Моята сватба през 2015

• 50 362
  • 761
  •   1
Отговори
# 45
Наистина е ужас моя ресторант няма такава такса внасям си определен алкохол и това примерно ракия. И няма уговорка след определен час  да се доплаща . Е то няма да се седи 24 часа там.

# 46
  • София
И ние нямаме такса тирбушон. Ще внесем вина и ракия със сигурност, деугия алкохол не знам. Овъртайма е 100 лева на час, но то май навсякъде е горе- долу толкова.

# 47
  • Варна
В петък ще ходя до офиса на един хотел, после ще разказвам дали сме стигнали до някаква уговорка и ако да - каква ... Стискайте палци, защото по принцип  е точно това, което ми се иска Simple Smile Днес докато рових в един друг форум попаднах на едно клипче на тема сватба, и по-скоро - сватбата от мечтите и сватбата от реалността Simple Smile
Заповядайте: https://www.youtube.com/watch?v=ajttWzjFORQ&list=PL2By_FFavT … o51_3&index=6

# 48
  • Германия
Ох, като ви чета как си се подготвяте направо съм в ужас кога ще намеря време за всичко.   Shocked 
За диджеите най - добрия вариант е чрез препоръки, защото наистина настроените си зависи от него. Относно музиката ние и двамата слушаме всичко, единственото което ми е като изискване е да няма крайности. Без крещящ рок и без милионерчета.  Joy
След един месец се прибирам в бг и ще отида да го видя този Москва, пък дано да е моят, направо го сънувам. Heart Eyes
  Смятам да се консултирам и със сватбен агент, стига да намеря някой на прилична цена. 
На мен най-големите колебания са ми за фризьор и гримьор, като за първия нямам никой на ум, а за грима съм се спряла на Джули Ангелова.

Пп: Съжалявам за огромните постове, нямам възможност да се включвам постоянно, а много неща са ми в главата и се опитвам всичките да ги напиша.  hahaha

# 49
Здравейте булки  newsm53 Включвам се и аз макар, че нашата сватба ще е на 14.08.2016г. Датата вече съм я избрала и изчислила според номерология  smile3521 . Изключително съм развълнувана отсега, няма и ден в който да не си представям Деня! От Пловдив сме и сме избрали хотел Санкт Петербург. Харесала съм си и сватбена агенция http://ninabg.com/ както и фотографи http://www.koralmedia.com знам, че са най-добрите и фотосесиите им са уникални. Роклите на Стоян Радичев са страхотни, но мисля че ще са бая скъпички ако някой има отзиви да сподели. Намислила съм част от украсата по масите да си я направя сама (хем да се включа в организацията, хем да спестя някой лев  smile3508 ). За украса на целия ресторант и детайли искам да са в лилаво и нюанси на розово. Приемам идея и от вас. Ще имаме двама кума и една кума  newsm62 . Доста нетрадиционно, но годеникът ми не може да избере от двамата си верни приятеля, а и двамата са ни адски близки. Бих искала да ви попитам кога трябва да запазя дата и час за ритуален дом, църква, ресторант и прочие? И ако не е много нахално да питам, вие с какъв бюджет разполагате, защото мен малко ме притеснява. Хем искаме всичко да е страхотно, но сме пред дилема колко пари да отделим и дали 10 000лв ще са достатъчни. Тези пари включват абсолютно всички разходи по сватбата. Ако може да ми дадете някакъв съвет или предложения.

# 50
Час и ден за ритуална зала поне в годината, в която ще е сватбата. Joy Т.е. 2016г началото спокойно можеш да провериш Simple Smile
hahaha За пари- по мои изчисления нормална, но икономична сватба за 120 човека заминаха 12 000 лева.   Направи си сметка колко са ти гостите и се успокоявай с мисълта за роклята примерно Wink Успех!

# 51
  • София
От 1 ноември може да се записват часове за следващата година /тази година 3 ти, защото е понеделник/. Поне това ми е информацията от интернет, на 3 ти ноември вече ще е проверена, защото много държим на Красно село  Peace

# 52
Здравейте,

И аз съм от бъдещите булки...някак ми е странно... все още го осмислям   Laughing
Нямаме още списък с гости, затова и не сме се спряли на града, в който ще направим партито. Той е от Монтана, аз от Варна. Честно казано ритуална зала варна ужасно ме дразни и все повече се замислям за изнесен ритуал в Монтана пред ресторанта и забавление до зори! Хм...такава ми е каша в главата!  newsm78

# 53
Z_A_Q , добре дошла   bouquet
Не се притеснявай, като вземе да наближава ще ти се систематизира Simple Smile

# 54
Благодаря за топлото посрещане  Embarassed
Хм...най-интересното е, че аз като едно морско чадо съм почти обсебена от сватба с изглед към планината и май напук на всички мечтаещи си за море ще драсна далеч...и ще се дам по най-непретенциозния начин. Някак забавлението аз+той+гости в ресторант, където някой ще дойде да ни ожени без сновене между кум, младоженец, булка, църква, ритуална зала...ресторант се вписва в представата ми за лежерен ден, в който хората са дошли да се забавляват за наше здраве. Не искам изморени лица и хора, които чакат някоя "дупка", за да седнат, пият кафе или си разтриват отеклите крака преди всичко дори да е започнало  #Crazy
Та...така започвам да си го представям  bowuu

# 55
Z_A_Q и аз точно така си го представям. Без разкатаване до тук и там. Ритуалът ще ни е в ресторанта, няма да имаме църковен брак (не сме религиозни и ми се вижда лицемерно). Даже не искам да е свръх официално - ще пропусна много детайли в украсата и дреболиите. Иска ми се да е лежерно и весело - ресторантът ни има градина и ще сме в шатрата. Представям си го как сме се събрали да се повеселим. Инвестицията ми ще се съсредоточи в добър DJ и фотограф, за да е весело и да имаме хубав спомен.
Единствено не можах да се преборя да няма взимане на булката - съпружието и майка казаха, че не можело така Grinning

# 56
  • Варна
Ооо, Алечка, и на мен това вземане на булка хич не ми харесва. Имам късмет, че всички около мен са на това мнение. ПО принцип и гайда и тъпан не искам , обаче да видим дали половинът ще склони, защото той иска. Иначе за ритуала и ние ще сме с изнесен ритуал, като умуваме дали да е в паркът на Обзор или в градината на хотела, който изберем. Аз за това и не виждам за какво ми е тоя тъпан и тая гайда... Обаче едно нещо ми убягва как трябва да стане относно изнесения ритуал. При положение, че е в парка, всички ще идем с коли до там. И ако двамата слезем от колата и идем заедно пред "олтара" странно ли ще е? Или е по-добре да си спазим това той да ме чака отпред, а мен примерно баща ми да ме съпроводи и да ме предаде на него вече?... Аз всъщност нямам представа какво се прави на сватба, как стоят нещата от страна на младоженците. За гостите е ясно, идват, хапват , пийват и така...

# 57
audace при нас младоженеца и булката си отиват заедно на ритуала. Даже и в ритуалната зала гостите са вътре подредени, а с музика влизат младоженците и кумовете. Поне така беше последно като ходих... newsm78
Аз искам баща ми да ме заведе до олтара - малко не наша традиция, обаче така си го представям...

Аз взимането на булката искам да го избегна, защото отдавна съм дадена... От години не живея в дома на нашите и ми се вижда странно да ме извеждат с музика и песни, че и да ме крадат Grinning . Нямам толкова против музикантите, даже по нашия край свирят една песен "Ела се вие, превива" като извеждат булката, от която ми се доплаква... Но половинът каза "Не, искам с музика да те взема", майка каза "Не, не може да си тръгнеш от у вас за сватбата, трябва да те вземат". Понеже доста се съобразяват с моите виждания за нещата смятам да им угодя...

# 58
Момичета, то е ясно, че почти всички си живеят с партньорите преди сватбата. Рядко някой се е оженил без да е видял съвместими ли са двамата в ежедневието и в едно домакинство.
Та мисълта ми е, че двойката си живее еди къде си, но за сватбата се връщат в бащините си домове. И ние живеем отделно от родителите, но за сватбата се прибрахме при мамите Wink и ме взеха от моминския ми дом така да се каже Wink
(в блока, в който си живеем с мъжа ми никой и не разбра, че сме се оженили  Joy )
В крайна сметка булката се взима от баща й, все пак "ела се вие превива, мома се с рода прощава"  Peace

# 59
Съжалява...това с "Ела се вие превива..." не мога да си го причиня на нервната система  #Crazy
Дори смятам да определя час за нещо като коктейл на терасата на хотела, където всички, заедно с младоженеца да чакай да дойде моя милост. Баща ми да ме предаде в ръката му и длъжностното лице да изпее репертоара за 15 мин!

Общи условия

Активация на акаунт