"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 55 478
  • 717
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,малко съм скептична към тези тестове,направих си тест на 5-я ден от закъснението и беше отрицателен,на 7-я ден реших да повторя за да се уверя и беше положителен,на 8-я ден още веднъж пак положителен и днес ще ходя на лекар

# 661
Здравейте,малко съм скептична към тези тестове,направих си тест на 5-я ден от закъснението и беше отрицателен,на 7-я ден реших да повторя за да се уверя и беше положителен,на 8-я ден още веднъж пак положителен и днес ще ходя на лекар

Българска си му работа...цял свят се доверява а тестовете ти си скептична..сигурно ти е била по-късна овулацията какво толкова нали ти е показал положителен след това???

# 662
Просто съм чела за много такива случай в които тестовете грешат за това.

# 663
  • Варна
Значи,честито!

# 664
Здравейте. В последно време много ми се вие свят и повдига от време на време.Пия противозачатъчни но все още не ми е дошло,не знам какво да си мисля

# 665
ако спазваш правилно инструкциите на ОК шансът за бременност е абсолютно минимален  Peace

# 666
не залягай на митовете за симптомите, аз така и нямах никакви симптоми, ама абсолютно никакви! всяка жена е индивидуална система. Виенето на свят и гадене може да са в следствие на безброй причини, не са задължително симптом за бременност Peace

# 667
Здравейте момичета,преди повече от половин година опитахме с годеника ми да си правим бебенце,но явно не съм била в овулация и не стана Sad и тъй като още не бяхме сгодени решихме да се пробваме няколко месеца преди сватбата. И решихме този месец да си правим.Няколко пъти правихме секс,но май не бях в овулация и незнам точно кога ми е.Днес си взех тест за овулация,но излиза не толкова наситена черта.Миналия месец ми дойде на 17 и си мисля,че трябва да ми е тези дни.Та въпроса ми е има ли смисъл да се тревожа ако не съм бременна,предвид това,че е втори път от както пробваме,а много искам да си имаме?!Благодаря ви мили дами предварително Simple Smile

# 668
не се тревожи нормално е да не стане от първия път или втория,но все пак можеш да отидеш на преглед,за да си спокойна,че всичко е наред успех с бебеправенето   Simple Smile

# 669
Ами да първият път когато пробвахме ми дойде.На следващият месец не пробвахме, но пък ми закъсня много и отидох на лекар и ми каза, че всичко е нормално,но така ми се иска този месец да видя  EFP тъй като си мисля,че овълацията ми е тези дни

# 670
препоръчвам ти да следиш О и да бебеправите във фертилните дни. Щом не си сигурна в датата на О, няма за какво да се притесняваш, че не е станало от първия път. Успех Peace

# 671
Благодаря ви,момичета Simple Smile Дано скоро да се похваля и аз с  EFP

# 672
Здравейте,днес си направих тест за бременност,но пак една черта,а не спира да ми се гади по принцип пуша и от два дни когато запаля цигара ми става още по лошо.Както ви казах вече на 17 февруари ми беше последната м. по мои изчисления трябва да ми дойде на 18 19,та въпоса ми е може ли да ми отчита неправилно теста,тъй като още няма закъснение? Благодаря ви отново момичета предварителлно Simple Smile

# 673
  • Germany
Още е прекалено рано за каквито и да е било симптоми, още повече пък за тестове. Изчакай си закъснението.  Peace
Стискам палци.

# 674
  • Варна
Ще повторя теста утре сутрин, това ми се струва като най-добрия вариант  newsm78

Добро утро на всички! ДА, вдействителност почти веднага след контролната се появи и втората, макар и доста по-бледа втора черта! EFP newsm44
Честито! Hug

Общи условия

Активация на акаунт