С първите есенни лъчи МАЙ-ското коремче започва да личи! - Тема 4

• 23 693
  • 714
  •   1
Отговори
# 150
Храната ти е добра, чак се учудвам защо си качила толкова. Много странно наистина. Ако плодовете са ти много, или ги ядеш и вечер, понамали ги.
Ако си доволна от Георгиев, защо не се запишеш и на ЖК при него? Rolling Eyes

# 151
Алия, не знам и аз но май сега като се замисля и доста вода съм задържала, тъй като особено сутрин имам доста оточен вид.
А до Георгиев, за него не знаех, че води и консултации, тъй като както вече споменах, при него ме заведе моя позната, която работи там и тя така ми каза:
"Ще идваш тук при д-р Георгиев от време на време, а иначе на консултации при д-р С..... в Олимед".
Ох, та малко се пообърках и аз вече Sad

# 152
Да, води ЖК, аз преди малко написах, че съм при него, записах се миналата седмица. А на частно си ходя при Танев. Peace Просто ти го подмятам като идея, ако си доволна от него, вместо да търсиш друг и да се чудиш. Все пак не е случаен лекар, напротив, един от най-добрите тук.

# 153
Да, води ЖК, аз преди малко написах, че съм при него, записах се миналата седмица. А на частно си ходя при Танев. Peace Просто ти го подмятам като идея, ако си доволна от него, вместо да търсиш друг и да се чудиш. Все пак не е случаен лекар, напротив, един от най-добрите тук.
Благодаря ти много Алия  Hug
Сега вече като знам естествено, че ще искам да бъда при него.
Просто при нас се получи малко недоразумение - Д-р Георгиев не е разбрал, че живея във Варна и от моята позната, която ми уговори час при него помислил, че сега просто съм във Варна и съм решила да отида на лекар, за да установя, дали съм бременна.
Както и да е де, предполагам, че оттук идва недоразумението Embarassed Embarassed Embarassed

# 154
Момичета, моята одисея е пълна Simple Smile хахаха днес регионалния ми каза, че и тази седмица няма да може да дойде да говорим. Аз не искам да му казвам по телефона, все пак е лично, а и трябва да му представя мед.документ от гинеколога, така, че си замълчах и само се моля да дойде все пак преди термина Wink
Последното в кръга на майтапа хехе

# 155
  • София
Дали да не взема да си направя и аз един ФБ?? newsm78 Но ми се иска да си запазя личното пространство: няма да качвам снимки и ще си пиша името от форума.. Как ви се струва?

Направи си. Не е нужно да имаш снимки или приятели. Там доста лесно се споделя всякаква информация. от тази гледна точка мисля, че е полезно Simple Smile

# 156
  • София
Здравейте и от мен, много сте сръчни с писането, чета вече два часа и край няма  Wink. Аз днес след работа съм на лекар, второ посещение, трябва да чуем сърчице вече, имам чувството, че само аз останах. И въпреки, че докторката ми е в МЦ до входа в който живея, все още имам само един преглед за установяване на Б., днес сърдечната дейност и може би след две седмици ще се запиша на ЖК при тях. Но поне ми казаха, че всички необходими прегледи и изследвания ще се правят при тях и няма да ми се налага да ходя на други места и да записвам и да дебна за часове.
 За килограмите и аз видимо съм +, може би два-три засега. Коремчето ми е видимо определено, но аз си знаех, че втори-трети път по-рано проличава.
Още не сме казали на много хора, засега който трябва знае, другите май се досещат /с това коремче съм подозрителна  Embarassed/. Дано днес при лекаря всичко е наред и от утре по-смело ще информирам обкръжението.
Иначе съм от тези, на които не им става зле през цялата бременност, досега и двете бяха така, тази също върви безпроблемно. Не съм повръщала нито веднъж, не са ми проблем миризми разни, само ги усещам по-силно. Единствено като че ли се уморявам по-бързичко, седенето в работата ме мъчи все повече и лекинко съм по-нервна.

# 157
  • София
В духа на темата за кг., аз съм качила 1 кг., но съм подута като плондир. Вечер гледам да хапвам нещо много леко и до 8 часа. Сутрин обаче се събуждам с издут корем все едно съм изяла 5 парчета торта. Нищо не ми се облича. Все гледам да е нещо по разпуснато, за да не ми стяга. Другия месец ще си търся клин или потури за бременни. Някоя от вас да е виждала някъде или да знае някой магазин на по-разумни цени, защото 40 лв. за клин не ми се дават.

# 158
  • София
Здравейте и от мен, много сте сръчни с писането, чета вече два часа и край няма  Wink. Аз днес след работа съм на лекар, второ посещение, трябва да чуем сърчице вече, имам чувството, че само аз останах. И въпреки, че докторката ми е в МЦ до входа в който живея, все още имам само един преглед за установяване на Б., днес сърдечната дейност и може би след две седмици ще се запиша на ЖК при тях. Но поне ми казаха, че всички необходими прегледи и изследвания ще се правят при тях и няма да ми се налага да ходя на други места и да записвам и да дебна за часове.
 За килограмите и аз видимо съм +, може би два-три засега. Коремчето ми е видимо определено, но аз си знаех, че втори-трети път по-рано проличава.
Още не сме казали на много хора, засега който трябва знае, другите май се досещат /с това коремче съм подозрителна  Embarassed/. Дано днес при лекаря всичко е наред и от утре по-смело ще информирам обкръжението.
Иначе съм от тези, на които не им става зле през цялата бременност, досега и двете бяха така, тази също върви безпроблемно. Не съм повръщала нито веднъж, не са ми проблем миризми разни, само ги усещам по-силно. Единствено като че ли се уморявам по-бързичко, седенето в работата ме мъчи все повече и лекинко съм по-нервна.

В коя седмица си? Знам че при втора и трета бременност почва да личи по-рано. Та се чудя дали и на мен ще започне да ми личи скоро....или ми личи.....с това издуване не мога да преценя и аз:)

# 159
  • Варна
Аз никога не съм била ящна и въпреки че сега огладнявам по-често, хапвам в малки количества. Снощи бяхме на вечеря, прецених си реално силите и си поръчах само салата и печени зеленчуци, за които вече нямах място и върнах оставих порцията почти пълна.
Днес прегреших с един Subway, това е единственият представител на fast food, който ме изкушава.

Килограм съм качила и видимо още няма разлика. Мисля, че ще си влизам в моите дрехи още известно време, предния път си обувах свободно дънките в пети месец. Сега, когато попреминава (уж) гаденето, се опитвам да вървя повече, че последните две седмици бях безпомощна на дивана. А ми се ще да се възползвам от топлото време, докато го има все още.

И аз съм на платени консултации, в петък трябва да се записвам и ще се подготвя със сумата, въпреки че не знам цялата ли трябва да я покрия, на вноски ли ще е.

# 160
  • София
Здравейте и от мен в новата темичка! Страхотна е! Днес цял ден не мога да изчета написаното през уикенда...
Тази седмица и аз ще се записвам за ЖК и предполагам, че ще ми пуснат първите изследвания. Иначе нямам оплаквания, даже вече и с пастата за зъби се разбираме Simple Smile
Може би съм качила 1-2 килца, но не съм се теглила и ще гледам да не се изпускам, защото после ...
Започвам да се оглеждам за някое зимно палтенце, което да мога да нося и с голям корем, нещо тип перелина може би. Ако някъде сте видяли нещо такова, моля да споделите. Simple Smile

# 161
last name  не си последна и аз не съм чула сърчице още трябваше да е в сряда но след малко отивам че не ме свърта . А за килограмите качила съм 1 откакто знам че съм бременна но съвсем в началото на бременността когато още не знаех  имах зверски апетит и качих 2 отдавах го на хормонален проблем за 2 седмици отмина но тези кг-ми не ги слагам към бременността защото и до сега си мисля че е било от нещо друго  newsm78 и аз днес си взех крема на mustela вие като гледам от сега се мажете  май и аз ще почвам.
Някой ме беше посъветвал да си купя Низорал за лишейте сърдечно благодаря не ми се търси назат в темата името   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet взех го дано има ефект а и той май си е точно за това
отивам в банята и на преглед стискайте палци после ще пиша Simple Smile
И някой ако знае за майчинството има ли смисел да се осигурявам на висока заплата последните 6 месеца или не ще съм благодарна че от сметки и счетоводство нищо не разбирам

# 162
Аз за килограмите съм +5  ooooh!, но АГ-то каза че е нормално.. все пак още двама трябва да изхранвам. Просто не ми се мисли до края колко ще са... Thinking

# 163
tedi, last name, не сте последни, а съм утре на преглед. Peace

# 164
  • София
Venchelistche, в 9г.с. съм, трета бременност ми е, наистина по-рано си пролича. Преди няколко дни ММ ми каза да върна топката, която съм глътнала, на децата  Laughing. Разликата е в това, че коремчето наистина ми е топчесто и някак стои нависоко, не е като от преяждане издуто в долната част. И така си стои непрекъснато, независимо дали съм яла скоро или не.
В момента си нося най-широките дрехи, които имам, но и те скоро няма да ме побират. Смятам да си купя два-три клина и няколко туники и така да карам занапред.
Стискайте палци за мен днес, и аз най-после да чуя тупкащо сърце  Heart Heart Heart

Общи условия

Активация на акаунт