С първите есенни лъчи МАЙ-ското коремче започва да личи! - Тема 4

• 23 693
  • 714
  •   1
Отговори
# 165
 Аз бях, Tedi Stuck Out Tongue Стискам палци да се пребориш с лишея, успех!!! Hug   Hug Hug

# 166
  • Варна
Здравейте, понеже питахте за Варна- аз ще си водя ЖК в Майчин дом, там при регистрацията се заплаща около половината сума- 255 лв беше ако помня добре. Имат и 4д, но не го препоръчвам, самият ми наблюдаващ лекар каза, че не е особено добър, затова и аз, както Алия ще ходя на ФМ при Балев, отелно в МД правят само късната ФМ, която е в 20 г.с. Аз си спестявам мнението за Георгиев, за да не си навличам гнева ви Simple Smile Но както съм казвала и преди - нормално раждане без епидурална упойка си е изтезание, а тя не се предлага в АГ.

# 167
При мен пък подуването е страхотно вечер, направо съм си като в 5 месец. Сутрин почти нямам коремче, не бих казала, че личи...и през деня се надува ли, надува. Ужас!
Не искам да се меря, 100% съм качила 2-3 кг и си ми личи даже без любезното съдействие на кантара Simple Smile аз съм 159см и веднага ми се лепва видимо. Както казах-почвам да боря дебелеенето с колело и плуване при първа възможност!!

# 168
  • Варна
Здравейте и от мен,

много работа имам напоследък и не мога да се включа. Уикенда прекарахме по разходки и на вилата, подишахме чист въздух, доволна съм Simple Smile

На ЖК във Варна ходя в Майчин дом, има различни пакети. Тайга, отначало можеш да платиш авансово и към края на бременността оставащата сума  Peace Иначе и по ЗК ще се запиша, че започнах отначалото да си вземам болнични от там, тъкмо да ходя при двама през две седмици, а не при един през месец Wink

Стела, много се радвам за бебенцата, дано другата седмица и мен ме зарадват, че с нашите всичко е наред Simple Smile Защо те бяха извикали сега на преглед, нещо специално или? Защото мен след сърдечния ритъм ми казаха направо в 12та г.с. за консултациите да ходя и тогава ще ми направят и преглед за шийката на матката, че при близнаците било по-често срещано да се отвори и съответно може да се наложи серклаж, но все пак се надявам да се размина с тази екстра!

За килограмите въобще не се притеснявам, даже се надявам регулярно да си качвам, че да си откараме максимално до термина.

За лекциите във Варна - ходих с предишната бременност, харесаха ми, но аз конкретно се интересувах от кърмене и захранване и съм посещавала най-вече тях. Сега като един професионалист, изгледал едно дете, може би ще отида пак, но като напредна малко и започне да ми се слуша такава информация Simple Smile

Който питаше дали ще има ефект да се осигурява сега 6 месеца, да ще има, няма да е космически, но все пак  Peace

# 169
Аз бях -3кг. днес се измерих -2кг., качила съм 1 килце.  Laughing

# 170
  • Варна
selicita, seagirll, при кои лекари от МД ще ходите на консултации?

Аз преди малко говорих с тях по телефона - понеже избирам интензивните консултации, където сумата е 610 лв, при записването трябва да платя 410, а останалите 200 лв - при влизането в шести месец.
Предполагам, че и при стандартните консултации ще е така - сега по-голямата сума и остатъка после.

# 171
seagirll няма нищо специално, бях си просто на преглед. След 2 седмици съм пак за да започнем с изследванията.

# 172
Аз съм качила в талията и гърдите И дънките никак не са ми удобни, а уж имам място. Седенето ми разказва фамилията. По цял ден обездвижена...  Sick
Днес колежката ми в стаята ми подметна, че ям повече, ма то е плодове.. Май започват да се досещат, а ми се искаше да си мълча до края на месеца.

# 173
 Здравейте, момиета. Доста дълго не бях писала, само старателно ви четях.  Общо взето няма с какво особено да се похваля или оплача.   При мен е прекрасен топъл ден, а аз затворена в "хралупката", зад  бюро  Sad
    Не ми се иска да спирам работа рано-рано, но съм се зарекла, че ако няма корекция скоро в графика ми, който е доста тежък, ще предпочета да си почивам.  Проблем мие тая сънливост.. все ми се спи и немога да се наспя.  Снощи се прибрах от работа около 19:30хапнах набързо и заспах.  Сутринта с 300 зора се измъкнах в 6:30 за работа.
   За килограмите:  Стартирах  с 44кг.  После свалих 2, а в момента пак съм в стартова позиция, което ме кара да се чувствам доволна. С това рязко заслабване се стреснах, нали по принцип съм си кльощавичка..   amiiii
   Vitaminka, Извинявам се, вчера ти пратих данни за добавяне във ФБ групата. Нали не си ме забравила.  Да не би аз да съм пропуснала някакво инфо да ти предоставя.   Innocent

# 174
Не съм се теглила все още.Ще ме накарате да се кача на кантара.Мойте дрехи ми стават.
Шашкам се с Кг.Със сина ми качих 8 кг и си останаха трайно 60 .Сега стартирам от тях и на ниския ми ръст ще съм като дебело джудже  Joy
Жолиефр аз раждах във Варна при Георгиев сина ми и съм доволна.Страхотен лекар е!
При него преди 5 г нямаше консултации.Имаш един, два прегледа и раждането.

# 175
  • Варна
Аз съм при Димитър Корновски, много добре обяснява, при него раждах първия път и съм доволна, затова пак при него.
Да, може да са променили нещата за 1 година, кой знае. Аз ще се регистрирам на 29-ти, доста късничко, но така се разбрахме.

# 176
Здравейте, понеже питахте за Варна- аз ще си водя ЖК в Майчин дом, там при регистрацията се заплаща около половината сума- 255 лв беше ако помня добре. Имат и 4д, но не го препоръчвам, самият ми наблюдаващ лекар каза, че не е особено добър, затова и аз, както Алия ще ходя на ФМ при Балев, отелно в МД правят само късната ФМ, която е в 20 г.с. Аз си спестявам мнението за Георгиев, за да не си навличам гнева ви Simple Smile Но както съм казвала и преди - нормално раждане без епидурална упойка си е изтезание, а тя не се предлага в АГ.

Изобщо не се притеснявай, всеки си има право да си кажете мнението за някой лекар. Аз не му обръщам много внимание, защото там съм на ЖК, ходя си при Танев. Иначе засега Георгиев не ми е направил лошо впечатление, допаднаха ми прегледа при него, отношението. Без да го попитам каза пол на бебето, което ме учуди, защото е мн рано. Ще видим сега при Балев дали е познал още в 10та г.с. Нямам намерение да раждам при тях засега. Като цяло мисля да раждам в Селена в Пловдив,, така че това за упойките не ме притеснява. Peace

# 177
Аз бях питала, но пак ще питам - някой да е в АГ "д-р Щерев"?

# 178
Не съм се теглила все още.Ще ме накарате да се кача на кантара.Мойте дрехи ми стават.
Шашкам се с Кг.Със сина ми качих 8 кг и си останаха трайно 60 .Сега стартирам от тях и на ниския ми ръст ще съм като дебело джудже  Joy
Жолиефр аз раждах във Варна при Георгиев сина ми и съм доволна.Страхотен лекар е!
При него преди 5 г нямаше консултации.Имаш един, два прегледа и раждането.

Благодаря ти Тити  bouquet,
И аз се надявам всичко да е наред! Ще видим, вдъхна ми доверие и доста ме успокой докторът, тъй като съм голяма паника, а освен това имам наченки на "Клинична хипохондрия", той доста ме успокои, та така.

# 179
Здравейте отново!  Simple Smile
Само да кажа, че преди 2 г., като бях бременна ходих на лекции за бременни и бяха страхотни. Много неща научих, запознах се с мами, имаше и подаръци. Ходила съм в Мола на Стамболийски, бяха всеки вторник от 10:00, мисля че и сега са така. Имаше и в Лабирнит в Люлин, всяка сряда от 11:00. На който са му удобни тези дестинации, може да се възползва. На йога за бременни също ходих, но от 4-тия месец, преди това не семеех. Много добре ми се отразиха, в едно студио Йога Дивали на пл. Гарибалди. За кг. съм си същите засега, което е добре.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт