"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 56 122
  • 717
  •   1
Отговори
# 300
  • Germany
здравейте на всички аз съм нова успех на всички които искат две чертички Praynig Hug аз също мечтая за тях от известно време но все не се появяват обаче сега съм в серия цикълът ми се измести нещо миналия месец беше си беше обилен тъмен какъвто трябва да е след това започнахме с нашите опити:)))) всъщност последния цикъл беше на 28 декември а овулацията ми на 11 януари но от 8 започнахме тогава са ми фертилни дни Simple Smile)така че този месец ми дойде вчера с малко по рано 4 дни не че казвам че съм вътре но за пръв път виждам такова течение ярко много ярко червено бих казала и розово....в първия момент видях розово сложих превръзка и стана кафяво и спря Sad(( съвсем леко ...днес пак е розово ярък цвят не виждам съсиреци ..ще чета вашите публикации по темата за да видя дали има момичета в моето положение ..PS от няколко дни съм с подут корем гади ми се имам странни навици напоследък ... newsm78

Беше ми трудно да ти разбера поста. Използвай препинателни знаци.  Peace
Не разбрах ярко червено ли е или розово?

Иначе, според мен няма бременност щом има М. Успех!  Peace

# 301
здравейте момичета и бъдещи мамчета Simple Smile) преди да отида на лекар и да си купя тест искам да споделя в групата как се чувствам чакам си аз цикъла който трябва да дойде след около седмица като снощи както си стоях и усетих нещо веднага в банята и какво да видя бледичко червеничко леко розовеещо течение точно такова е след 15 минути леко кафевичко ...днес съм с гадене и много ми се спи ...въпросното течение го имаше и сутринта на салфетката но не и на превръзката ...пак казвам цикъла ми трябва да дойде след около седмица ...аз от две седмици се чувствам кофти имам си някакво странно гадене което не е сутрин амио към обяд  и вечерта също чувствам се като балон корема ми е подут ...някак си надявам се на нещо хубаво и направо чакам си двете чертички Simple Smile))))

# 302
За колко време трябва да се "изчистя" след биохимична бременност? Вече 9-ти ден съм в цикъл, а днес дори е по-силен от вчера и се наложи да си сложа нормална превръзка, а не евридейка.

# 303
Нещо мненията на preciousmoon и denito9009 много си приличат по начина на писане. Липса на главни букви и препинателни знаци, освен някакви странни многоточия...

# 304
Абсолютно никого не съм осъждала, направих констатация.
А темата е за бързи въпроси и отговори, а аз въпрос не видях.

# 305
  • София
здравейте момичета и бъдещи мамчета Simple Smile) преди да отида на лекар и да си купя тест искам да споделя в групата как се чувствам чакам си аз цикъла който трябва да дойде след около седмица като снощи както си стоях и усетих нещо веднага в банята и какво да видя бледичко червеничко леко розовеещо течение точно такова е след 15 минути леко кафевичко ...днес съм с гадене и много ми се спи ...въпросното течение го имаше и сутринта на салфетката но не и на превръзката ...пак казвам цикъла ми трябва да дойде след около седмица ...аз от две седмици се чувствам кофти имам си някакво странно гадене което не е сутрин амио към обяд  и вечерта също чувствам се като балон корема ми е подут ...някак си надявам се на нещо хубаво и направо чакам си двете чертички Simple Smile))))
Чакай сега...Цикълът ти трябва да дойде след седмица, имаш гадене оот две седмици??? Доста странно си го описала.Ти преди две седмици не си била в овулация още...Ако имаш седмица до цикъла, дори да си бременна е ппрекалено рано за симптоми. Да не говорим за такива от две седмици.

# 306
За колко време трябва да се "изчистя" след биохимична бременност? Вече 9-ти ден съм в цикъл, а днес дори е по-силен от вчера и се наложи да си сложа нормална превръзка, а не евридейка.

Много съжалявам  Hug Изчистването при всеки е индивидуално. Препоръчвам ти да пиеш чай от коприва. Има и други кръвоспиращи билки, но са доста горчиви. Копривата е доста поносима и полезна за куп неща. Надявам се бързо да се възстановиш  Hug

# 307
  • София
Аз се чистих около 10 дни. Като пъврите бяха жива касапница. Пиех огромни дози прясно изцеден лимон.

# 308
Да така е след седмица трябва да ми дойде цикълът. Овулацията ми беше на 11.01.2015-12.01.2015 така че се притесних при наличието на това течение, което не съм имала никога досега

# 309
  • София
Как засече овулацията? Ако ти е била на 11.01 трябва да ти дойде точно тия дни - 23-24,01

# 310
Как засече овулацията? Ако ти е била на 11.01 трябва да ти дойде точно тия дни - 23-24,01
правих си хормонални изследвания и там ми казаха даже и таблица ми дадоха

# 311
  • София
Ами ок, но обикновено цикълт идва около 14 дни след овулация. Та още една седмица е много.

# 312
  • София
Здравейте, момичета!

От една година опитваме за бебче, междувременно ми откриха Хашимото, та и това оправях. Последния ми МЦ беше на 28.12.2014 г. и трябваше да ми дойде на 22.01.2015 (т.е. вчера). Симптоми на ПМС си имах стандартни уж, но още от миналата седмица нещо ме човърка, че този път е друго. Днес си купих два теста (не издържах да изчакам още ден-два) - при първия имаше много бледа втора чертичка, а при втория нямаше изобщо. Та отидох веднага да давам кръв - 48.84.
Според вас, дали съм бременна? Утре сутринта пак ще направя тест, толкова ми се иска, че ме е страх да не се пренавивам...

# 313
  • Варна
Щом е имало втора бледа чертичка мисля че си бременна.
Дано да е така ще стискам палци.

# 314
  • Бургас
Здравейте, момичета!

От една година опитваме за бебче, междувременно ми откриха Хашимото, та и това оправях. Последния ми МЦ беше на 28.12.2014 г. и трябваше да ми дойде на 22.01.2015 (т.е. вчера). Симптоми на ПМС си имах стандартни уж, но още от миналата седмица нещо ме човърка, че този път е друго. Днес си купих два теста (не издържах да изчакам още ден-два) - при първия имаше много бледа втора чертичка, а при втория нямаше изобщо. Та отидох веднага да давам кръв - 48.84.
Според вас, дали съм бременна? Утре сутринта пак ще направя тест, толкова ми се иска, че ме е страх да не се пренавивам...

Бременна си, тихичко честито ... следва да направиш още един кръвен след 48 часа да проследиш как се развива.

Общи условия

Активация на акаунт