С първите есенни лъчи МАЙ-ското коремче започва да личи! - Тема 4

• 23 693
  • 714
  •   1
Отговори
# 600
 Алия, честито,  страхотни новини, влезнах специално за теб и усещах вълнението ти докато те четях поздравления и на гордия татко !

# 601
Алия супер новини!  Simple Smile

# 602
Алияяяя  Hug Hug Hug дано и аз утре се похваля с подобни прекрасни новини, малко ми е притеснено особено сега вкъщи, обземат ме едни мисли вечерта...
Сутринта в 8 часа ми е прегледа, ММ пак ще идва  Praynig Praynig Praynig дай Боже всичко да е наред!!!
Много се радвам, че с теб всичко е ок, ще видим на мен ще кажат ли нещо за термина, ако не - даже и двете сме 30-априлски-мами  Heart Eyes

# 603
Алия честито!! Много се радвам.
На мен с миналата бременност на втората ФМ в 20 седмица ми казаха момче Simple Smile) После моя си лекар две седмици по късно ми вика - момиче Simple Smile) Аз обаче само се подхилвам щото на супер прегледа ми бяха казали момче. В крайна сметка той се оказа прав и родих чудесна госпожица  Heart Eyes

# 604
  • Варна
Алия, страхотни новини! Браво за хубавите показатели и наистина можеш да си спокойна за БХС-то.
А аз се притесних много - преди малко като ходих до тоалетна, имах кървава нишка на тоалетната хартия, сега лежа и не смея дс мръдна, ако пак има нещо на другото ходене до wc, мисля самосиндикално да си изпия един дуфастон и да изкарам пак 1 курс от 10 дни. Дано се окаже само някое спукано кръвоносно съдче, че сърцето ми е в гърлото направо ..... Sad

# 605
Selicita, почивай и ако утре ти е притеснено се консултирай с док и започни курс таблетки. Стискам палци, всичко ще е наред!!! Peace Peace Peace

# 606
  Добро утро момичета,
Да се включа и аз- като кихам също имам остри болки. Така съм в цикъл като настина  болят ме яйчниците. Сега като се замисля, аз се присвивам и си притискам корема там ..май не е много удачно ,но навици.. За  броенето на седмиците, не виждам причина да е по-различно от годините;) Аз съм на 30 и карам 31вата в момента. Само на доктори като отида и ме питат колко навършени години съм, без значение, че са 29г и 11м. - те си пишат 29.. Според мен е същото със седмиците .

# 607
  • Варна
Момичета, отивам на преглед, стискайте палци всичко с бебенцата да е наред  Praynig
Хубав ден на всички!

# 608
Seagirll, успех!!!
И аз тръгвам, момичета, дано всичко е наред!!

# 609
Добро утро!  
Seagirl успех на прегледа.
Алия, браво!  Радвам се за теб.
 Selicita почивай си.  Ако продължи - при доки и това е.
Tatqna89 и аз съм с теб на 22ри  Peace
 Vitaminka много благодаря и аз за разясненията.
Аз днес почивам.  Смятам цял ден да си полежавам.  Само дето трябва да се надигна скоро да забъркам закуска,  че стомахчето стърже.  Пусти мързел.

# 610
Успех на всички , които са на преглед, моят е в 11:30 ,много се вълнувам.  Дано всичко бъде наред  Praynig

# 611
Добро утро мъжо днес ме събуди  рано рано че нещо се контузил и нали мъжете са лигави и не държат на болка ,но все пак реши да отиде на работа .
KATRINA да но и ни я се похвалим като Алия  ,аз утре след изследванията ще ходя на училище за мами в лабиринта ако не ме домарзи  Laughing

и мъжо кажа че ще ме тупа ако не почна да ям месо че хич не съм качила и не дебелея Grinning не съм хранила бебо  Laughing вчера като ме видя в работа с млякото и пакли това ядеш Grinning

# 612
Добро утро мами Hug!
Няма нищо по-хубаво от това да отвориш форума сутринта и да прачетеш хубави новини. Браво!
Selicita как си? Почивай си и ако има нещо бързо на лекар.
Хубав ден на всички! Heart Eyes

# 613
Тъкмо се сетих,  че почва гадния запек пак да ме мъчи.  Поразрових се и прочетох,  че топла вода с мед била,,  бързодействаща отвара,,  по-късно ще видим.  Меда е купен от сергия пред Ягодинска пещера,  та се очаква да е истински....
И моя нещо се оплаква.  Афтичка му излязла и снощи цяла вечер начумерен  Joy
Леле такъв мързел добре,  че почивам.  
Момичета.  Я кажете до кой месец смятате да поработите.  Аз се разбрах с шефа за графика  Peace та докато мога ще поработя.  Обаче като се сетя за празниците и изпадам в ужас.  Миналата година бях сам сама 12 часа нощна смяна точно на Бъдни вечер,  докато нашите си бяха всички заедно в къщи.  Гадничко си беше.  Cry

# 614
Добро утро!
Момичета, успех с прегледите, чакаме само хубави новини! Hug
Аз само да се похваля- снощи сънувах розов сън с един актьор  Simple Smile  Blush Blush Blush

Общи условия

Активация на акаунт