Отговори
# 405
Момичета, минавам само да се похваля - на 12.10 се роди дъщеря ни, 3.600/51. Кротува засега, но чакам коликите да видим...
На останалите родили мами - здрави и кротки бебоци им пожелавам. На очакващите - наслаждавайте се на последните моменти:)

# 406
Здравейте,

честито на Фъстъче и Буболенче. Много здраве и късмет на бебчовците  smile3525

Лейди, да вчера не издържах вече и смукнах един валидол.

На мен секса ми е забранен от 7 месец. И то профилактично. Защото тогава прегледа беше : всичко ти е наред, пийй си магнезия, но вече спирайте със секса. хаха. /нито имах контракции, нито болки, явно док се застрахова/
Мен първите 3 месеца като повръщах - и дума не можеше да става. После се очовечих и ме удари хормона, и са пак съм затишие по тази тема, хич нямам и желание. Добре, че ММ подхожда с разбиране.   Mr. Green

# 407
Роси,Фъстъче,Буболеченце честита ви радост мамчета   bouquet Да са живи и много здрави бебенцата ви  Heart Eyes
Да питам мамите,които са зпознати,дали  цеденето с помпа може да намали или да спре кърмата?Не кърмя,но изцеждам и давам на малкия.

# 408
Привет от нас! Честито на буболеченце! Да сте живи и здрави с малкото слънце!!!
Евелин, само с цедене трудно се поддържа лактация... Да, кърмата значително намалява по този начин. Слагай го да суче поне малко и едва след това изцеждай и давай от шишето  Peace

# 409
Здравейте мами, да се похваля и аз, че

на 15.10 в 7 часа се роди нашето щастие Михаела 3700гр, 52см нормално раждане.  newsm51

Вече сме си в къщи и сме само на кърма, от което съм много доволна, малката не признава нито шише, нито биба, само цица иска  Grinning. Иска ми се да й давам и по малко водичка, ама пусто неще шише и тва е...

Честито на всички родили мами, а на чакащите - още малко търпение  Simple Smile

# 410
Сега се опитах  да си променя лентичката, но не виждам от къде, моля някой да ми каже Simple Smile
  bouquet

# 411
Благодаря за бързият отговор Плодчетата  Hug
Миминка,честита бебенце   bouquet!Нека е здраво и много щастливо дете! Влез например в www.mamaibebe.com на линийки и си създай своя след това предполагам знаеш как се поставя в профила ти .Аз си смених лентичката от този сайт http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=2

Последна редакция: чт, 23 окт 2014, 15:03 от EvElIn_

# 412
 Честити бебчовци на новите мами. Да са им живи и здрави дечицата, големи да порастнат. Не мога да смогна да ви чета, но предполагам, че с повечето обебили се мами е така.
 Моята кукла спи вече 4-ти час непробудно. Изпуснахме едно хранене, ще трябва да наваксваме после  smile3521

# 413
Здравейте вече сме си в къщи Simple Smile  Сега бързам да разкажа за ражданеето

Както вече знаете доктора ми даде едно хапче сложих си 1/4 вагинално във неделя срещо понеделник и в 4ч сутринта имах болки,но леки постепенно със часовете се усилиха и така вече в 6ч сутринта не иЗдържах и станах да пия кафе..Което така и не изпих пих много вода и естествено болките ми развалиха плановете за сутринта,но както и да е..В 8ч сутринта бях пред клиниката така ме болеше,че ми идеше да изпуша една цигара ММ ми предложи и аз взех и му се развиках 9-месеца не пуших сега накрая няма да се предам и да запаля,има време и ще пуша...Така до към 8-20 попълнихме нужните документи и ме приеха настаниха ме във стая преоблякох се и сляЗохме със ММ за клизма и това мина!!След това ме сложиха на тонове болките се усилваха извикаха една баба да ми злоби епидуралната упойка и тази баба се оказа шефка на клиниката ахах,постави ми упойката и се родих после постепенно само ми вливаше през катетърчето упойка,не ми слагаха катетър зА пишкането понеже усещах че ми се ходи и ме похвалиха,че много рядко някой усещал..упоиката не беше много приятна за слагане,но и това мина!Шиката на матката ми беше много твърда и акошерката ми правеше коктейли и ми вливаше скришно от доктора за да не ме мъчат много понеже едвам вдвам правех разкритйе добре,че беше тази жена със 2коктейла ми умекна шиката спукаха ми водите и контракците се усилиха и бяха по на често,но бебчо нямаше намерение да излиза и се беше заврял буквално във ребрата ми високо..Почнаха да му се гъбат тоновте сложиха ме на кислород и нещата се оправиха,но за малко..След това идва Аг-то и вика ти що си на кислород и му обясних тогава тоновете се бяха оправили и го махнаха със това махане на кислород до 4 мин пак бях на кислород пак паднаха тоновете,тога видяхме със ММ колко уплашен беше Аг то и ме бръкна за раЗкритие и каза обадете се на педиатъра да дойде,докато му се обадиха той вече дойде. Аг-то се преоблече точно за 2 мин видях истински страх във очите му а аз докато се осъзная какво става ми взеха кислорода и викат давай напъвай 1-2 нападна и го свалиха ниско малкия след което доктора каза искам още 2-пъти да напънеш и всичко ще свърши а аз вече не знаех каде съм и какво да си мисля и нямах сили и аз се уплаших със още един напън излезе малкия на половина и АГ-то каза последно и излиза..Докато каза последно и ми го метнаха на гърдите един пусинял и няма глас да изплаче ММ до мен се панира и му викам айде бе няма ли да снимаш а той милия не знаеше каде е секнах му рева със тея снимки има и клип и снимки,но на апарата и така за около 5-7мин се появи малкия!!Мм вика ти раждШ или за снимките мислиш викам му за всичко а сега отивай да го снимаш.. ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ДЪЛГИЯ ПОСТ!

# 414
Izgrqvashto Slance, много сложно с тая шийка, а и бебето щом е било високо... Но важното е, че на финала всичко е наред и сте здравички!

Уф, това ме кара да се притеснявам леко. Моята госпожица рита яко в ребрата и няма никакво намерение да слезне по-надолу.
Ясно е, че няма срок за тая работа и може да стане всеки момент, но знае ли някой техники за ускоряване на процеса? Има ли опасност за бебето, ако това не стане до края и раждането започне? Има ли други, които са раждали, докато плода е високо?

Нещо не откривам много инфо в нета по тоя въпрос.

# 415
Izgrqvashto slance, Честито!!! Да сте живи и здрави и само хубави неща в живота ви с малкото съкровище!!!
Аз мога да споделя 2 неща, които ядох в деня преди да родя - не знам дали те точно са ми помогнали, или от самосебе си е станало, но ядох леща с люто и пих мляко с канела 3 чаши  Shocked И за двете знам, че предизвикват контракции.  Peace   bouquet

# 416
Изгряващо слънце и аз раждах с епидурална и сега имам ужасни болки в гърба не постоянни ами в някой положения като седна все едно ток минава през гърба ми. Чудех се дали е от упойката или просто от самото раждане.

# 417
ridzhina,не го мисли корема,може да 'падне' и няколко дена преди раждане,и в самия ден или да си остане висок.На мама корема и с разкритие ,и контракции ,и е бил много нагоре,не е можела да диша и седне спокойно, и са и 'скачали' по ребрата,но аз съм била голямо бебе BlushКато слушам разкази на мои познати,при някои корема също не се е смъквал преди раждането и са мислили,че имат много време до деня-да,ама не Laughing
То и аз мислех,че моя вече е надолу,ама снощи с мъжо установихме,че е по средата Mr. Green
Не е предпоставка за операция това,особено за опитен лекар и акушерка PeaceДори и седалищното прележание,не трябва да означава 'под ножа' Peace

miminka_88, bubolechence, Фъстъче,честити съкровища  bouquetДа растат здрави и усмихнати и много да ви радват  bouquet

Izgrqvashto Slance,с глас съм се смяла LaughingРаждаш или за снимките мислиш hahaha Joy Joy
Ама така е,мъжете могат да мислят само за едно,докато жените сме многофункционални Mr. Green

# 418
Изгряващо слънце и аз раждах с епидурална и сега имам ужасни болки в гърба не постоянни ами в някой положения като седна все едно ток минава през гърба ми. Чудех се дали е от упойката или просто от самото раждане.

За сега са минали само 3 дни от ражднето и нямам такива наблюденйя или болки поне за сега..

# 419
ridzhina,не го мисли корема,може да 'падне' и няколко дена преди раждане,и в самия ден или да си остане висок.На мама корема и с разкритие ,и контракции ,и е бил много нагоре,не е можела да диша и седне спокойно, и са и 'скачали' по ребрата,но аз съм била голямо бебе BlushКато слушам разкази на мои познати,при някои корема също не се е смъквал преди раждането и са мислили,че имат много време до деня-да,ама не Laughing
То и аз мислех,че моя вече е надолу,ама снощи с мъжо установихме,че е по средата Mr. Green
Не е предпоставка за операция това,особено за опитен лекар и акушерка PeaceДори и седалищното прележание,не трябва да означава 'под ножа' Peace

miminka_88, bubolechence, Фъстъче,честити съкровища  bouquetДа растат здрави и усмихнати и много да ви радват  bouquet

Izgrqvashto Slance,с глас съм се смяла LaughingРаждаш или за снимките мислиш hahaha Joy Joy
Ама така е,мъжете могат да мислят само за едно,докато жените сме многофункционални Mr. Green

Във първите секунди който излезе бебо само за това мислех  hahaha hahaha hahaha hahaha
само това ще ни остане един ден Simple Smile Имам и един невероятен клип  Blush Blush Blush

Общи условия

Активация на акаунт