"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 55 487
  • 717
  •   1
Отговори
# 645
е чак никакви не ,цикъла ми закъснява с 13 дни имам болки в кръста ,вечер ме болят яйчниците и постоянно съм жадна

В този период моите симптоми бяха само болки в гърдите и яйчниците.
Можеш да си направиш тест още днес. Успех.

# 646
мерди за съвета но ще изчакам до сутринта

# 647
Здравейте , ще ви помоля да ми помогнете. След 3,4 дни трябва да ми дойде,направих 6 теста Shur Check I Lady test , всичките са положителни,но втората е много бледа ,днес получих розово-кафенишкаво и се притесних доста,знам че може да е имплатационно кървене,но ме притеснява да не е нещо друго,ходих на гинелог,тя ми каза няма нищо,тестовете те лъжат,след това я питах дали не е твърде рано да се види,каза и това е възможно. Имам всичките симптоми,с високо кръвно съм,преди дни влезнах в спешното с 90 на 40,болезнени и свръх чувствителни гърди и леко гадене предимно вечер . Възможно ли е наистина да ме излъжат тестовете с положителен резултат. Благодаря много на всеки,който си каже мнението Simple Smile

# 648
  • София
Първо - няма как да имаш положителен тест преди имплантация.
Второ - много е рано да се види каквото и да било.
Трето - никакво кървене не е нормално при бременност. Трябва консултация с лекар и евентуално да ти изпише прогестеронов препарат.
Няма как да ти е наситена чертата още преди закъснението.
Съветвам те да пуснеш кръяен тест, който да повториш след два дни за да видиш какво се случва.
И по принцип не е хубаво да правиш тестове преди закъснение, защото често се случва да има оплождане, а бременността да ненсе развива ( т.нар. биохимична бременност)
И каква е тази гинеколожка, която казва, че тестовете лъжат! Няма фалшиво положителен тест! Другият път и кажи да си скъса дипломата!

# 649
Здравейте на всички Simple Smile Последен цикъл на 27.01.2015, Декември ми дойде на 23,така че изчаках все пак. Чудя се рано ли е да си правя тест или не. Зърната са ми по чуствителни от обикновено и имам леко гадене от време на време.

# 650
Ооо прави тест.

# 651
Още утре сутрин,казаха ми че сутрин е най-добре,някакви препоръки за марки ?

# 652
С такова закъснение няма значение нито сутрешна, нито марка. Както си казва и да плюнеш би трябвало да улови, ако има бременност. Hug
Хайде утре празника да ти е на късмет и да се похвалиш!

# 653
Надявам се да мога да се похваля още утре,да не стане само напразна надежда че е чакано от много време вече. Hug

# 654
  • Варна
Ще стискам палци!

# 655
Благодаря  Heart Eyes

# 656
Първо - няма как да имаш положителен тест преди имплантация.
Второ - много е рано да се види каквото и да било.
Трето - никакво кървене не е нормално при бременност. Трябва консултация с лекар и евентуално да ти изпише прогестеронов препарат.
Няма как да ти е наситена чертата още преди закъснението.
Съветвам те да пуснеш кръяен тест, който да повториш след два дни за да видиш какво се случва.
И по принцип не е хубаво да правиш тестове преди закъснение, защото често се случва да има оплождане, а бременността да ненсе развива ( т.нар. биохимична бременност)
И каква е тази гинеколожка, която казва, че тестовете лъжат! Няма фалшиво положителен тест! Другият път и кажи да си скъса дипломата!
Губя надежда вече,от колко време опитвам не се получава,сега да видя положителен тест,но най-вероятно ще имам проблем ; (

# 657
Кате, какво е това високо кръвно? Може би искаш да кажеш ниско?
Съветвам те да си смениш гинеколога. Не може той да очаква да види нещо на този етап. Просто е невъзможно. Отиди при друг лекар, това кървене не е нормално. Успех

# 658

За жалост днес си правих тест отрицателен  Confused Confused Confused Confused Confused Confused въпреки всичко продължава да не ми идва цикъла. В петък ако все още го няма ще се ходи на лекар .... Дано всичко е наред

# 659
  • Варна
Следващият път ще е положителен!  bouquet
Отиди на лекар още тея дни не чакай до петък!

Общи условия

Активация на акаунт