Отговори
# 420
Мойта бебка беше високо до момента когато получих пълно разкритие и после си тръгна да излиза. И ние си имаме клипче в момента когато се ражда и всеки път като го гледам и си плача. Аз всъшност от няколко дни само цивря за щяло и нещяло. И след първото раждане бях така и се надявах сега да ме прескочи но хормоните са си хормони. Simple Smile

# 421
petynapetina и аз съм същата история като тебе.Голямо реване ме наляга,чак някой път се дразня .Дано скоро ни мине  #2gunfire

# 422
Първаата нощ мина много добре .. Започнах да се цедя и да му давам от шише явно от гърдата му е трудно и се изморява бързо и заспива и така не се наяжда и ми прави номера...
От нощеска почнах да цеда и да слагам в хладилника като се събуди топлим и яде по бърззо и се е наял и той е доволен и аз Simple Smile  Hug Hug Hug

# 423
Добро утро мами Hug

Аз още си разхождам бременното тумбаче,ама усещам че другата седмица по това време ще започна за мрънкам да излиза. hahahaЗасега си седя на дупето и мътя кротко и спокойно Blush

Бременните още девойки-стават ли ви зимните якенца/палтенца?
Аз се бях ошашкала ,че нямам какво да облека,пък се наврях в миналогодишното ми яке,което е S размер  Blush ,че даже и го закопчах hahaha,няма да купуваме ново  Crossing ArmsВъобще цяла бременност ще си изкарам само с 4 панталона,които взех още юни,а така ми се иска нещо новичко Crazy,вече тотално се чувствам като потънал в прах инкубатор Tired

На мен ми е ревливо още отсега,като родя незнам какво ще е  Blush

Izgrqvashto Slance,чудесно е,че толкова бързо влизате в ритъм с малкия Hug
Аз нямам опит,май бяха казали,че само с цедене може да намалее лактацията newsm78 Дано не е така.

# 424
Привет,

вънрах се от тонове, всичко ни е ок Simple Smile

аз не съм се и опитвала да влизам в зимните якета. Не съм качила много, но шкембето ми е доста напред и нося горните дрехи на ММ - добре че е XXL   Mr. Green Голям късмет извадих с бременност през лятото - карах си го с клинове и туники - много гот. Имам и 2 панталона за бременни, които още ми стават и ма`ам гащи с тях.  Сега ако тепърва трябваше да се оборудвам ..

И аз се чувствам много изостанала в покупките за мен си.  Crossing Arms Като измътя, ще възобновя тези удоволствия smile3508.

# 425
Добро утро мами Hug

Аз още си разхождам бременното тумбаче,ама усещам че другата седмица по това време ще започна за мрънкам да излиза. hahahaЗасега си седя на дупето и мътя кротко и спокойно Blush

Бременните още девойки-стават ли ви зимните якенца/палтенца?
Аз се бях ошашкала ,че нямам какво да облека,пък се наврях в миналогодишното ми яке,което е S размер  Blush ,че даже и го закопчах hahaha,няма да купуваме ново  Crossing ArmsВъобще цяла бременност ще си изкарам само с 4 панталона,които взех още юни,а така ми се иска нещо новичко Crazy,вече тотално се чувствам като потънал в прах инкубатор Tired

На мен ми е ревливо още отсега,като родя незнам какво ще е  Blush

Izgrqvashto Slance,чудесно е,че толкова бързо влизате в ритъм с малкия Hug
Аз нямам опит,май бяха казали,че само с цедене може да намалее лактацията newsm78 Дано не е така.

Не би трябвало да се намалява лактацията Naughty Naughty Naughty аз пак си се цедя на 3часа само първо храния малкия и после сядм да се цеда да е готово за другото хранене..Вече даже имам и 2 торбички в камерата замразена кърма Blush Blush

# 426
Евелин кво ще правим с тия сълзи незнам. Чета за слрдродилната депресия в нета но пише само да се потърси специалист и разни щуротии като да се разхождаш плетеш слушаш музика Simple Smile та аз имам бебе да гледам в главата са ми само цици помпене дундуркане къпане мазане и като се добавят и коликите всяка нощ не ми е ясно кога ще плета Simple Smile. А и мъжа ми в понеделник тръгва на работа и няма помощ от никъде. Толкова съм се ошашавила че нощес съм я взела на спалнята да я кърмя и съм заспала и се будя след два часа и я гледам в ръцете си и се чудя какво прави там кога съм я взела яла ли е направо нрзнаех на кой свят съм. А сутринта като я нахраних в 7 часа и тя разгеле заспа и ние с мъжа ми бързаме да закусим и лягаме да спим че знае ли се кога пак ще.можем Simple Smile а ние по принцип несме от поспаливите по принцип. Та мисълта ми беше че баш сега ми е нужен здрав разум и здрави нерви и се чудя как да се взема в ръце а ме само да плача и незнам това период ли ще бъде или ще съм така няколко месеца.

# 427
  • Бургас
Здравейте мамчета, аз спрях с кърменето, не става при мен. На АМ ще го си го караме. За коликите ако са това де ние сме с инфакол, май имат ефект или просто са отминали за момента. Да не казвам голяма дума но малката е доста спокойна от след банята снощи. А днес след всяко ядене си нанка дано не урчасам нещата пу пу хаха
За след родилната депресия мен ме беше хванала с кърменето като се мъчих само ревях и пр. Сега се разплаквам като вече нищо не мога да направя да успокоя малката
В неделя нашата мома има имен ден и смятам да се съберем малко, тя ще си е в другата стая но поне да го отбележем на торта с кафенце- най-близките само бабите брат сестра и пр. "Защото още нямало 40 дни " бля бля бля . Много се дразня на такива бабените девитии. Аз я изкарвам вече те се дърпат да минело 40 дни

# 428
Здравейте и от мен,мами  Simple Smile Аз също минах през т.нар. следродилна депресия,ама май леко я изкарах. След кота се прибрахме от болницата имах 3-4 дена,в които всеки път когато ММ ме оствяше с малката сама и ми ставаше многогадно-абе ревеше ми се. Изпитвах някаква нужда да е постоянно при мен. Два пъти така си поревах без причина и мисля,че вече ми мина този период.
y.k., на нас за коликите инфакола не ни помогна. Цяла нощ и цял ден беба не можа да се успокоии даспи. Успявах само като я сложа върху мен и я люлея+шума от прахосмукачката,да я успокоя и тогва дремваше за 5 минутки. След като ѝ дадох коликинд,чак тогава заспа милата. И тогава и аз плаках,защото не знаех на къде да хвана само,за да ѝ помогна. А за гостите-всеки,който трябваше да види беба си дойде.

# 429
На мен май депресията ми се "обостря" вечер....ужас.Добре,че майка ми е тук да ми помага иначе сигурно тотално ще сдухам капаците.След две седмици си тръгва и се надявам до тогава да съм се стабилизирала  Rolling Eyes Тая нощ съм спала точно един час и половина. Тия колики направо ще ни побъркат.Довечера ще пробвам и номера със сешоара  Praynig
Тази сутрин бяхме на изследване за слуха и всичко ни е перфектно  Hug

# 430
На мен май депресията ми се "обостря" вечер....ужас.Добре,че майка ми е тук да ми помага иначе сигурно тотално ще сдухам капаците.След две седмици си тръгва и се надявам до тогава да съм се стабилизирала  Rolling Eyes Тая нощ съм спала точно един час и половина. Тия колики направо ще ни побъркат.Довечера ще пробвам и номера със сешоара  Praynig

Привет, Браво за хубавия резултат.
Къде правихте изследването за слух и какво представлава? 

# 431
здравейте, момичета!

на 20.10. се роди бебе Сиана, с мерки 2900кг. и 47см. за първа страничка с термин 31.10.

контракциите бяха истински, единствено ме объркваше това, че не бяха регулярни. раждането, беше трудничко, но мина, вече сме си вкъщи и се опитваме да влезем в някакъв ритъм.

честито на всички родили мами и леко раждане на очакващите това събитие!

# 432

Привет, Браво за хубавия резултат.
Къде правихте изследването за слух и какво представлава? 

Благодаря,Късметче Самото изследване продължи точно 2 мин.Поставиха на малкия на главичката/зад ушенцата/диоди свързани към комп.До колкото разбрах чрез тези диоди се проследява реакцията на мозъка към звуците,които изпращат същите  тези диоди.Надявам се да съм успяла да обясня правилно и разбираемо  newsm78 .Изследването го правихме тук в Кипър.

Адис,честито   bouquet Да ти е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва!

# 433
Мамчетата, които имат трлефон с Андроид да си изтеглят White noise baby  от маркета. Там има всякакви звуци, каквито ви дойде на акъла и не е нужно да рискувате с нещо включено в тока. Ние така си спяхме тримата на спалнята под звуците я на прахосмукачка, я на сешоар  Grinning вече все по-рядно ни се налага, дано до месец да изчвзнат тези гадни колики. Така сме свикнали с ММ, че още докато я чуем тая прахосмукачка и се унасяме   Joy

# 434
  • Бургас
Някой ползвал ли е коликинд на натурмама ?

Общи условия

Активация на акаунт