"Прилив и отлив" - MedCezir с нов сезон поема в 112-та тема ;)

• 33 118
  • 740
  •   1
Отговори
# 705

Joy Joy Joy Joy тези са от закъснелите  hahaha hahaha след 42-ра серия нали излезна една и съща статия във всикчи сайтове? Тези явно тогава не са я публикували, снощи са видели Серенай на дефилето и са решили да я пуснат.С две седмици закъснение, абсолютно същата статия, само заглавието е сменено.  Joy Joy Joy

# 706
Ох, бееее  Party Party Party музиката от интрото си ми остава любимааааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 707
  • Яко в Матрицата...
Благодаря ви, много!  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не знам кога ще влезна да пиша, но да знаете, че духом съм с вас  Crazy и ЯМиранитос  Mr. Green Crazy Hug Hug Hug

# 708
Благодаря ви, много!  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не знам кога ще влезна да пиша, но да знаете, че духом съм с вас  Crazy и ЯМиранитос  Mr. Green Crazy Hug Hug Hug

Приятно изкарване, Ренка!  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes

# 709
  • близо до брега на морето
Ох, бееее  Party Party Party музиката от интрото си ми остава любимааааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Страшна е,Тойгар е уникален-знаят с кого да работят Peace

# 710
Скрит текст:
Mного забавен анализ на серията има тук http://www.born4kaos.com/medcezir-ne-oldu-diye-sorarlarsa-okuzlukten-oldu-de/

Скрит текст:
За сцената с мотора:
След преживяното напрежение на мотора ти препоръчвам студен душ, Яман. Само си мисля, че къщата на Серез не беше толкова далеч от къщата ан Надир. Ти да не мина по заобиколни пътища за да не свърши този сън, а Яман?  Joy Joy Joy Joy

За Елиф

Какво, клуб ли? Никога не съм ходила в клуба.

Елиф, отивай си лека-полека. Каза на Яман "Стига глупости", даде своето, стига вече. Като каза с жалната си интонация (много точно  hahaha) "Аз си отивам", успя да да накараш космите на шията ми да настръхнат. Отсега нататък и да събереш всички разделени двойки, пак е невъзможно да те харесам.  Joy Joy Joy Оставям настрана напиването ти от два шота. Да не познаеш водката в портокаловия сок е не наивност, ами е глупост. Няма такъв свят, но да кажем, че не си разбрала. Човек поне може да си каже: Завъртя ми се главата, да не пия повече."  hahaha hahaha

Отделно Яман оставяйки пияното момиче на брега на морето все едно искаше да се отърве от нея. Иначе няма друго обяснение на тази глупост.  Joy Joy Между другото момента в който Яман скача да търси Елиф в морето и това, че никой друг не реагира беше като бомба.  Човек ли е паднал в морето? Амаааан, ахахаха  hahaha hahaha hahaha (това и не мен ми беше много странно.)

За Мира и Яман ...

Мира, бебчето ми, чакам деня в който ще потърсиш сметка за тези надменни погледи на Яман.
Яман, като казваш винаги грешните неща, насила тласкаш Мира към тъмната страна, нали? Добре ще се получи. И ти ще се събираш с нея само в сънищата си.

За Крачола и Мира:

Ти остави, ами си си боядисала косата като моята? hahaha hahaha hahaha hahaha

Връщането на Мира към Оркун разлюля основите на Алтънкой. Слуховете: "Мира Бейлидже не намери това, което търсеше в момчето от махалата Яман и се върна при старото си гадже Оркун. Двойката беше в Америка през лятото."
Не мога да разбера какво прави Оркун. Да не би да обича Мира толкова, че да приеме "привидната връзка"? Хайде бе!  hahaha hahaha hahaha Вярно, че Оркун изглеждаше куул, но това за него е в повече. Изумен съм.
  Joy Joy Joy

И Оркун вбеси Яман с най-евтиния номер на света. Вие двамата (Яман и Крачола) оставете Мира и се вземете двамата. Много хубаво ще стане.  hahaha hahaha hahaha hahaha

Отделно Мира не ти каза проклет да си, след като разбра за много момичета по пристанищата. Нали, по дяволите патриархален Яман?  hahaha hahaha hahaha hahaha

Това е супер, яяяяя  newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Вие двамата (Яман и Крачола) оставете Мира и се вземете двамата. Много хубаво ще стане.

А това откога го повтарям  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Не ни трябва Мира, монги, никой, яяяя  Joy Joy Joy Joy Joy Ама ще стане, знам  Mr. Green Mr. Green

Мило, благодаря ти.    bouquet  bouquet  bouquet
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Само е пропуснал да напише:
 newsm18 newsm18 ЯмОр ЯмОр  newsm18 newsm18

newsm18 newsm18 ЯмОр ЯмОр  newsm18 newsm18

Голям пропуск  ooooh! ooooh! ooooh!

Oще докато го пишех и ви видях да развявате помпоните  hahaha hahaha hahaha hahaha

Гади ми се само като си го представя това  Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick гнусна история.  Sick Sick Sick Sick Ако ще става гей Яманчи, дано си избере някой готин за гадже, а не гнусния ви Крачол.  Sick Sick Sick

smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

# 711

Страшна е,Тойгар е уникален-знаят с кого да работят Peace

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ренкоооо,   Hug Hug Hug Heart Eyes

# 712
Къде ни е хаштага, яяя?  Joy Joy Joy Joy
Лелка отиде в Кан и забрави да го прати  Joy Joy Joy Joy Поне на Сери да го беше казала, че гледам Чачо пак е на кофти вълна  Sad Sad Sad

# 713
Докато го кажа и тя го пусна   Joy Joy Joy Joy Joy

Цитат
ece yörenç ‏@eceyorenc 53s53 seconds ago

#Medcezir'in bu akşamki etiketi #ayrılıkdasevdayadahil iyi seyirler..

Кво, кво на любовта  Thinking

# 714

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 715

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Ей че хубав Чачко  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 716

Цитат

Рускините са го превели като "раздялата включва в себе си любов"  smile3506 smile3506

# 717

Цитат

Рускините са го превели като "раздялата включва в себе си любов"  smile3506 smile3506

Демек Party  - за да мож се награбим,   Whistling
и отбраната си да отхлабим,   Whistling
аз ще викам,  #Cussing out  ти ми викай,  #Cussing out
тъй в сърцето ми бърникай... Crazy
и под чаршафа бааавничко ме тикай 
Mr. Green Mr. Green

# 718

Цитат

Демек Party  - за да мож се награбим,   Whistling
и отбраната си да отхлабим,   Whistling
аз ще викам,  #Cussing out  ти ми викай,  #Cussing out
тъй в сърцето ми бърникай... Crazy
и под чаршафа бааавничко ме тикай 
Mr. Green Mr. Green

newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 719

Серенайчето пак ще е на ревю, но този път с Хазар.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт