Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 892
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
  • Живее на Луната
Гласувах за Марчо, въпреки, че се надявам Йори да си тръгне днес  Peace

# 406
  • София
глас за Марчо, но дано за първи път не позная и си замине ултра селянката Йори (ама няма да стане за съжаление).

# 407
  • Berlin
Марчо или Явор, ако Марчо случайно спечели имунитет.

# 408
Напрежението достига своя връх...скандалът ще премине всички граници...дали накрая няма да се окаже, че нищо не е такова, каквото изглежда?
Започваме след броени часове!

Сълзи, скандали и неочакван обрат на племенния съвет - тази вечер в Survivor по bTV

Като им знам обратите - или Марчо, или Явор..  Whistling

# 409
  • Berlin
Аха Simple Smile нечуван обрат Grinning щото ние някой друг сървайвър гледаме. Simple Smile или пък да вземат някоя от жените да изгонят, ако ще е така.

# 410
  • Другата България
Гласувах за Марчо, въпреки че едва изтрайвам Данка и самодоволната и ехидна усмивчица. smile3515 smile3514
Нема такова ....женище, честно, и аз съм проклета, ама това... Crazy ooooh! Tired Stop
Дамянка горката в друг свят живее, то момичето е младо, либоФ му се върти, по-скоро тя да си ходи, че Марчо поне игрите ще изнася ако и доколкото може.

# 411
Слаб сезон, отвратително слаб. Не знам Милошев и ко. как имат смелост да правят нов сезон, след предишният тотален провал, в който участник почина, а най-добрите играчи - Занев и Бърканичков се отказаха сами. Дано скоро някой друг се заеме с реализацията и да гледаме нещо интересно като вторият и третият сезон в България.

Гледам го, но като фен на формата се чувствам леко обидена.  Rolling Eyes Имат попадения в кастинга на новите, а и на старите. Е да, бих заменила застарелия Агонцев за най-силният играч евър, Дренски, но може би в някой друг сезон ще го видим. Peace

Йорданка ми е дразнеща персона, но интересна като игра. Сравнявам я с Галя от сезона на Мартинов и Евгения Джаферович, която беше изключително слаба в игрите, ако не се лъжа взе само една индивидуална награда, но командваше парада, дори Мартинов много се съветваше с нея.

Като играчи харесвам Финдо и Ваня, подкрепям и Занев. Една финална тройка от тях тримата според мен е напълно резонна, а като победител виждам първия, от гледна точка на факта, че разполага с най-малък набор от врагове.

Марчовци и Яворчовци съвсем не са наясно с играта, силни са физически, но изключително слаби в стратегиите. Сървайвър не е състезание по феърплей, а игра за приспособимост и устойчивост. Те, очевидно, не притежават тези качества и нямам търпение да видя реакциите им, когато осъзнаят това - предполагам, че още другата седмица ще можем да им се насладим.

Агонцева е излишна и за шоуто, и за играта, предполагам, че е следващата, която ще си замине - може би последната преди обединяването.

# 412

Май по-скоро Ваня е Парвати, а Йори Ръсел.
Дано Ваня спечели. Вече са започнали да го плюят по фейсбук Rolling Eyes Изгонете русия гей Laughing,колко прости хора има.

# 413

Но за кого?
Започваме след малко!

брей, представям си  Mr. Green Mr. Green

# 414

Дано Ваня спечели. Вече са започнали да го плюят по фейсбук Rolling Eyes Изгонете русия гей Laughing,колко прости хора има.

Йорданка, много ама много хляб има да изяде докато го стигне Ръсел. Гласувах за Марчо. Защитавам играча Ваня до колкото мога във фейса, ама там много прост народ има. Вчера и със Занев се захапах, много ме издразни тоя тъпанар. На всяко гърне мерудия. Под хвалебствените постове благодари,  под другите пише някакви тъпотии.

# 415

Йорданка, много ама много хляб има да изяде докато го стигне Ръсел.
По-скоро имах предвид като социална игра,че тя е повече Ръсел отколкото Ваня. Иначе е ясно -нямат нищо общо.

# 416
И шока и ужаса ще е че ще изгонят Марчо или Явор , както Ваня говори от една седмица... Колко изненадващо, направо нямам думи Grinning

# 417
И шока и ужаса ще е че ще изгонят Марчо или Явор , както Ваня говори от една седмица... Колко изненадващо, направо нямам думи Grinning

smile3521

# 418
Единственото което би ме шокирало е да изгонят Ваня, което е невъзможно защото всички го харесват и всички си мислят че е на тяхна страна .

# 419
  • Разпиляна във въображението
Ръсел е почти недостижим. Абсурдно е да сравняват Йори с него Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт