Изгаряне с маша

• 7 609
  • 20
  •   1
Отговори
 Предварително се извинявам ако вече има таква тема (аз не успях да открия).Изгорих се с маша по лицето и се притеснявам да не остане белег.Въпросът ми е - има ли някви изпитани мазила ,които вие сте използвали и бихте препоръчали?
Благодаря.

# 1
  • Варна
Аз наскоро врата си изгорих.Веднага се намазах с крем Здраве и всеки ден се мажех,докато ми падне коричката.И белег си имам  #2gunfire добре ,че не е фрапиращ ,дано си добре и ти

# 2
Милата.Да,аз също се намазах първо с олио,после с крем Здраве.Пареше ми има-няма един час и спря.Все пак , съм се сдобила с два прекрасни кръга ,с по една чертичка отстрани . Grinning Нелепо ... Grinning  Да се надяваме да изчезнат с времето.

# 3
Аз съм се горила много пъти с гореща преса за коса по лицето, по врата и по ушите (чувах съскащ звук от изгореното уше Mr. Green) и нямам белези. Поддържай мястото овлажнено с бебешко олио/крем и мисля няма да остане белег.

# 4
Вдъхна ми малко надежда . Grinning Ще продължавам с крема,пък да видим.  Rolling Eyes

# 5
  • Тра-ла-ла
Пробвай с Витасин. За белези не съм го използвала, но всяко лято след кофти изгаряния - само това ми помага. Веднага успокоява и хидратира
Скрит текст:

# 6
Благодаря.Ще пробвам.  Peace

# 7
  • Пловдив
Белият крем който го прави един човек от Габрово..забравих му името Blush но повечето момичета тук в КМ го знаят и се надявам да се включат за да ме допълнят. Аз си изгорих лицето миналата година и нямам нито един белег. Дадох крема на една дружка и в момента няма как да я питам какво пише на него.
Ако имаш близък който пътува в Турция може да му поръчаш Медикасол крем да ти донесе- около 6-7 лв е а прави чудеса.
Успех ти желая!
 Hug

Последна редакция: нд, 12 окт 2014, 00:04 от armira

# 8
Благодаря ти за включването.   bouquet   И аз някъде, преди време, бях чувала за този крем,проблемът е,че нямам път нито натам,нито към Турция.Ако има някаква доставка ,няма да е зле.Ще пробвам с всичко,накрая-което помогне. Grinning

# 9
  • Пловдив
Белият крем човека го изпраща,утре ще ти пиша как се казва и на кой телефон да звъннеш Peace

# 10
Ок.Благодаря ,много. :  )

# 11
  • Тра-ла-ла
Ако имаш близък който пътува в Турция може да му поръчаш Медикасол крем да ти донесе- около 6-7 лв е а прави чудеса.
Успех ти желая!
 Hug
В българския нет се продава някакъв GinGira Medicasol спрей-емулсия. За същото ли става въпрос?

# 12
  • Пловдив
не,нямат общо Peace
ето го турския

# 13
  • в 1001-та нощ
Neocica Filorga, скъп е, но не остава белег  Peace Прилага се през няколко часа  Peace

# 14
Изгаряла съм се супер брутално с преса за коса...буквално ми залепна за лицето  Sick Около 2 седмици седя много червено, но белег не ми е останал никакъв. Спомням си, че се мазах с мед и гел от алое...тоест не съм ползвала никакви специални кремове за белези и всичко изчезна.

Общи условия

Активация на акаунт