Estee Lauder-2

• 100 820
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Първо се слага ANR, след него New Dimension. Първо по-течният и рядък серум, след него по-гъстият.

Ти доволна ли ли си от тази комбинация?

# 676
Толкова много продукти имам от една седмица, че направо се чудя как да ги комбинирам. Получих двата комплекта, за които споменах по напред. За сега всички ми харесват. Очарована съм от daywear, АНР гел и сюприм + . Разочарована от Сс крема и ружовете от палитрата от коледното куфарче, а и парфюмите от три мостри, нито един не харесах.

# 677
  • Бургас
СС кремът на Есте ли не ти допадна?

Аз си мислех за него, имах малка опаковка 7мл, но така и все още не съм решила дали да го купя.

# 678
Да, става дума само за продукти на Есте. Сс крема се окислява и ставаш като морков.

# 679
  • Belgium
И аз не съм доволна от CC крема на Ести. Добре че ми беше подарък.

# 680
  • Бургас
При мен не оксидира, даже учудващо се слива доста добре с лицето ми, въпреки че съм много, много бяла.
Но, струва ми се, че леко ми омазнява. Аз всъщност и затова му се чудя все още.  Thinking

# 681
Аз позвам ANR само вечер, а New Dimention- 2 помпи от  New Dimension Shape + Fill Expert Serum. Ако ползваш АНР и сутрин, трябва да е преди ND   и след това отгоре крема.

# 682
  • Седмото небе
По препоръка на марката трябвало,ако ND се използва сутрин да е над АНР и над ND задължително да има крем с Spf поне 25. Но защо,така и не можаха да ми обяснят точно. Аз точно поради тази причина и за да не натрупвам куп неща сутрин,на и без това комбинираната ми кожа си измазах около половин опаковка само вечер. Над него нанасях много рядко крем Peace
Иначе за мен от козметиката на Ести за сутрин АНР+Дей уеър Спф 50 бяха страхотно дуо и в по-топли,и в по-студени дни Heart Eyes
Сега от мини опаковките се запасих и с 2*15 мл за цели 40 лева от Double wear 3C2 Pebble, който ми е почти перфектен нюанс Party Даже и без пудра ми издържа 6+ часа,което за мен си е направо рекорд. И му прощавам бавничкото и трудно почистване вечер!!! Когато пък реша да го фиксирам с Guerlain Les voilettes 3 + Mетеорити Компакт 3, става "бетон" и изкарва по 10-12 часа. Години ми трябваха,но съм безкрайно щастлива,че си намерих правилната комбинация от продукти за тен поне засега.
Намислих да пробвам и новия RS+ Wake up balm самостоятелно без нищо друго под ДУ, та да видим какво ще се получи.

# 683
A това за крема с фактор след НД кой го е казал? Защото преди време като попитах в английския сайт консултант, не ми казаха такова нещо. Казаха ми- обичайният ви хидратиращ крем след серума само. Да взема да попитам и в американския?

# 684
  • Седмото небе
Ако ти се занимава питай! Но и ако трябва-да ти кажат защо? Кое в характеристиките на продукта изисква ползване на Спф? Може би има някоя к-на или друга фоточувствителна съставка newsm78 А иначе аз като един Тома неверни питах на три Naughty места,но тук в БГ. В един от бутиците,в един БЗ и в един Дъглас. Навсякъде едно и също,но без обосновка! Така трябвало...

# 685
По препоръка на марката трябвало,ако ND се използва сутрин да е над АНР и над ND задължително да има крем с Spf поне 25. Но защо,така и не можаха да ми обяснят точно. Аз точно поради тази причина и за да не натрупвам куп неща сутрин,на и без това комбинираната ми кожа си измазах около половин опаковка само вечер. Над него нанасях много рядко крем Peace
Иначе за мен от козметиката на Ести за сутрин АНР+Дей уеър Спф 50 бяха страхотно дуо и в по-топли,и в по-студени дни Heart Eyes
Сега от мини опаковките се запасих и с 2*15 мл за цели 40 лева от Double wear 3C2 Pebble, който ми е почти перфектен нюанс Party Даже и без пудра ми издържа 6+ часа,което за мен си е направо рекорд. И му прощавам бавничкото и трудно почистване вечер!!! Когато пък реша да го фиксирам с Guerlain Les voilettes 3 + Mетеорити Компакт 3, става "бетон" и изкарва по 10-12 часа. Години ми трябваха,но съм безкрайно щастлива,че си намерих правилната комбинация от продукти за тен поне засега.
Намислих да пробвам и новия RS+ Wake up balm самостоятелно без нищо друго под ДУ, та да видим какво ще се получи.
От къде си купи мини опаковките на D Wear? И аз като го разочавах New dimension срещнах, че за сутрин трябва да се ползва след него висок фактор, за това, го използвам вечер.

# 686
мини опаковки на DW  аз взех от Бюти зоната.Има само едом цвят, пебъл.  20 лева

# 687
  • Пловдив
Това някаква промоция ли е и има ли ги все още?

# 688
БРАНДОВЕТЕ НА ЕСТИ ЛОДЪР:

Cosmetics

AERIN
BECCA
Bobbi Brown
By Kilian[18]
Clinique
Too Faced[19]
Darphin
Estée Lauder
Frederic Malle
GLAMGLOW
La Mer
Lab Series
M∙A∙C
Origins
Prescriptives
Smashbox

Fragrance

Aramis
DKNY Fragrances
Donna Karen Cosmetics
Editions de Parfums Frédéric Malle
Ermenegildo Zegna Perfumes
Jo Malone London
Kiton
Le Labo
Michael Kors Beauty
RODIN olio lusso[20]
Tommy Hilfiger Toiletrees
Tom Ford Beauty
Tory Burch Beauty

Haircare

Aveda
Bumble and bumble

https://en.wikipedia.org/wiki/Est%C3%A9e_Lauder_Companies#cite_note-12

# 689
Това някаква промоция ли е и има ли ги все още?
Има ги, сложени са зад ФДТ, не се виждат много. До тях са и сетчета СС крем с мини  Ревиталайзинг сюприм плюс, не си спомням тяхната цена ..някъде около 30на лева беше

Общи условия

Активация на акаунт