Отговори
# 600
Ние сме с Пуфис, Преди това бяхме на Памперс, но едно, че са по-скъпи, друго, че имат един такъв странен аромат (преди да се напълнят  Joy Joy Joy).
 Иначе педиатъра каза,ч е трябва да яде вече по 100-120 мл, но тя до вчера повече от 90 не можеше. Постепенно ще й увеличавам дозата, тя сама ще покаже колко ще изяжда  Hug

Последна редакция: пт, 31 окт 2014, 17:38 от aniii_b

# 601
Здравейте.
На мен ми остана памперс премиум от родилното и досега не е пускал.номер 1 е размер. Но вкъщи сме се заредили с пуфис и ги пробвах. Издържаха сериозен тест от страна на бебко  Mr. Green

# 602
Нйе сме на Памперс и до сега не съм имала проблем със тях на 2-ка сме големи са му ии за това не сме имали проблем май newsm78 newsm78 newsm78 ..

# 603
  • Бургас
И ние сме на Памперс синята май activе baby беше.  Още сме на 2-ка ама май ще сменяме сега на 3-ката защото ми казаха че ако стане на 4кг. да сменяме да не чакаме да й станат тесни. И май май отесняват защото се отбелязват малко и вече не ги съединявам. Сега ще видим днес дали има още в Лидъл промоция на Памперс да се възползваме Wink
Ох малката пак от 1 - 4 се спука да плачи да се събужда....тия колики , и трудно ака, явно от смяната на дозата на млякото. Пръцка ама нищо, на всяка смяна на памперса правя раздвижване на крачетата и масажче на корема да ака ама ...не става когато си реши тогава.  Cry Sad Иначе не й е твърдо коремчето но не може цял ден да не ака и да се мъчи Sad

# 604
Mами само да ви кажа, че пелените в Лидъл са добри 50бр. за 16лв. ползвах ги с баткото, но сега май нямат такъв малък размер. Сега съм с Памперс белия пакет и през ноща не сменям, ако не е крайно наложително. Седяла е и с ако нямат грешка. Попиват и няма подсечено.
Картата на ДМ съм ползвала, но един път си направих сметка че цените им с отстъпката са както нормалните в аптеки Ремедиум. Сега може да е друго и важат до навършване на 2год.на детето.
Има ли още неродили мами? Действайте че днес изтича октомври  Simple Smile
Лека !   

# 605
И ние сме на памперс премиум по принцип, няколко пъти са пропускали, но свършиха и сега ползвам един пакет, подарък от болницата на лили памперси. в първия момент ми се видяха малко груби в сравнение с тези на памперс, но не са пропускали до сега.

Тъкмо щях да питам излизате ли в това време и вие сте засегнали темата, аз чакам сега времето да се постопли още малко идните дни и да направим една разходчица навън. И двамата големи са ми зимни бебета, но въобще не мога да се сетя как и по колко сме излизали

габсолини, за запушени канали помага масаж на горещ душ.

Последна редакция: пт, 31 окт 2014, 17:30 от адис

# 606
Здравейте, аз не съм писала отдавна, но се старая да ви чета. Наистина професията майка не е лесна, а и отпуска няма  ooooh!
Лейди, хайде стига се мота, време ти е, няма само ние да не спим нощем.

От памперсите най-много ми харесват засега на Пуфис. Иначе пробвах и Памперс (двата вида), Молфикс и още едни странни, които не ги бях чувала, подариха ми ги. Но определено на Пуфис ще си взема пак, че моите са на свършване. Радвам се, че ги има още в Лили, утре ще пратя мъжа. Ние сме и на преглед утре, да видим колко големи сме станали.
За коликите и аз мисля, че Инфакол вече не й действа. Давам и всяка вечер пробиотик. Много помага.

За запушените каналчета: аз ходих даже до спешното, защото има 39.5 градуса температура. После още един ден вдигнах много висока. Какво правя - изцеждам се много дълго и продължително, като задължително масажирам (колкото и да боли). След това студен компрес. И така след 3-4 изцеждания се оправят.

А някой може ли да ми каже как мога да си сложа лентичка  newsm78. С тия подобрения хич не мога да се оправям...  Mr. Green

# 607
И на мен ми е трудно тук да си намеря настройките за лентичките, за това ги направих от мама и бебе Simple Smile
 Гледам, че съм писала, че ползваме памперси на Молфик, та си оправих грешката - на Пуфис сме. Тцтцтц направо спя и пиша, но днес съм много уморена. Simple Smile

# 608
Само да вметна, че в Карфур също са намалени Пуфиса - 21 лв., а в Лили днес е последен ден на промоцията - 22 лв., иначе редовната цена е 27  Shocked
 Аз го изкарах малко днес, много беше топло на обяд и се разходихме доволно  Heart Eyes Hug

# 609
Мами не съм писала от няколко теми,но ви 4ета  когато мога.На 19.10 се роди моето мом4енце Йоан 3.450,50 см с планово секцио,ина4е термина ми беше за 27.10.Малко кофти раждане беше,но сега сме добре Simple Smile

# 610
Аз също си направих линийка от мама и бебе ама не знам дали успях на я поставя както трябва  Blush
Честото бебче ''бъдеща мама'' много да ви радва,към 16 часа изнесох Лила на терасата толкова беше хубаво днеска,че се престраших и я изведох на терасата то иначе зимата носа няма да си показваме,като е много студено поне сега  Hug

# 611
Мерси, kle0patra  Simple Smile Само това не бях пробвала. Аз ползвам памперси на Прима - 1 номер и до сега един път само е пропускал, но бебка доста се беше постарала  Mr. Green

# 612
Здрввйте,
Отдавна не съм писала, но нямам мноо време, знаете как е, но успявам да ви прочета. Днес май ще имаме още едно бебе лейди готи я няма днес Simple Smile
Ние още борим жълтеницата. Много е гадно. Оказа се, че имаме АВО несъвместимпст с бебето, аз съм кръвна група 0+ а беба е А+ и жълтеницата ние в по-остра форма. Някойзапознат ли е да даде повече разяснения от опит, че в интернет е страшно. за колко време вие минала? Какво го лекувахте?

# 613

ОТ ОБИЧ

На сина ми Христо

За мене, сине, ти си дар от светлината
и смисълът на бъдните ми дни.
Когато с обич те погаля по косата -
прекланям се на мойте съдбини.

Да те обичам вечно е  благословия,
а да те има - сбъдната мечта!
За твое здраве глътка вино ще отпия
и горд ще те покажа на света.

Когато, сине, сутрин те събуждат птички,
дари ги с твойта детска топлота
и в своя полет, ще разкажат те на всички,
че родил се е синът на Любовта!

Ти си огнена вода, и слънцето, и студ,
и за душата ми - най - чакан лек.
За твоя смях готов съм на каторжен труд
и верен роб да бъда - в мраз и пек!

За мене, сине, ти си дар от небесата
и бъдеще на смислените дни!
Когато те прегръщам - в мен душата,
забравя всички делнични злини!

П. С. Това е писано за най-големия ни син от ММ. Ако не Ви досадя ще пусна и другите стихчета за другите дечица пак негово дело

# 614
И ние имаме още малко жълтеничка. пием ГЛЮКОЗА 5 % вместо вода със захар.

А тия Пуфис на прпмоция колко бройки са, защото аз ги купих 38 бройки за 13 лв.?

Страхотно стихотворение докич

Общи условия

Активация на акаунт