Estee Lauder-2

• 100 809
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
  • Belgium
Това са някои от мини сетовете на Ести (снимката е моя):

Сега тества Little Black Primer, пише че може да се ползва по три начина, включително и над спиралата като я прави водоустойчива.

# 691
  • София
Аз си купих Little Black Primer още когато излезе и го ползвах доста в началото.Ползвала съм го само него, но ми харесваше много и под синя спирала.Обаче има един съществен недостатък - доста бързо след започване на употреба забелязах, че се рони.Ако има мини вариант може би е по-добър избор от голямата опаковка.

# 692
каква е цената на сета с праймъра? Сега има и  % намаление в бутиците на ЕЛ. Дали го има и там? Аз ползвам на Диор паймъра и съм доволна, но..ако този прави спиралата водоустойчива, ще го пробвам

# 693
  • Belgium
Нямам идея за цената, на мен са ми подарък.

Още не съм пробвала дали наистина Little Black Primer прави спиралата водоустойчива, това е написано на листчето със съвети в сета. За сега съм носила праймъра като база и самостоятелно на два пласта (без друга спирала) за т. нар. weekend look. Не е лош продукт, но някакъв wow ефект за сега не виждам.

# 694
  • Седмото небе
Това някаква промоция ли е и има ли ги все още?
Били промо предложения до изчерпване на наличностите Peace
А сетчетата са по:
-18 лв Рев.сюприм+ и СС крем (което според мен не си заслужава изобщо,освен ако не се взимат за по-продължителна проба)
-20 лв праймър и спирала Heart Eyes
- фдт е само един цвят за жалост, 3с2 15 мл 20 лв.
- от Дей уеър също има мини 15 мл за 18-20 лв на http://m.esteelauder.com/product/681/13160/Product-Catalog/Skinc … oisturizer-SPF-15 (който между другото ме заинтригува Thinking и ако някой го е ползвал ще се радвам да сподели Blush)
Те като цяло доста често пускат такива оферти. От днес има и три от фдт на Клиник в мини опаковки,пак за по 20 лв, дават и талон за 20 лв отстъпка при покупка на пълноразмерен фдт. Сега бях в БЗ,но ще се връщам после за още покупки,мога да погледна какви са видовете и цветовете,ако някой се интересува Wink
Скрит текст:
да знаете,че видях и супер сетчета на Биотерм със 100 мл мляко за тяло+75 мл мляко за душ за 19 лв. И познайте дали не си взех две Mr. Green И двата продукта са страхотни Crazy
 hahaha Усещам се,че май някаква "мини мания" ме е обзела Mr. Green Но пък ми е писнало да трупам пълноразмерни несполучливи продукти Crossing Arms

# 695
Аз ползвам Daywear като дневен крем, има прекрасен аромат и резорбира бързо, не ми мазнее и съм доволна. Моя е 50 мл, не е в тубичка.

# 696
  • Пловдив
Аз също използвах крема Daywear,но не ме впечатли с нищо. Не успяваше да подхрани и хидратира добре кожата. Все едно нищо не бях сложила.

# 697
Аз през лятото ползвам този- http://www.esteelauder.co.uk/product/681/25712/product-catalog/s … uv-defense-spf-50
Лек , попива веднага, много добре хидратира. Понякога го слагам дори само върху серуа, без крем. За мен това е най-хубавият слънцезащитен с висок фактор.

# 698
Знам,за негативните коментари относно енцо и въпреки това се изкуших и поръчах фон дьо тен Double wear. Някой знае ли, по какво мога да разбера дали е фалшив? Благодаря!

# 699
Някой полуи ли от Англия като подарък 30 мл. серума Ню Дайменшън? В две пратки трябваше да го получа , заедно с околоочния, но получих само в едната околоочен и в нито една серума, само малките от 7 мл. Чудя се дали да им пиша изобщо, защото май са до изчерпване на количествата.

# 700
Аз го получих!Бях поръчала за 68паунда и го получих подарък + един сет с три парфюма, а отделно имаше и един 7 мл.

# 701
да, сета с парфюмите го полуих, околоочния-също, 7 мл също, но този от 30 мл липсва и в двете поръчки, а в потвърждението го има. Искаше ми се да го пробвам по-дълго време,за да го преценя. А го има вклюен във фактурите, които са в кашонетата

# 702
  • Пловдив
Пиши им най-добре.

# 703
Аз го поличих заедно с околоочните. Парфюми нямам.

# 704
Аз получих подарък 30 мл .
Трябваше да имам и околоочния , но явно са го пропуснали .
Писах им . Отговориха , че ще пратят подарък . Но понеже е до изчерпване на наличностите може и нещо друго да изпратят вместо него .
 Честно казано съм разочарована , защото аз точно него исках да пробвам и даже се чудех какво да поръчам , за да получа подаръците 🤑

Общи условия

Активация на акаунт