Беличке, аз не съм спец по Одрин, но мога да дам някои напътствия за района около джамията Селимие, че само там сме спирали за кратко, а последния път само за час и прелетяхме като финикийци по магазинчетата. Та като се тръгне надолу от паркинга пред джамията от дясната страна има доста магазинчета за баклава (беше много хубава, а цената повече от добра - около 12 лири), кори, ядки, локуми (обаче локумът е от пакетирания, аз лично предпочитам насипен), прах за пране, има и заведения за бързо хранене. В покрития пазар също има локуми (насипен и пакетиран), пишмание и разни други боклучки, шаловете бяха на много добра цена, а от другата страна като се пресече улицата има 2 по-големи магазина тип супермаркет, където може да се купи зехтин, маслини, баклави, абе каквото искаш. И там има заведения, едното лично изпробвано с дюнери, тава джигер (това нали е специалитетът на Одрин, не съм го яла де), аз единия път си купих лахмаджун, който беше много добър, даже вкъщи донесох за вечеря. Специално за локума обаче според мен по-добър е този на Хаджията - това е комплексът, където обикновено се спира преди границата, нас ни черпиха на влизане в Турция и беше страхотен - много пресен и мек. Аз сега като ходих мислех оттам да си взема, но ми стана много лошо и само мислех какво лекарство да пия и как ще изкарам още 5-6 часа път, та не си купих, но това е друга тема. В общи линии тези съвети мога да дам за Одрин.