С първите есенни лъчи МАЙ-ското коремче започва да личи! - Тема 4

• 23 692
  • 714
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Благодаря за палците Simple Smile

Върнах се вече, взеха ми кръв, записаха ме, бебчетата вървят супер за сега, нухалните им гънки 0,5 и 0,6, мисля че са супер  Peace Пусна ми сърдечен ритъм, огледахме ги хубаво, виждат се пръстчета, краченца, стъпълца, много беше мило  Heart Eyes А пък как си играят двете не е истина, те са само с една тънка преграда помежду си и се попляскват и закачат, наистина е различно Simple Smile Едното й се видя момченце, но за сега е още рано да се каже със сигурност, според нея са еднояйчни и ще са един пол Wink

Ами това е от мен, рапорт даден Simple Smile Стискам палци на всички, които също са на лекар днес, дано донесете страхотни новини Simple Smile

# 616
Много хубаво звучи поста ти seagirll за двете малки бебчета. Явно няма да им е скучно и от сега се забавляват.  Heart Eyes
Успех на всички момичета на които им предстоят прегледи. Аз съм чак краят на другата седмица. Дотогава трябва да съм решила ще правя ли БХС. Много се чудя все още.

# 617
Алия, seagirl, страхотни новини Simple Smile ( даже 2 пъти изчетох постовете) Направо ми заредихте деня с усмивки Simple Smile нямам търпение и аз да отида на 28-29 Simple Smile Как ще издържа до тогава не знам  Hug Hug Hug

Закусвайте солидно момичета, че талията си е талия, ама все пак трябва да се качи някое килце Sad Аз за сега съм 1кг повече и чак се притесних, дали всичко е наред...

Пожелавам ви прекрасен ден, като гледам прогнозата май последен с тези температури   bouquet

# 618
Здравейте, момичета, страхотни новини, все така да продължава  Hug

Моят преглед е в петък, притеснявам се и нямам търпение да мине  Praynig всичко да е наред и да видим и пол.

Првкрасен ден на всички  newsm51

# 619
Добро утро и от мен момичета. Hug Снощи спах спокойно като къпано бебе, и за първи път не станах дори до тоалетната, но сутринта едвам успях да стигна до там. Mr. Green

Много благодаря на всички за милите думи, няма да ви изброявам, че ме е страх да не пропусна някой. Heart Eyes Чакам с нетърпение и вашите страхотни резултати от прегледите и ще стискам палци, даже и бебо ще се включи. Grinning Тук наистина е като едно голямо семейство, добре, че ви има. Heart Eyes

Сутринта бях в Света Марина (Терапията) за БХС. Занесох си документите и снимките от ФМ. Записаха данните, а аз попълних моите имена и адреса си. После само ме попита дали съм пила антидепресанти, дали има някой с диабет в семейството, дали имам предни бременности с аномалии и дали пуша. Взе ми кръв, 40лв е цената, и до 5 работни дни резултатите ще са в сайта, а ако искам разпечатани с подпис и печат от тях да отида след 5 работни дни. Жената беше изключително мила. Получих и подарък картонена чантичка на Puffies с разни подаръчета вътре, видях само някакви тефтери, книжка, малък прах за пране, но са в колата, а аз дойдох на работа и не мога да ги разгледам. Но пък аз адски се радвам на такива нещица. Естествено, за дамите от Варна бях обещала да попитам дали ако отида без снимка, ще направят там, но забравих да попитам. ooooh! Embarassed Ужасно съм разсеяна, и все пак мисля, че правят. Нека следващият след мен да попита.

Sabrina, заформяме се супер групичка за 30-ти, заедно и с Aphrodivina
. ММ чак се притесни, от толкова местене на термина, да не вземе пък да се роди и по-рано да смени и зодията, че е много щастлив, че ще е телец.  Mr. Green  Гащите ни каквито такива, все ги чакам с нетърпение и еднаква любов. Ти ще издадеш ли какви мислиш, че ще носите вие. Laughing

Aphrodivina
стискам палци за прегледа, и чакам да пишеш веднага след това прекрасните новини. Hug

Mother of Princess, аз претенции нямам, сини, розови, чакам ги с нетърпение, и ми е интересно кой лекар ще е познал. А ММ ходи с едната снимка на която снимаха точно тази част на бебето, гледа я и си обяснява как това няма начин да не е пишка. Joy hahaha Joy Обаче толкова се вълнува от вчера насам, превъзбуден е, гледа снимките постоянно, разказва ми как е било бебето. Просто се чувствам страхотно, нито едни думи не могат да заменят тези действия. Днес иска да показва снимките на най-добрия си приятел, и после при него ще стоят, не ги дава на мен. Joy

selicita, как си днес мила. Много те мисля. Не пий лекарства без да се консултираш с лекаря. Ти да не си около датата на която трябва да ти дойде? Звънни на док все пак, макар, че съм сигурна че всичко ще е наред. Стискам палци, и моля те пиши. Hug

seagirll Супер резултати! Много се радвам, и като те четях чак си представих бебоците на живо, уникална гледка е била. Heart Eyes Ти какви гащи искаш? Laughing

Катрина1988, аз заради запека започнах да пия по чаша топло мляко с мед сутрин, даже после и една към обяд. При мен не помага, даже имам чувството, че меда ме запича. Иначе меда ми е домашен, от дядо ми, той е пчелар, и поне за него нямам притеснения. За работата аз ще работя може би до средата на ноември, ще видя, че при мен проблема е студа в офиса, иначе щях да остана още.

Nini, аз спирам да ги мисля вече кг. Храня се както трябва, пък останалото ще го оправяме после. Знам какво е нетърпение преди прегледа, но пък чакането си струва. Вие ли правите едни подаръчетата дето дават при БХС, в картотена чантичка на Puffies?

Ох, сигурно ще ви прилошее докато ме изчетете, ама рядко съм кратка. Mr. Green

# 620
  • Варна
Добро утро и от мен! Четох ви всички внимателно и много се радвам на добрите новини. Дано повлечете крак в темата и всички да се разписваме само спокойни и щастливи.
Аз днес ще пазя леглото цял ден, вчера нещо се преуморих, а и се бях натоварила с повече покупки и вечерта бях с толкова силни болки в кръста, че чак се изплаших. Та взимам сега превантивната мярка "лежане", въпреки че вече честно казано ми писна и доскуча.
Ама това е положението...

# 621
Алия, много се радвам за хубавите резултати! Дано всички имаме такива!
Seagirl, сигурно е прекрасно да видиш двете сладурчета!
При мен нищо ново, сега ще излизаме с малката да хванем хубавото време. Приятен ден на всички!  Simple Smile

# 622
хехехехе, Алия коолко си развълнувана  Hug  Ние раздаваме торбичките Simple Smile Трябва да има книжка вътре, много е полезна, особено ако я връчиш на ММ, моят беше много смешен, прочете няколко страници и вика: Сега, наистина вече знам какво ти е Simple Smile дано има и мостри, че този месец всички закъсняха с доставките Sad

Ама наистина много се радвам за вас, Алия и seagirl Simple Smile

Днес две колежки в офиса са сополиви, едната вече ми е и сърдита, заради забележката която и направих, а бях толкова щастлива сутринта докато си пиех кафе и ви изчитах  #2gunfire

# 623
Тайга, почивай си, доскучава наистина, но пък си струва.  Hug

Nini, много сладка торбичка, после ще я видя, но видях прах за пране в кутийка, тази книжка, която казваш (ще я връча на ММ веднага като се прибера  Mr. Green), тефтерче и някакви по-дребни неща, но после като проверя ще пиша. Наистина съм много развълнувана. Май досега не съм била толкова, чувствам се уникално.  Heart Eyes Сигурна съм, че и от теб ще чета страхотни и вълнуващи разкази. Hug За колежката да не ти пука, и аз моята я бях изгонила направо от работа. Ми така де, какво ми ходят болни навсякъде. Чак сега си дадох сметка защо майките на малки деца се ядосват толкова, когато други родители си пускат малките на ясла или градина болни. Много безотговорно!

# 624
Забравих да кажа за болните мами, че чай Ройбос става за бременни. Можете да прочетете в сайта на лечител, пиша през телефона и нещо не мога да пусна линк, аз го пия от няколко дни, че съм зле с течностите и още не мога да по насям вода. Бързо оздравяване  Peace

# 625
Selicita,   така както описваш тези кървави нишки ми прилучат на същите,  които имах с предната бременност -  тънки като конец,  почти незабележими.  Аз също като теб се бях притеснила,  но се оказа че са в резултат на гъбички мисля,  просто от нарушеното Ph бактериите, които така или иначе си живеят там,  са станали повече.  Мина ми с курс поставяне на глобули.  Не се тревожи,  а просто се консултирай с доктора.

Браво за хубавите резултати от ФМ Simple Smile  Емоцията е голяма Simple Smile  Пожелавам на всички ни такива нивини!  Simple Smile  Моята е на 01.11. и си чакам търпеливо.  Знам си,  че е рано да ми каже пол.  Пола ще го науча чак 18-19г.с.  живот и здраве.

Гледам,  че се притеснявате,  че малко кг качвате.  Ами питате ли ме мен,  като свалам кг Sad Нямам абсолютно никакъв апетит Sad  Всякаква храна ме отблъсква.  Много ми е гадно,  че не се храня както трябва.  Представям си любимите ми храни и ми се догажда от тях. Sad

# 626
Алия честит за хубавите новини
успех на всички мамчета които са на преглед аз има още доста да почакам за ФМ защото си смених и датата че ми се стори рано и  ще ходя чак на 18ти ноември а като ви чета и нямам търпение вече а то цял месец има но живот и здраве ще дойде  . БХС аз май мисля да не правя но дотогава много време може и да размисля но малко безсмислено ми се вижда защото не е точно изследване а само
 предположения. Напоследък доста хапвам и сладко и соленко ама сладкото ще го ограничавам от днес  със запека успях да се справя за сега със сливи от пазара (нещо между сливи и джанки) незнам точно как се казват но не са типичните сливи . даже вчера за малко да не стигна до ВЦ-то с извинение Joy  
Хубав ден на всички и стискам палци всички прегледи да  минат чудесно .

# 627
Алия няма как да не се развълнува човек, докато чете поста ти! Всички така добре познаваме тези емоции, много е хубаво да си ги споделяме, а когато и темата е пълна все с добри новини няма нищо по- хубаво от това! Пожелавам на всички момичета мечтаният цвят гащи голямо вълнение е докато чакаме да го разберем Simple Smile аз си го предчувствам, че ще са сини Grinning Ама голямо доверие му имам на моето предчувствие. Миналият път така си знаех, че ще е мома и не сгреших, затова сега съм толкова убедена в себе си Wink
Не знам защо съм решила, че мога да остана на работа до края ( до 40 дневния болничен)- не че ми е тежко, но вече взе да ме хваща саклета с това стоене... Искам най- сетне да си почина но това трябва надълго и наширокко да го обсъждам с шефа....
Ей, като се отплесна нямам спиране Grinning

# 628
Здравейте май-чета!  Hug

Радвам се за хубавите резултати от изследвания, които сте си правили. Ние вчера бяхме на преглед, бебчо расте ли расте, записах се на ЖК и видяхме пол, но ще споделя след като минат и моите изследвания да не би да не сме видели правилно.

Днес съм по-добре, казха ми билкови лукчета да смуча и сутрин една лажичка мед от борови връхчета, и има лек ефект.

# 629
Честито Алия, Seagirll!
Страхотни новини, успяхте май да развълнувате всички ни   bouquet
И както споменаха други мами, нека все такива новини да се чуват  Hug
Момичета на мен за болките ми казаха, че трябва но-шпа и почивки - вие си знаете де:)
За ФМ, часът ми е за края на месеца, но много ми се иска да направя и БХС, а малко доки и моята позната - акушерка, се опитват да ме разубедят  Thinking  Thinking  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт