"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 56 090
  • 717
  •   1
Отговори
# 345
Мика, аз нещо се обърках с твоите дати...  newsm78 Кога очакваш цикъл?

На 3.01. Не съм нетърпелива, просто съм изнервена от ситуацията, в която съм.

# 346
ние също искаме бебе и аз като вас все търсех нещо различно,но вече спрях да търся та и аз да споделя моите симптоми от първата бременност не усещах нищо докато не ми закъсня и малко преди това освен болки всяка вечер ниско в кръста все едно ми е дошло а на сутринта нямаше нищо освен този ранен симптом ако може да се каже друго не усетих.И преди търсех същите симптоми,но вече не има си време за всичко така,че не търсете толкова ранни симптоми знам много добре как се чувствате,но когато не очаквате тогава ще стане според мен и успех бъдещи мами  EFP Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 17:06 от Petar Ani Zlatanovi

# 347
  • В един копнеж!
Чувството за несъбиране в дрехите и подпухналост са предвестник на настъпващ нов цикъл.

# 348
Чувството за несъбиране в дрехите и подпухналост са предвестник на настъпващ нов цикъл.
Определено. Това със супер ранните симптоми предизвиква усмивки и често големи разочарования после. А това с пикаенето........намалете приема на течности. То имплантация още не е имало обаче се внушават симптоми на 12 седмична бременост.
Чакайте закъснение и правете тестове, преди това не се вглеждайте в нищо, защото после боли. Peace

# 349
  • София
Определено. Това със супер ранните симптоми предизвиква усмивки и често големи разочарования после. А това с пикаенето........намалете приема на течности. То имплантация още не е имало обаче се внушават симптоми на 12 седмична бременост.
Чакайте закъснение и правете тестове, преди това не се вглеждайте в нищо, защото после боли. Peace
Абсолютно подкрепям. Честото пишкане се дължи на бременността чак когато матката увеличи обема си и започне да притиска пикочния мехур. Сещате се, че това не е, когато бебето е точка.

# 350
  • Монтана
Здравейте момичета Simple Smile
На мен МЦ трябва да ми е 31.01...Утре сутрин, мн ли ще е рано за тест. Имам един с чувствителност 10 MIU

# 351
По-добре изчакай, защото дори да си бременна теста може/най-вероятно/ да не го отчете и само ще се разочароваш предварително. Ако пък си много нетърпелива и смяташ, че дори да видиш една черта няма да го вземеш много навътре-давай! И късмет!  Hug

# 352
Рано е, но, ако си много нетърпелива, пробвай. С първата сутрешна урина, разбира се. Вероятността да е фалшиво отрицателен е голяма. Успех.

# 353
  • Монтана
Благодаря ви момичета, по-добре да изчакам. Омръзна ми от една чертичка.

# 354
Здравейте,чета ви с голям интерес откакто преди два месеца попитах приятеля ми "Кога мислиш да имаме дете", а той отгоори догодина септември и се засмя,но както и да е към въпроса.Пиех дълго време противозачатъчни,миналия месец беше последната опаковка.Цикълът ми дойде на 29.12.,оволация не съм следила,но активно бебеправихме през целия период.Ако няма промяна след спирането им(в което няма как да съм сигурна) Трябваше да ми дойде на 27.01,но аз получих само някъкво бледо кафеникаво течение,което днес дори е по-слабо.Дали има шанс да съм бременна или да не се надявам,а по-скоо да се притеснявам от хормонолен дисбаланс.Благодаря предварително.И упех на всички чудещи се

# 355
При бременност кръвотечение няма, ако има, то не е нормално и е оскъдно. Според мен твоето е предвестник и скоро ще започне обилно. Ако ли не - отиди на лекар. А тест можеш да направиш веднага.

# 356
Благодаря за отговора Simple Smile Не прилича на цикъл по никакъв начин,но ще изчакам още малко Simple Smile Да на лекар ще отида но поне да има менструация и солидно закъснение,защото незнам дали това зацапване по тоалетната хартия може да се нарече така.

# 357
Като решихме да бебеправим спрях хапчетата и след като мина една М. започнахме веднага.
След 5 дни закъснение и 2 положителни теста ми дойде ужасно силна М. На следващия месец нещата се получиха.
Късмет!

# 358
Благодаря,дано се получи.Няма да бързам още с тестове тогава.Ще си запиша час да видим дали изобщо е имало овулация и дали всичко е наред,защото зацапването спря.

# 359
Здравейте,чета ви с голям интерес откакто преди два месеца попитах приятеля ми "Кога мислиш да имаме дете", а той отгоори догодина септември и се засмя,но както и да е към въпроса.Пиех дълго време противозачатъчни,миналия месец беше последната опаковка.Цикълът ми дойде на 29.12.,оволация не съм следила,но активно бебеправихме през целия период.Ако няма промяна след спирането им(в което няма как да съм сигурна) Трябваше да ми дойде на 27.01,но аз получих само някъкво бледо кафеникаво течение,което днес дори е по-слабо.Дали има шанс да съм бременна или да не се надявам,а по-скоо да се притеснявам от хормонолен дисбаланс.Благодаря предварително.И упех на всички чудещи се

Звучи ми на инпалнтационно зацапване, което е нормално , ако си бременна. И аз имах 1 ден такова , когато забременях. Изчакай до утре и си направи тест. А на доки изчакай поне 7-10 дни закъснение, за да се види точицата Simple Smile Успех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт