"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 56 124
  • 717
  •   1
Отговори
# 285
ralsinka.ralsinka7 пусни си кръвен тест за по сигурно...не е ,обаче е ..за  психически стерилитет не си ли чувала ето чети http://bremennost.bg/psihologicheski-sterilitet-psihogenen-sterilitet.html.. защо толкова двойки забременяват именно когато не са в скучното си ежедневие ,а са на почивки или някъде другаде,аз забременях точно , когато започнах работа.Също така казах ако нямат медицински проблем,а не мисля че хора, които  работят от години за бебе нямат такъв.В повечето случай се говори за Психогенен Стерилитет,когато не е установен друг проблем.

# 286
  • София
Изчела съм повече отколкото можеш да си представиш. Моля, не ме пращай да чета каквото и да е.
Изказах мнението си. За мен е глупост.
Каква е обосновката на този стерилитет, ако всичко физически е наред. Все пак забременяването е физическо явление.

# 287
Така е всеки си има мнение, не споря,просто констатирам.Според много лекари не е глупост.Когато не става и пак не става и пак не става ,човек започва да мисли все повече и повече след дълъг период от време съгласна съм,аз не говоря за хора които се опитват от 4 5 6 години..Аз лично познавам жена,която след 10 години несполучливи   опити си осинови дете заедно с мъжа си и след няма и половин година забременя,това не е единичен случай.Едно време бабите са казвали ако не можеш да имаш дете вземи да гледаш някое чуждо за известно време  и ще хванеш(пиша го дословно).Това показва пак ,че малко или много психиката на човека играе важна роля в цялостното му развитие и здраве.Много от заболяванията които имаме са на психическа основа.Стреса ,безпаричието и средата в която живеем също указват ключова роля в здравословните ни проблеми.Защо след като можем да хванем рак от стрес,диабет от стрес и т.н. да не може и да не забременеем от стрес или прекомерно мислене..Всичко е много относително и психиката на всеки индивид, е също така различна  според неговите възприятия за дадени неща в живота.Според мен всичко е възможно от А до Я..

# 288
То и цикъла е физическо явление,но на много жени след стрес или след нещо случило се в живота им цикъла липсва за по месеци..И хормоните не са въздушни но се разбъркват при стрес..всичко е навързано

# 289
Zdraveite, momicheta!
Posledniq MC beshe na 23.12.2014 na 29 imashe akt
Kakuv e shansa da sum bremenna ima li takuv?
Cikula mi e na 28 dni redoven. Kum 5-6 imah bolki nisko ot lqvo i taka produljiha cql den
gurdite mi bqha adski poduti i bolezneni predi 2 dena veche ne

# 290
  • Варна
Zdraveite, momicheta!
Posledniq MC beshe na 23.12.2014 na 29 imashe akt
Kakuv e shansa da sum bremenna ima li takuv?
Cikula mi e na 28 dni redoven. Kum 5-6 imah bolki nisko ot lqvo i taka produljiha cql den
gurdite mi bqha adski poduti i bolezneni predi 2 dena veche ne
Направи си тест.

# 291
shte poizchakam

# 292
Slqdq si ovulaciqta po mobilno prilojenie i ovuvaciq se pada na 6.01 togava me i boleshe korema

# 293
# 294
здравейте, дами, цитирам притеснение от приятелка, моля дайте мнение, че изпадна в паника, а аз не намирам информация в интернет.

"Закъснява ми с 5 дни, направих тест на 1-вия ден след закъснението - отрицателен. Слагам си глобули Клион-Д заради гъбична инфекция. Вече ги приключих. Ако съм бременна, какви могат да бъдат последствията от слагането на тези глобули?"

# 295
здравейте, дами, цитирам притеснение от приятелка, моля дайте мнение, че изпадна в паника, а аз не намирам информация в интернет.

"Закъснява ми с 5 дни, направих тест на 1-вия ден след закъснението - отрицателен. Слагам си глобули Клион-Д заради гъбична инфекция. Вече ги приключих. Ако съм бременна, какви могат да бъдат последствията от слагането на тези глобули?"

Защо търсите подобна информация чрез Интернет? Обърнете се към специалист.
Повторете теста и ще стане ясно има ли място за притеснение или не.

# 296

При започване на каквото и да е лечение в процес на бебеправене е задължително да се консултира със специалист. Още преди да разбера дали има бременност ми откриха гъбична инфекция и ми предписаха съответното лечение, но можех да го започна едва, когато съм сигурна, че няма бременност. все пак гъбичните инфекции са много често срещани при бременни и се лекуват, така че може и да не е толкова опасно. зависи от противогъбичния препарат. нека да направи кръвен тест за бременност и след това задължително да се посъветва със специалист, ако бебчето е на път

# 297
здравейте на всички аз съм нова успех на всички които искат две чертички Praynig Hug аз също мечтая за тях от известно време но все не се появяват обаче сега съм в серия цикълът ми се измести нещо миналия месец беше си беше обилен тъмен какъвто трябва да е след това започнахме с нашите опити:)))) всъщност последния цикъл беше на 28 декември а овулацията ми на 11 януари но от 8 започнахме тогава са ми фертилни дни Simple Smile)така че този месец ми дойде вчера с малко по рано 4 дни не че казвам че съм вътре но за пръв път виждам такова течение ярко много ярко червено бих казала и розово....в първия момент видях розово сложих превръзка и стана кафяво и спря Sad(( съвсем леко ...днес пак е розово ярък цвят не виждам съсиреци ..ще чета вашите публикации по темата за да видя дали има момичета в моето положение ..PS от няколко дни съм с подут корем гади ми се имам странни навици напоследък ... newsm78

# 298
здравейте на всички аз съм нова успех на всички които искат две чертички Praynig Hug аз също мечтая за тях от известно време но все не се появяват обаче сега съм в серия цикълът ми се измести нещо миналия месец беше си беше обилен тъмен какъвто трябва да е след това започнахме с нашите опити:)))) всъщност последния цикъл беше на 28 декември а овулацията ми на 11 януари но от 8 започнахме тогава са ми фертилни дни Simple Smile)така че този месец ми дойде вчера с малко по рано 4 дни не че казвам че съм вътре но за пръв път виждам такова течение ярко много ярко червено бих казала и розово....в първия момент видях розово сложих превръзка и стана кафяво и спря Sad(( съвсем леко ...днес пак е розово ярък цвят не виждам съсиреци ..ще чета вашите публикации по темата за да видя дали има момичета в моето положение ..PS от няколко дни съм с подут корем гади ми се имам странни навици напоследък ... newsm78

Да не си чистила киста? Щом ти е дошло (ако е менструация, а не зацапване), бременност за съжаление няма. Ако се съмняваш за цветна бременност - при нея няма цикъл, а леко зацапване 2-3 дни горе долу, но определено не може да бъде сбъркано с цикъл (не съм особено компетентна по този въпрос, но съм чела).

# 299
Бубстър   незнам още втори ден е ще видим колко ще продължи но се получава зацапване според мен е така но ако се появят и съсиреци тогава май не е хубаво

Общи условия

Активация на акаунт