"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 56 200
  • 717
  •   1
Отговори
# 150
 Днес Rolling Eyes ей сега като се изкъпах и нали съм мара подробната и реших да бръкна да видя аджаба има ли кръв и не..само някакво бледорозово и воднисто. ...знам ли какво става вече Embarassed Close

# 151
 newsm78да не е цветна бременост,ако до утре е така тестче.

# 152
Това твоето май е съмнително,от доста време е това течение а..?или се бъркам с някой друг.

# 153
  • София
И аз се включвам в тази тема!

През октомври след престой в болницата ми откриха хроничен пиелонефрит/влязох по спешност/!След изписването ми в средата на месеца ми дойде цикъла,който нормално кара около 4-5 дни и оттогава ни вест,ни кост!Имам придърпвания в областа на яйчниците и едно повръщане!И вече не знам какво да си мисля-дали е от заболяването ми или има нещо друго...тест все още не съм си правила...

Съжалявам,че се дублирам,както тук,така и в другата тема,но тази просто не я видях! Sad

# 154
А планувате ли бебе?

# 155
# 156
Това твоето май е съмнително,от доста време е това течение а..?или се бъркам с някой друг.

Ами имах кафяво зацапване 2 дни на 7-8 ден след ову и сега от 2 дни пак, което съвпада и с датата на М. Изчетох целия интернет и много жени пишат, че са имали и при имплантацията и в датата на М. Утре ще си покаже. Ако до сутринта не ми избие като хората ще направя тест, ако обаче пак е отрицателен отивам на кръвен. Не знам каква да правя поне ако има нещо да звъня на док, поне да каже това зацапване дали не е опасно.

# 157
Успех и на двечките дано да е това което искате

# 158
Карали ли сте цветна бременност? Цикъла ми е през 28 - 32 дни , все различно. Сега ми дойде на 1ви рано сутринта , днес сме 7ми ден и още ми прицапва странен цвят, от доста времефсъм шофьор и не ми се е гадело, вчера за пьрви път едва стигнан , щях да повърна . Днес цял ден не ми се е гадило освен сега. Мерих тем. 37.1 , имам леки пробождания ниско. Имали ли сте такава бременност но да не усещате болки в гърдите , и цикъла да продължи по-дълго (по скоро зацапване)

# 159
Знам само,че при цветна бременост тече кафяво или розово и доста слабо и ккратко около датата,не приличалло на стандартния цикал,мисля че всяка една жена ще го различи.

# 160
Благодаря ви много момичета  . Но снощи след половия акт имах болки от дясната страна , а след това и  някаква кафява течност изтече .  Confused   newsm78

# 161
Здравейте,
сигурно ще ме помислите за много невежа, ама аз все пак ще попитам. С приятеля ми решихме, че ще правим опити за бебче. Въпроса ми е следния, той свърши в мен вечерта, а на следвашата сутрин ми дойде/тогава и трябваше да ми дойде/. Тече ми бистра кръв, т.е не е нещо необичайно, но все пак питам дали има шанс да съм бремена все пак? Аз мисля, че не, но все пак да чуя и други мнения.  newsm78 Laughing

# 162
Съни_1, Щом ти е дошло, няма как да се е вгнездила яйцеклетката. Пътят й до прикрепянето за стената на матката отнема от 6 до 10 дни. за по-малко от 12 часа някак не си представям да станат нещата. Също така, за да забременееш трябва да си в овулация. Яйцеклетката е годна за оплождане до 12 часа в точно определен момент от месеца, който е по статистики (при всеки е индивидуално естествено) около 14 дни преди менструация.

# 163
Бубстър много благодаря за бързия отговор, ще следя темата, особено след като сме взели решение да създадем живот, следващия път ще стане  Peace

# 164
  • София
Здравейте от ноември правим опит за второ дете след един мисед преди 6 м. Цикълът ми стана  26-32 дни след миседа. Правих няколко теста шуър чек, последния вчера на 33 ден и пак отрицателен. Утре ще направя кръвен, сега нямам възможност. Нали уринарния тест отчита над 25 единици от хормона? Как е възможно да нямам цикъл и пак да е отрицателен? Имам лекиии признаци, но вече незнам доколко си внушавам. Супер гадно ми е (психически) и чак се надявам да ми дойде МЦ!

Общи условия

Активация на акаунт