сутрин имат други занимания, а следобед се стъмва рано или смятат, че е студено, но вече не ги извеждат. Яд ме е, защото аз докато я взема и си стигнем до квартала, то съвсем тъмно станало, та сега излизанията на щерката са събота и неделя само.

# 553
При нас излизат като има слънце, но едната учителка ми каза, че има родители, които мрънкат, че им извеждат децата в студа.

# 554
При нас излизат като има слънце, но едната учителка ми каза, че има родители, които мрънкат, че им извеждат децата в студа.
А тези хора не ги изкарват цяла зима на вън?Как става това?
То и при нас може да има мрънкащи де.

Общи условия

Активация на акаунт