С първите есенни лъчи МАЙ-ското коремче започва да личи! - Тема 4

• 23 696
  • 714
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте май-чета  Hug изписали сте цял роман днес, а аз не успях да ви следя в движение, защото точно след като ви писах че минах през адвокатката ииии....си забравих телефона в таксито. Щях да издивея, добре, че човека се оказа свестен и сега го чакам да дойде всеки момент и да ми го донесе вкъщи  Peace
Отделно от това си загубих и колана на тренчкота, но за него нямам представа къде може да е, дано е в комплект с телефона  Joy
Изобщо днес главата ми е в облаците, от бременността ли е, от друго ли не знам.
Привет на новите попълнения  bouquet
Много хубави предложения за теми сте дали, чудни направо!!!
Това за сега от мен, ще хапна малко, че днес ме гони зверско главоболие и мен, Black Lady

# 301
Power обади се на лекар и не се притеснявай предварително !

# 302
Относно клиника Щерев - аз също ходя там при д-р Магунска. Взех си пакет за проследяване - оптимален...  И раждането, живот и здраве, планирам да е там.
Аз съм на 100% решила да родя там. Peace

Sweety, като нищо може да се засечем  Simple Smile

# 303
  • София
докато дойде прегледа да взема да ви питам, че се притеснявам от едни резултати от урина
май не са нормални тези неща в урината, как се процедира в такива случаи newsm78  

Не се притеснявай излишно, имаш левкоцити и еритроцити, което може да се дължи на някаква уроинфекция, ще трябва да пуснеш стерилна урина, за да видят какво ще се изолира и дали трябва да се лекува Simple Smile От личен опит ти казвам, че повечето пъти не се изолират патогенни организми, но ако има при теб, няма нищо страшно, в антибиограмата ще пише на какви антибиотици реагират и ще изберете подходящ за бременни такъв Simple Smile
Белтъкът трябва да е отрицателен, както е при теб.

# 304
Не се притеснявай излишно, имаш левкоцити и еритроцити, което може да се дължи на някаква уроинфекция, ще трябва да пуснеш стерилна урина, за да видят какво ще се изолира и дали трябва да се лекува Simple Smile От личен опит ти казвам, че повечето пъти не се изолират патогенни организми, но ако има при теб, няма нищо страшно, в антибиограмата ще пише на какви антибиотици реагират и ще изберете подходящ за бременни такъв Simple Smile
Белтъкът трябва да е отрицателен, както е при теб.

благодаря ти, че ме успокои, тревожа се заради бебето... ,ако е някаква инфекция, но да се надяваме, че всичко ще е наред  Peace

# 305

За БХС-то -  Ще ходя утре след работа, при д-р Чавеева, та после ще мога да дам инфо от "първа ръка" дет' се вика.  Grinning Аз в момента съм 11 седм и 4 дни, според датата на последния цикъл, но понеже съм с късна ОВУ съм назад с 3-4 дни.

Kristin С теб май ще се "водим"!  Simple Smile По мои изчисления и аз съм в същата седмица и дни, но поради вечно закъсняващия ми цикъл вървя с 3-4 дни назад:) И макар, че официалният ми термин е 30. 04. аз си знам, че реалният е 3. 05. При теб как стоят нещата? Какво ти каза доки?

# 306
Добър вечер момичета   bouquet  Честито на Май-четата с чудесните новини и добре дошли на новите мамчета Simple Smile)) Днес ММ е нощна и бродя из вкъщи много, доста обстойно ви четох във връзка с кървенето и се питам абе само аз ли лежа в болницата... то вече ми е смешно тък като нямам нищо отлепено не влизам с болки даже посления път бях с много леко кафеникаво кървене и оп хайде 5 дена... и то лечението ми беше само със но шпа венозно, моя доки. ми е забранил тези хормоналните хапчета заради миомния възел , които се оказа че повече от вас пият иииии малко се обърках  newsm78 Не се шашкам изобщо ,просто много информация мнгого случаи ииии  #2gunfire хахаххаха примерно иначееее какво друго не се сещам освен че др седмица и аз трябва да почвам ЖК ии вече коремчето ми личи а дъм качила само 1,5 кг 160 см забременях 49 кг...   Mr. Green

другооо. не се сещам освен да поздравя момичетата които се постараха за новата тема   bouquet Лека вечер от менн  Heart Eyes

# 307
  • Варна
Само за едно от предложените заглавия на тема ли мога да гласувам?

# 308
Добър вечер момичета Simple Smile

Надявам се занапред да съм повече активна,  защото дотук успях само да ви се представя.  Изчаках да чуя сърчице,  за да ме запушете в списъка,  което се надявам да се случи в тема 5.  
В събота бях при док,  бебчо върви с 5дена напред.  Заведе ми ЖК,  даде ми направления за изследванията,  но все още не съм ги пуснала.  Вие вечерта преди да ги пуснете ограничавали ли сте се да не ядете и пиете нищо,  освен вода след 20:00часа, защото аз по тази причина главно не съм ги пуснала още.

Относно гаденето,  в последно време не ми се гади както преди по цял ден,  нооо имам проблем с апетита.  Нищо,  нищичко не ми се яде.  Ям по 2 пъти на ден и то в малки количества,  защото ми става тежко, лошо, нямам сила да ям и ми се догажда.  Свалила съм 3-4кг и честно казано се притеснявам. Не искам да свалям повече.

Записах се за ранната ФМ на 01.11.,  тя е важна. Чудя се обаче има ли смисъл от БХС-то,  при положение че резултата е относителен? Предната бременност го направих,  но този път наистина се двоумя.

Гледам,  че секса сте коментирали Simple Smile  При нас е сложно,  защото със сина ни,  който е на 1год9мес спим заедно в една стая.  Освен ъова напоследък заспива много късно 23:30 часа,  а по това време нямаме сили за нищо с ММ.  Иначе и двамата имаме желание Simple Smile)

# 309
Kristin С теб май ще се "водим"!  Simple Smile По мои изчисления и аз съм в същата седмица и дни, но поради вечно закъсняващия ми цикъл вървя с 3-4 дни назад:) И макар, че официалният ми термин е 30. 04. аз си знам, че реалният е 3. 05. При теб как стоят нещата? Какво ти каза доки?
Sabrina Ами като цяло аз само на 2 прегледа съм ходила. На първия док ме попита дали цикъла ми е 28 дни (явно й се беше видял плодния сак по-малък, но разбира се нищо не каза да не ме тревожи излишно), а моя е 31, та оттам ми идва отклонението. Официално термин док не ми е казала, пък и аз не съм питала Simple Smile. На втория преглед, точно преди 1 месец беше, като чухме сърцето с ММ и забравихме всичко... Даже да питаме какво да правим по въпроса със секса  Joy.
+/- 4-5 дни не са от значение , само да си ни здрави  Hug. Снаха ми и при двете бременности са я водили, че бебетата вървят с по 1 месец напред  newsm78. И двете съответно ги е родила в 8-ми месец (по техните изчисления) и въпреки че са били по 3,300 кг са ги държали в кувьоз.

Нямам търпение да отида утре за БХС-то, най-вече заради ултразвуковия преглед - да си видя бебока, че съвсем ми домъчня. Пол не смея и да се надявам да ми кажат още  Simple Smile. Ти кога си на БХС?

# 310
vitaminka -бях го гледал още тогава това видео ама сега като съм пребена е др чак се разплаках,нямам търпение до 22.То при мен май е комбинирано БХС +ФМ ..И днес не се разминах да не ми е добре половин ден добре и после ,не че не ми попречи да измина разтоянието от метрото  до съседния квартал за един дюнер .Ами моя мъж ми говори за храна и ме се дояде  Laughing сега си пийвам едно кисело мляко и лягам лека от мене  Hug Hug Hug

# 311
Kristin_a
Нямам търпение да отида утре за БХС-то, най-вече заради ултразвуковия преглед - да си видя бебока, че съвсем ми домъчня. Пол не смея и да се надявам да ми кажат още  Simple Smile. Ти кога си на БХС?

са последно имали  ултразвук БХС или не ,да кажеш как е минало

# 312
 Вие вечерта преди да ги пуснете ограничавали ли сте се да не ядете и пиете нищо,  освен вода след 20:00часа, защото аз по тази причина главно не съм ги пуснала още.

Аз лично не съм се ограничавала умишлено. Но то така или иначе след 20.00 едва ли съм яла нещо newsm78. Това за водата ММ го спомена, но аз така или иначе не обичам да пия вода  #Crazy , та и т'ва съм го спазила  Thinking

# 313
 Вие вечерта преди да ги пуснете ограничавали ли сте се да не ядете и пиете нищо,  освен вода след 20:00часа, защото аз по тази причина главно не съм ги пуснала още.

Аз лично не съм се ограничавала умишлено. Но то така или иначе след 20.00 едва ли съм яла нещо newsm78. Това за водата ММ го спомена, но аз така или иначе не обичам да пия вода  #Crazy , та и т'ва съм го спазила  Thinking

не, не са ми казвали вечерта да се съобразявам с това, само сутринта на гладно, но сутринта пих вода, аз не мога без, ама не знам това да е проблем

# 314
Sabrina Ами като цяло аз само на 2 прегледа съм ходила. На първия док ме попита дали цикъла ми е 28 дни (явно й се беше видял плодния сак по-малък, но разбира се нищо не каза да не ме тревожи излишно), а моя е 31, та оттам ми идва отклонението. Официално термин док не ми е казала, пък и аз не съм питала Simple Smile. На втория преглед, точно преди 1 месец беше, като чухме сърцето с ММ и забравихме всичко... Даже да питаме какво да правим по въпроса със секса  Joy.
+/- 4-5 дни не са от значение , само да си ни здрави  Hug. Снаха ми и при двете бременности са я водили, че бебетата вървят с по 1 месец напред  newsm78. И двете съответно ги е родила в 8-ми месец (по техните изчисления) и въпреки че са били по 3,300 кг са ги държали в кувьоз.

Нямам търпение да отида утре за БХС-то, най-вече заради ултразвуковия преглед - да си видя бебока, че съвсем ми домъчня. Пол не смея и да се надявам да ми кажат още  Simple Smile. Ти кога си на БХС?
Аз  също бях само на 2 прегледа, като и двата бяха все с вагиналния ехограф, а доктора беше доста пестелив откъм подробности. Моят цъкъл също е дълъг-32-33 дни, но когато изчисляват термина го правят по техния си начин, така че това си остава за нас си да го знаем. При предната ми бременност термина ми беше на 26 декември, а родих чак на 6 януари... Неприятното тогава беше, че тогава не бях много наясно с тези пресмятания и доста се бях шашнала.Ето защо сега, макар и с термин 30. 04. Се подвизавам тук- 100% съм убедена, че ще съм майска мама Wink Моят БХС е в петък и аз вече нямам търпение, зашото освен всичко, това май ще ми е първата официална среща с бебчо. Аз съм голям оптимист, храня големи надежди, че ще имаме поне предположение за пола Simple Smile Стискам ти палци за утре и след товабведнага да кажеш как е минало! Hug Лека нощ от мен!

Общи условия

Активация на акаунт