Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 897
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
Както и се очакваше, безпроблемна победа за GREAT ZANEV и почивка още минимум 3 дни на Островът на прокудените. Дефакто Светльо си печелеше дуелите на ходом до този момент, нямаше на пътя си някакво сериозно препядствие, така че можем да кажем... 10 спокойни дни и предпоставки за още минимум една седмица на този остров, докато се слеят племената. Може би ще има още два двубоя, в които трябва да свърши работата си и с помощта на тези дуели, да се подготвя за битките вече в обединеното племе.

Дано утре Нага спечелят и да видя СБЪРКАНичков в ролята на Ралица след няколко дни, но като гледам как Ваня си крои планове с евентуална умишлена загуба в играта за имунитет, идването на куфаро-продавача на Островът на прокудените ми се струва малко вероятно.

# 196
  • София
Изибщо, ама грам не ги харесвам Нага.. колко тъп ход взеха си Деси.
Не си знаят интересите,да.
Сега най-вероятно двата лагера в Гаруда ще се надцакват за нейния глас.
Ако доживее Обединението,Нага да не се надяват вече на нея,тя си каза,че е злопаметна. Simple Smile

# 197
Изибщо, ама грам не ги харесвам Нага.. колко тъп ход взеха си Деси.
Не си знаят интересите,да.
Сега най-вероятно двата лагера в Гаруда ще се надцакват за нейния глас.
Ако доживее Обединението,Нага да не се надяват вече на нея,тя си каза,че е злопаметна. Simple Smile
Те Явор и Марчо си я уважават нея, като гръмнати зайци бяха като отлъчиха нея. Може би и са толкова прости да са си мислили, че заожникът могат да си го задържат  Mr. Green Била се раздавала, а те очаквали да прецаква мисиите. Деси обаче усети, че не е подходящо да прецаква Гаруда и да играе в интерес на Нага. Надя вече и тя много ядосана.. Абе я, защо послуша Ваня /или по точно защо изревнува като 12 годишна/ и я изгони, нали уж коалиция приятели, ако беше гласувала за Йорданка щеше да е друго.. Въпреки че ако Йорданка беше отишла в Гаруда сигурно щеше да има убийства на острова  Joy

# 198
Скрит текст:
Скрит текст:
Коментар за Йори:

Diyana Agontseva за съжаление освен на игрите,нямах късмет да се срещна с нея лице в лице...

Агонцева 100% ще се срещне със Светльо З. още веднъж, защото той  беше писал някакъв коментар за нея: "те ще видят хората как ми се извиняваш" ..... но ще видим къде - по-скоро на Острова   Mr. Green Peace

# 199
  • София
Нищо изненадващо в серията освен поредните тъпизми в Нага. Честно по-объркани играчи не съм виждал някога. Горкия Ваня сигурно смята, че е попаднал сред неандарталци. Надето счупи тъпомера  Laughing

Интересно ми е обаче сега кой ще е този велик нов сървайвър, който ще направи подвиг. Прекалено много даваха в едър план Марчо и Явор, така че не мисля, че ще е един от тях, колкото и логично да изглежда предвид физиката им. Мисля, че това е идеалната силова игра за Финдо. Точно с подобен лост с тежести би трябвало и е логично да е най-силен и мисля, че точно той ще изпъкне в тази игра, това че не влезна нито веднъж в кадър от анонса за утре е по-скоро положителен знак. Следвам пътя на логиката, но от Би Ти Ви и Милошев винаги мога да остана изненадан.

Дано, дано утре да спечелят Гаруда. Нага са много слаби играчи, че да имат толкова много успехи. Нереално е чак.

Айде, Финдо! Докажи най-накрая какъв си и какво умееш!  Twisted Evil

# 200
Била се раздавала, а те очаквали да прецаква мисиите. Деси обаче усети, че не е подходящо да прецаква Гаруда и да играе в интерес на Нага.
hahaha Най-смешното (или тъжно) е,че си вярваха.

Мисля си,че Ралица в дуела не си даде никакъв зор и просто искаше да си тръгне.Занев до сега не е бил срещу силен играч и си живее в негов свят,че е непобедим. ooooh!

П.П. Като получават писмо за острова в него да няма случайно послеслов,че са задължени да се разходят без горнище???

# 201
  • Живее на Луната
Нага са доста тъпо племе, много ме подразни това, че взеха Деси обратно и доволно я изтормозиха. Иска ми се тя да остане до обединеното племе и да им го върне тъпкано. А иначе Занев е машина, стратегията му за сега работи  Mr. Green

# 202
Писали сте ми мислите  Sunglasses
Това са т.нар. легендарни флуиди, които те карат да харесаш някого или да не го харесаш. Има нещо в него, което ме притеснява, не ми е приятен с мисленето си (особено това със симулирането за нарочно падане в игра, на мен като бивш спортист това ми е най-омразната думичка).
Истината е, че на фона на останалите играчи в Нага няма начин да не изпъква така..Не бих казал, че е чак толкова умен и е чак такъв велик стратег, просто е попаднал в идеалното племе пълно с наивни и глупави хора и е нормално да се отличава. Със същата тази стратегия не бих казал, че щеше да има чак такъв успех в Гаруда.
+1
Яд ме е че Нага спечелиха, не исках. Намразих ги страшно, заради ненормалната простачка Йорданка, а и заради другите тъповаци.
+1
Надя вече и тя много ядосана.. Абе я, защо послуша Ваня /или по точно защо изревнува като 12 годишна/ и я изгони, нали уж коалиция приятели, ако беше гласувала за Йорданка щеше да е друго..
+1

П.П. Като получават писмо за острова в него да няма случайно послеслов,че са задължени да се разходят без горнище???
Joy

Занев и Йорданка са ми най-неприятните личности, пък снощното му поведение не ми се коментира просто... Tired

# 203
Занев се държа като ........ Sick
Какъв "враг" може да имаш в една игра , още повече, че е жена. Да не споделиш една хапка с нея. Думи нямам. И Ралица не ми е много симпатична, но много исках да победи.
Тя наистина не си даваше зор, дори си помислих, че не се  чувства добре, което не е изключено ако наистина не е яла и пила вода.
Занев можеше по сдържано да се радва при положение, че нямаше кой знае какъв дуел, но за това се иска нещо повече от мускули  Sad

# 204
  • София
Струва ми се,че Ралица искаше да си тръгне,още преди да я изгонят от племето.Вчера не вложи никакъв хъс в играта.Беше ясно,че ще падне.А Занев, с тая негова злоба,вчера ми стана още по-антипатичен. Вярно,оцелява засега,но изобщо не ми допада начинът му на игра. И това нечовешко отношение към противника....не ми допадна!
Също не съм фен и на Ваня.Не ми харесва това момче,макар и още много да не мога да се обоснова. Не е мой тип човек.Той,Йорданка и Надя са ми особено неприятни от племето Нага.
Засега симпатизирам на Деси.Обявиха я за интригантка,но на нас не са ни показали подобно нещо,чак ми е странно,защо така я нарочиха?!Но като ги гледам,каква им е двигателната сила /а тя със сигурност не е стратегии в играта/наистина се съмнявам,че са я преценили правилно.

# 205
  • Berlin
Много е възможно да не дават всичко за Деси, но Ваня на няколко пъти уцелва с определенията си за играчите, така че аз съм склонна да му вярвам донякъде. Ако Марчо не беше посочил Крум, а Йори май ставаха с равни гласове.

# 206
И аз следя предаването, но за сега нямам фаворит. Никой не ме кефи и от двете племена.

От самото начало на предаването ми прави впечатление, че постоянно са търсели мнението на Йори. За участници, за събития, все тя се обяснява на дълго и на широко Другите обикновенно ги дават с някакви откъслячни фрази, от които не става ясно дали въобще говорят по темата. Примерно на мен са ми много съмнителни тея любовни отношения в Нага. Дадоха как мъжете и жените казват по 2-3 мили думи за другия в стил приятелски отношения.

В Гаруда отношенията им са много тегави, а участниците много сдухани. Въобще не виждам, как някой от там може да спечели.

# 207
  • София
Факт е,че показват много малко от отношенията,а това което показват стои като изрезка.Липсват много части от общата картинка.

# 208
Занев се държа като ........ Sick
Какъв "враг" може да имаш в една игра , още повече, че е жена. Да не споделиш една хапка с нея. Думи нямам. И Ралица не ми е много симпатична, но много исках да победи.
Тя наистина не си даваше зор, дори си помислих, че не се  чувства добре, което не е изключено ако наистина не е яла и пила вода.
Определено не се чувстваше добре. Нямаше сили да се движи.

# 209
Вчера имах чувството, че Ралица ще припадне. Не е китка, но и Занев много грубо се държа с нея...
Искам Гаруда да победи, искам Финдо на финал. Създава впечатление на добро момче и след като чух историята му за олимпиадата ми стана още по-симпатичен. Все си мълчи, аз не го видях до момента да злослови против някой.

Общи условия

Активация на акаунт