"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 55 489
  • 717
  •   1
Отговори
# 30
Здравей Alexandrina91 определено има много голям шанс.

# 31
Когато забременях с дъщеричката ми заченах два дни преди да ми дойде..

# 32
Ние не се пазим.. преди около 3-4 дни ми спря цикъла ( главно зацапването, което беше останало), но гърдите още ме болят,яйчниците също, пишкам постоянно и апетита ми не е нормален - ту ми се яде, ту ми се гади. Възможно ли е..  С първата ми беше нещо подобно, но симптомите дойдоха още по - късно.

# 33
За последно ми дойде на 20,09. След това се започнаха гадения,болки в кръста,апетит (което е нормално при мен при ПМС) и ми закъснява с 3 дни,което също е нормално при мен,особено при смяна на сезоните и рязка смяна на времето.Имах непротектирани полови актове по време на м и на 9.10 Цикъла ми е на около 30-35 дни.Има ли някакъв вариант да съм бременна? Страх ме е да си направа тест отново (първия беше някъде около 15ти- отрицателен)....  Thinking

# 34
  • В един копнеж!
Както много други казват-тези симптоми се появяват едва към втория месец. Дотогава са самонавивка и внушение.

# 35
Здравейте на всички бъдещи и настоящи мами! Последната ми М беше на 4.10 ,( при МЦ 28 дни средно) след това случайно посещението ми при гинеколога беше в деня на овулацията(17.10) и ясно се видя доминантен фоликул. Бебеправихме на 17 и 18 , след това на 22 кпгато ходих за резултати от секрет при гинеколога се видя и , че фоликула се е пукнал. Малко след това ми започнаха болки в яйчниците и в гърдите. Но това което най-много ми вдъхна надежда е , че на 27.10 ( 10 дни след О )имах еднократно ръждиво зацапване( което било характерно за импланция на яйцеклетката), и си взех тест presto , който направих с първа урина на 28 , а вторият на 30 и двата отрицателни, имам и силни ПМС от 5 дена някъде.Очаквам М днес или утре.  Всичко пасваше , а теста отрицателен. Междудругото днес се ядосах и го отворих и извадих лентичката от кожухчето й и вътре в частта, която попринцип не се вижда имаше една ясна черта червена, но след като не се вижда от прозорчето попринцип сигурно нищо не значи. Ще съм благодарна да чуя вашето мнение.

# 36
  • Germany
Звучиш ми позабременяла, но за да не се разочароваш, не го мисли повече, ами си пусни един кръвен тест и съмненията бързо ще се изяснят. Стискам палци. Hug

# 37
minaliqt mesec mi doide na 26.09.2014 i mi varvq 12 dni dnes sme 30.10.2014 a vse oshte ne mi e doshloo zashto se pitamm pravix test otricatel

# 38
  • Germany
minaliqt mesec mi doide na 26.09.2014 i mi varvq 12 dni dnes sme 30.10.2014 a vse oshte ne mi e doshloo zashto se pitamm pravix test otricatel

Имало ли е бебеправене в периода на овулация и всъщност има ли такава доказана?
12 дни ми се струват много, винаги ли ти е толкова продължително? Аз бих се консултирала с лекар по този въпрос.
Иначе, закъснението може да се дължи на сто различни неща, не е задължително да е бременност.
Дано все пак е това, което искаш. Peace

# 39
Chrissie , дано си права  Peace

# 40
EMI NE SME ISKALI DA PRAVIM BEBE DAJI SE PAZIM KOGATO MI VARVQ MINALIQ MESEC 12 DNI BQX PRAVILA ABORT...  Sad I MNOGO SE PAZIXX SEGA ME NABOLVAT LEKO QCHNICITE MA VSE OSHTE NI6TY

# 41
Здравейте, дами! И аз имам някои съмнения относно "мъчещия" ни въпрос. Та по същество. Последният ми цикъл беше на 02.10, като предполагаемата овулация на 18.10. Като цяло сме бебеправили през целия месец да не кажа и всеки ден  Embarassed От около една седмица чувствам много лека болка в дясно (дори не е болка, а придърпване). По принцип в деня след ову болките в гърдите започват,  но този път закъсняха с около седмица и все пак са на лице. Гадене и отпадналост нямам,  чувствам се добре,  само дето не ми се става от леглото по цял ден.  И днес за капак пишкам на всеки 30-40 минути. Забравих да отбележа,  че следващия ми цикъл е на 01.11, като средната дължина е 30 дни.
 Та какво мислите по моя случай? Въобразявам ли си,  че може да сме двама Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 15:10 от мика1

# 42
  • Germany
bekitoo, пиши на кирилица. Naughty
Иначе, смущенията в цикъла може да се дължат и на този аборт, не се шашкай, едва ли си бременна. Само че, според мен, трябва да се замислите дали мерките за предпазване, които използвате са най-ефикасните за вас. Peace

мика1, не че не може да си бременна, но според мен такива симптоми на такъв ранен етап са си чисто внушение (да не говорим, че може да се дължат на още много други външни фактори). Щом сте си бебеправили стриктно и всичко е наред, значи естествено има вероятност, но не разчитай на симптоми. Просто на 1-я ден от закъснението направи тест. Hug Стискам палци.

# 43
bekitoo, пиши на кирилица. Naughty
Иначе, смущенията в цикъла може да се дължат и на този аборт, не се шашкай, едва ли си бременна. Само че, според мен, трябва да се замислите дали мерките за предпазване, които използвате са най-ефикасните за вас. Peace

мика1, не че не може да си бременна, но според мен такива симптоми на такъв ранен етап са си чисто внушение (да не говорим, че може да се дължат на още много други външни фактори). Щом сте си бебеправили стриктно и всичко е наред, значи естествено има вероятност, но не разчитай на симптоми. Просто на 1-я ден от закъснението направи тест. Hug Стискам палци.

Благодаря ти,  Chrissie. Е, ще трябва да поизчакам още 2 дни,  пък дано и чертичките станат 2 Simple Smile Успех на всички, които искат наследник!

# 44
БЛАГОДАРЯ

Общи условия

Активация на акаунт