"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 55 489
  • 717
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, миналият месец ми дойде леко розово сега изобщо не ми идва,направих тест на престо и ми излезна по-тъмна черта т-то а ц-то се виждаше бледо ,дали съм бременна. Боли ме корема ниско долу и кръста също и гърдите.Не ми се гади нито ми се вие свят.Утре ще направя още един тест.

# 16
  • Germany
Ако има втора, макар и бледа черта, има бременност. Ако все пак не си сигурна дали не е била изпарителна, пусни кръвен, така ще знаеш със сигурност. Peace Успех!

# 17
Направих още един тест, но отрицателен, а не ми идва още вече 12 дена.

# 18
Отиди на лекар. Peace

# 19
Направих още един тест, но отрицателен, а не ми идва още вече 12 дена.

Ако съм аз, отдавна да съм на лекар, не знам защо го отлагаш.

При мен явно няма да е този месец, днес ми дойде.  Ще чакаме следващия, дано  Praynig

# 20
Здравейте момичета Simple Smile Искам да попитам на третия ден след полов акт получих зацапване.Възможно ли е да е имплантационно кървене от загнездване толкова скоро след оплождане? Рано е за тест а нямам търпение да разбера

# 21
На мен ми се размина... Явно закъснението е било заради спирането на хапчетата. А тъкмо си купих тест  Simple Smile Може пък да е за добро... Другият месец ще видим какво ще стане.

# 22
Здравей Алексче!
  bouquet
"усещам дъха на хората,които са изпили една бира, аз ги усещам все едно са пили цяла нощ и не са излизали от кръчмата."

Има шанс, наистина, това да е от самовнушение, но ми се ще да вярвам, че наистина си бременна! Grinning
Скоро ще разбереш и се похвали!
ИМА ранно усещане, така беше с мен - много преди закъснението.  Имах нетипично усещане в предната част на корема.
При мен това с миризмите беше основното - не можех да вляза в магазин - влизах и излизах заради миризмите. Не ми се ядеше нищо, освен плодове, орехи и мляко. Месото смърдеше, а не съм вегетарианка.
Походката ти промени ли се към по-плавна?

# 23
  • София
Да, Vasilenae походката ми се промени,ходя по-бавничко от обикновено и някак си нямам сили за нищо.С приятелят ми постоянно се караме,а преди не бях такава нервна и не палех от четвърт.Той постоянно ми казва,че за две седмици съм станала коренно различен човек.Странно е,че даже и секс не ми се прави ама изобщо,нямам никакво желание.И като черешката на тортата цикълът ми закъснява вече трети ден,страх ме е да си направя тест вече,направих си два преди закъснение и те бяха отрицателни. #Crazy
Винаги съм била точна...
Не знам... Tired

# 24
Прави тест няма какво да чакаш. При отрицателни тестове не си внушавай, че непременно 100% си бременна, за да не се разочарована.
Тези неща с походките и караниците са майтап нали на признаци на брименност преди закъснение?

# 25
  • Sofia
Здравейте, искам да попитам случвало ли се е на някой тест шуър чек преди закъснение да бъде отрицателен и после да се окаже че има бременност?

# 26
Здравейте момичета Simple Smile и аз очаквам М ( по скоро ми се иска да не ме навести)  на 30.10... Ако не дойде-ще бъда много щастлива Simple Smile но ако дойде , съм решила следващия месец да зарежа тестове ,мерене на БТ .. всичко...и просто да бъдем по редовни  luvbed без нерви ,без постоянно мислене ,дали съм или не съм в овулация...това допълнително мисля ,че ни вреди,да станем мами Simple Smile Успех на всички желаещи Simple Smile и леко и безпроблемно раждане на всички успели вече мами Simple Smile  newsm51 newsm51

# 27
  • Germany
Здравейте, искам да попитам случвало ли се е на някой тест шуър чек преди закъснение да бъде отрицателен и после да се окаже че има бременност?

Напълно е възможно, тъй като тестове преди закъснение няма смисъ лда се правят - вероятността да отчетат наличието на бременност е много малка (все пак зависи и О кога е била). Направи си тест след закъснение поне 1 ден или ако държиш да е преди закъснение - кръвен. Но не се самонавивай, за да не се разочароваш. Hug Стискам палци.

# 28
Хайде и аз тук. Толкова ни хареса да имаме бебе, че решихме да си направим още едно и с идването на първия ми цикъл след бременността, който започна на 20.09. се заехме с опитите. Към днешна дата все още не ми е дошло и след един Престо с почти забележима черта миналата седмица и следобедно гадене от миналия четвъртък насам, вчера следобед си направих още един Престо, на който веднага се появи бледа втора черта, въпреки, че беше с н-та урина и след един куп чаши чай. Сутринта за по-сигурно направих с първа сутрешна урина още едно Престо, на което отново се появи втора черта, но доста по-бледа от тази на теста от предходния ден...Понеже се зачудих, като водихме детето на консултация си взех един Шуър Чек, който направих вкъщи с втората урина и...май втората чертичка е само в моето въображение.
Сега, аз знам, че Шуър Чек уж отчита още на първия ден след закъснението по всяко време на денонощието или поне така пише на опаковката. Проблемът е, че аз не знам кой ден от закъснението ми е, тъй като след като родих ми дойде само веднъж - гореспоменатият цикъл на 20.09. Преди да родя, продължителността на цикъла беше 25 дни, знам, че е възможно след раждането да се измести, но колко пък да се измести...
Знам, че най-добре е да направя кръвен, но тъй като гледам сама бебето ми е проблем да отида, да не говорим, че наскоро се преместихме в града и в момента даже не знам къде има лаборатория. В крайна сметка, кръвен ще мога да направя най-рано в петък, а така ме гложди отвътре... Sad

# 29
Здравейте и от мен Simple Smile имам следния проблем. С мъжа ми правим секс без предпазни мерки,  като винаги преди да свърши го вади. На 3.10 ми дойде, а на 17 срещу 18.10 според него "от удоволствие не го извани" и свърши в мен. Та понеже цикъла ми е на 30-31 дни...и се обърквам при смятането на овулацията, има ли шанс да съм хванала? Имам дете на 1г и 4м при бременността с нея си имах симптоми болки в корема, бежавия секрет от вгнездяването и т.н., а сега тази болка в корема не е като преди, този секрет го няма, а имам просто малко по-сино бяло течение. Взела съм тест и чакам да минат 7дни от акта... Но според вас?

Общи условия

Активация на акаунт