"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 55 488
  • 717
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря за отговора,а на теб честитоо Hug

# 676
честито! лека и без проблемна бременност  Hug

# 677
  • Варна
Здравейте,днес си направих тест за бременност,но пак една черта,а не спира да ми се гади по принцип пуша и от два дни когато запаля цигара ми става още по лошо.Както ви казах вече на 17 февруари ми беше последната м. по мои изчисления трябва да ми дойде на 18 19,та въпоса ми е може ли да ми отчита неправилно теста,тъй като още няма закъснение? Благодаря ви отново момичета предварителлно Simple Smile
Една седмица преди МЦ няма тест, който да отчете вярно!Дори кръвен едва ли ще покаже, то тялото ти още не е регистрирало, че има оплождане (ако изобщо има), камо ли тест... Не четете ли инструкциите, тест се прави поне в деня на МЦ, айде има случаи, когато отчита 2-3 дни преди това, но 7-8... несериозно е. За симптоми също е несериозно да е говори, по-скоро става дума за внушение. Разбирам желанието за бременност, но гледайте трезво на нещата и изчаквайте поне закъснение, преди да започнете да мислите за симптоми.

# 678
Ами защото на 1,2 правихме секс и от 2 3 дни ми е така,за това споделям с вас,ако знаех и бях убедена нямаше да се допитвам,за да получавам коментари колко абсурдни неща пиша.В крайна сметка за това е форума да се допитваме,споделяме и коментираме за неща,които се съмянаваме и интересуваме Simple Smile Благодаря все пак за отговора..

# 679
Като сте нетърпеливи-кръвен тест. Извинявам се,ама мине се,не мине се- " с приятеля ми правихме секс преди три дни и той свърши в мен,бременна ли съм"? Ами и да,и не-не сме гадателки,има тестове,уринарни,кръвни,лекари.... ooooh!
Alex777-иначе това може да симптоми на бременност,но и на ПМС. Изчакай още малко и си направи пак тест,най-добре кръвен.

# 680
Привет! Имам въпрос, които бих искала да задам тук, но не съм сигурна дали това е най-правилното място. Моля ако не е да ме извините.
С нередовен цикъл съм и първия ден на последната ми М е 26.01. Много бледа втора чертичка имах на тест на 05.03. Тъй като от 07.03. Започна леко зацапване, На 10.03. Направих кръвен тест, който отчете бета ЧХГ 210. Днес отново направих, за да отчета нарастването и резултата ми е 159. Притесних се много, тъй като това е мноооого желана бременност, която в допълнение е и единствената установена за последните 5 години, и изтичах на лекар. За съжаление той откри "нещо" с малки размери в матката, и множество малки "балончета" като заключи, че или съм с много ранна бременност, т.е. Много късна овулация, или имам гроздовидни бременност. следва да се видим пак във вторник и да дам кръв за ЧХГ в понеделник. Възможно ли е да имам нормална бременност с понижение на ЧХГ за 48 часа с 51 единици или "нещото" е кухо яйце, тъй като не мисля че тези нива на ЧХГ показват гроздовидни бременност-изчетох много за високите му нива при нея? Благодаря ви предварително за отделеното време и разбиране!

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 23:38 от darto

# 681
Съжалявам много, но това понижаване на ЧХГ е лош показател.Не знам какво се прави в такъв случай и какво е видял този лекар, но според мен се консултирай с още един доктор. В една и съща лаборатория ли прави тестовете?Пусни утре пак

# 682
  • София
За съжаление няма как да се развие нормална бременност с падащо чхг. Освен акп няма лабораторна грешка.
Гроздовидната бременност не е шега работа. Не знам как някой лекар хвърля така предположения...

# 683
В една и съща лаборатория са правени, да. Утре ще пусна в друга:( нямам болки и кървене... Надеждата ми е голяма, но ме плаши спада! Даже звънях в лабораторията...

# 684
По - добре си направи теста пак в същата лаборатория.
Както са казали преди мен не може да се развие бременност с падащо ЧХГ.
 Успех все пак.

# 685
Много съжалявам и стискам палци да е лабораторна грешка Praynig Както и момичетата преди мен са казали, ако има спад в ЧХГ, бременността не се развива добре.

# 686
  • Варна
При моларна бременност ЧХГ нивата не са ли ужасно високи?

# 687
  • София
При моларна бременност ЧХГ нивата не са ли ужасно високи?
Така  е. Аз затова казвам, че си хвърлят някакви диагнози без основание.

# 688
Привет отново! Благодаря ви много! Разбирам, че спадането категорично не е нормално. Утре ще направя тест в същата лаборатория - отложих го от днес за да минат все пак 48 часа.... С последна надежда за направена лабораторна грешка. Подготвям се за неприятното което ще се случи скоро, и се благодаря че поне забременях - другия път и успешно ще завърша бременността! Желая ви крепко здраве и нека не се бави всичко добро което заслужаваме!

# 689
  • София
Колкото и банално да звучи, щом веднъж е станало, пак ще стане. Аз имам две биохимични бременности зад гърба си и здраво детенце. Така че, само напред! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт