Изгаряне с маша

• 7 611
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря много на всички за отговорите.Майка ми отглежда алое и много го използва.Мазах с алое,мед,кис.мляко и крем Здраве през нощта.В момента има останала само лека коричка и няма признаци или заченки на белег отдолу(на едното място леко се обели коричката и успях да видя.)Благодаря още веднъж на всички.

# 16
малко "след дъжд - качулка", но щедро намазване с Дефламол за всякакви изгорени места

# 17
И аз се сетих първо за Дефламол (помагал ми е и друг път).Тук идва едно-то "обаче" ,за моя огромна жалост се намирах в район,в който има две аптеки.Едната-не работи в събота следобяд,другата-аптекарката беше оставила бележка ,гласяща,че в следващите два дни няма да отваря. Да си имам късмета . Grinning  Точно и поради тази причина ,пуснах темата тук .

# 18
жалко, че не ти е бил под ръка  Hug

# 19
 Следващият път .  Grinning   bouquet

# 20
  • София
Едно време, бившият ми ми изправяше косата с ютия. Уж за набързо, уж да не се занимавам сто часа с пресата, а и обема беше друг, много по-голям след изправяне с ютия Simple Smile

Един път, както си ме "гладеше" ютията му изгоря в ръцете. Така де, развали се, даде по-силен градус и съответно остана маааалко петно на косата ми от изгоряни косми Simple Smile

Няколко месеца след това чаках тази малка "дупка" да порасне и да се изчисти. От тотгава не съм посмяла пак с ютия и се изправям само с преса на най-нисък градус, колкото и занимавка да ми е.
Но иначе веднага след "изгарянето" се мажех с някакви маски, слагах кристали и какви ли не домашни и бабини диветини по косата, за да я поосвестя.

Общи условия

Активация на акаунт