С първите есенни лъчи МАЙ-ското коремче започва да личи! - Тема 4

• 23 694
  • 714
  •   1
Отговори
# 480
Честито  Sabrina_,
Както и на останалите мами с хубави вести Hug  bouquet.
Дано всички да се радваме, само на такива новини в идните месеци!

# 481
  • София
Здравейте и от мен!
От сутринта много работа и не успявам да ви изчета и да се включа Simple Smile
Вчера бях на преглед, регистрираха ме за ЖК и ми пуснаха доста изследвания - цитонамазка, микробиология, кръв, урина. Иначе с бебчето всичко е ок, расте и се движи  Simple Smile Милото даже каза, че вече на снимката от ехографа наистина прилича на човече, има си съвсем очертана физиономия Simple Smile
Чакам резултатите от изследванията в понеделник и дано и там всичко да е наред.
Следя всичко, което споделяте момичета, но времето хич не ми стига и рядко имам време да напиша и аз нещо.
Честито на узналите вече пола на бебчето, моята лекарка не се нагърби с прогноза вчера, дано да е другия път, че съм доста любопитна Simple Smile

Хубав уикенд на всички! Simple Smile

# 482
Благодаря на всички мами, които се включиха със съвети относно полетите. Доста по-спокойна съм, че не съм единствената, на която й се налага да лети Simple Smile Бременността ми не е рискова, не съм имала нито болки, нито кървене до този момент, да чукна на дърво  Grinning Преди няколко дни бях на преглед и видях сърчицето да тупка  Kissing Heart
Относно темата с фризьорството, аз също се боядисвам и подстригвам. Не вярвам на подобни суеверия. Мои приятелки, които вече родиха също не са спирали разкрасителните процедури и се радват на здрави бебчета  newsm10
Честито на всички, които вече знаят пола на малките човечета, надявам се и аз следващия път да получа отговор.

# 483
Seagirl, пътуването е до ШриЛанка и затова са необходими тези ваксини.
Сега дадох нареждане на нашите и в БГ да разпитват, пък да видим:)
Аз съм също изморена в смисъл задъхвам се като бързам, косата не съм пипала от август, а съм на кичури и трябва да я правя нещо, иначе си пада доста но и преди си ми падаше, за сега не съм оплешивяла, омазняването също е като преди. Трябва да я подстрижа вече, но едва ли преди вторник, а тогава пола ще е ясен май Wink
Днес съм в еуфория-моята дружка роди момченце и ще ходим да ги видим уикенда Simple Smile щастлива съм, че тя ще ми е пътеводител в бременността, дори се записах да раждам в същата болница!!!

# 484
Честито на мамите с добри новини.
Момичета, докато се рових в нета /ми в петък след обяд никак не ми се работи вече.../ попаднах на едно изследване, че ако майката е приемала парацетамол през бременността има опасност детето да има респираторни проблеми и астма. Ето линк, ако някой иска да погледне.
http://www.puls.bg/health/childbirth/news_3735.html

# 485
  • Варна
Ох, мен от 2 дни ме боли главата и ми е лошо, а беше спряло вече уж Sad Малкия ми пък е със сополи, дано не ме зарази, че като се знам как прикачвам хрема...
Другата седмица на 22.10 съм на ФМ, тогава ще съм в 12 г.с. и ако имам късмет може да видим и пол Simple Smile
Аз да се похваля, че почнах да овладявам апетита си към боклучки ( сладолед, снскс, тесто- умирам за тези!) и почнах да готвя вече, че преди това ми беше лошо. Вчера ядохме елда Simple Smile ММ се мръщи, ама смее ли да каже нещо Simple Smile Почнах да си пийвам и фрешове, преди това ми се гадеше от тях, абе като цяло се стремя да ям пълноценна и не прекалено калорична храна.

# 486
Веселушка пътувай си спокойно.Аз съм пътувала и нищо ми нямаше в 3 мес пътувах.А сега се очертава в 5 да си ходя до Варна и ако английските доктори не ми забранят ще си лет спокойно.
Днес си купих плътен клин.Пробвах и пуловер като туника ,но ми беше като торба и се отказах.
Стана ми криво уж нямам корем голям.А жената в пробната ми занесе закачалки те до там  Joy

# 487
И аз с близнаци, Суити, защо не ни запишеш на първа страничка? Simple Smile
Аз за това питам.

Добре дошли на новите момичета!   bouquet

# 488
Добър вечер мамчета Simple Smile)) Честито на мамите узнали пола,аз го знам от една седмица ама не смея да кажа на никой  Laughing Все пак малко рано ми се видя ,но доктора беше категоричен  #Crazy За мамите със запек : едни зелеви сърмички и след това прясно мялко хахаххаа смешно ми е чак защото днес не излязох от вц -то. 1 час  Whistling Аааа и да не забравя момичетата които имат главоболие силно препоръчвам Шуслерова сол номер 7!!! При мен помага при всякаква болка,главата ми минава за 5 мин слагам 10 таблетки под езика или в топла вода иии хоп като нов човек съм,те са хомеопатични супер безопасни и отделно имат магнезий който е много полезен, наистина се надявам да ви помогне защото главоболието е кофти тръпка Simple Smile))
Иначе и аз съм супер изморена постоянно, задължително следобяд ако имам възможност спинкам по час два, за пътуването и аз знач след 3 месец че е ок, тъй като и аз номеври смятам да летя Simple Smile))
За секса аз пак да се включа че не се издържа много ми е сексуално, не можем да издържим голяма любов голямп нещо  Whistling Embarassed Joy

Друго не се сещам надявам се да съм била малко полезна, хубава вечер  Heart Eyes

# 489
  • Варна
Това с Шуслеровата сол при главоболие трябва да го проуча по-сериозно, че днес като разпитах какво мога да пия при моите мигренозни пристъпи и се отчаях: парацетамол...
Аз обикновено съм на паракофдал и аулин и пак мъка, а за него съм убедена, че няма да ми помогне изобщо.

# 490
 Здравейте, момичета. Следя ви от известно време, но нямам много време за писане. Все пак да се запиша и аз в темата. Очаквам бебче през Май, но нямам точен термин. Имам момиченце на една годинка, и след раждането съм забременяла преди първата менструация, цяло чудо  Grinning.
Ще се радвам да си бременеем заедно, успех на всички!

# 491
diana_G  добре дошла  голяма късметлийка си толкова сладко ми се стори да забременееш веднага Simple Smile изненадала си всички .
Аз да се оплача вчера  вечерта пак кафяво зацапване . Днес няма къде да ида да ме видят но в понеделник отивам при АГ-то. Как ще изтърпя до понеделник не знам така се притеснявам дано всичко е наред с бебо.

# 492
Добро утро, поспаланкиии  bouquet
В това лошото вренм какво по- хубаво от това да си стоим на топличко удома?! Е, аз съм на работа, но ще мине неусетно докато ви чета! Simple Smile
Добре дошли на всички нови мами! Радвам се, че се увеличаваме, дано все хубави неща да ни се случват до напролет! Хайде, хубав и мързелив ден от мен. Аз отивам да си чета " Смешно ли е раждането" - горещо ви я препоръчвам тази тема!!! Аз от снощи имам мускулна треска на корема ит смях!  Joy Joy Joy

# 493
diana_G  добре дошла  голяма късметлийка си толкова сладко ми се стори да забременееш веднага Simple Smile изненадала си всички .
Аз да се оплача вчера  вечерта пак кафяво зацапване . Днес няма къде да ида да ме видят но в понеделник отивам при АГ-то. Как ще изтърпя до понеделник не знам така се притеснявам дано всичко е наред с бебо.

спокойно мила, и аз днес получих леко зацапване,но ако нямаш болки не се притеснявай,почивай си бебчо ще е наред сигурна съм Simple Smile Хубав ден

# 494
Добро  утро момичета,
честито на двете мами с хубавите резултати от БХС и добре дошли на новите мами.
Момичета имам болки в гърлото , снощи ММ е забравил вратата на балкона отворена и се събудих с болки в едната сливица. Нямам температура , помагайте какво да пия , освен чай? Във вторник сим на БХС и ФМ да ходя ли на лекар , страх ме е да не се влоши и да не навредя с нещо на бебо Cry
Теди, в коя седмица си?  На повечето мами със зацапване изписват утрогестн , който нямам как д анавреди излишното количество се изхвърля с урината , можеш да си вземеш от аптеката , не се тревожи всичко ще бъде наред. Почивай си и полежавай повечко.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт