"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 56 054
  • 717
  •   1
Отговори
# 390
Момичета,въпреки,че имам още 2 дни до М имам усещането,че и този месец няма да ме подмине. cry
Вярно,че този месец гърдите ми станаха по-болезнени доста едва преди няколко дни,а по принцип са така поне 2 седмици преди М.Странно ме боля и продължава да ме наболява левия яйчник и често ми се случва 3а усещането ниско долу,че ми идва.С предната бременност така постоянно имах лъжливи симптоми,че ми идва и така и не ми дойде в близките 9м,но някак си нямам вярата,че ще е станало този месец! Cry

Не се притеснявай Роси,ако не този другия месец ще се получи не губи надежда и при нас не стана с първи опит,но това не означава да се предаваме.   hug Simple Smile

# 391
И вие сте прави, момичета.  Трябва да се казва истината, но с тон, който няма да нарани и да разруши надеждата на някои от нас. Желая Ви прекрасен и позитивен ден!   bouquet

# 392
Напълно съм съгласна с казването на истината ... Натрупаните надежти са голямо разочарование от колкото едно на ум.. Пак се извинявам мами и бъдещи мами ..Обещавам да се постарая... И най-вече да ви пожелая с месеца на любовта да дойде втората чертаа  Hug  bouquet

# 393
здравейте искам да ви помоля да ми отговорите на 1 въпрос преди почти 2 седмици маят съпруг свърши в мен 6 дни след това си наприх тест за бременност шуре чек и излезе отрицателен , това е вече  2 седмицa и имам главоболие , световартеш (рятко но го има) ходя доста често до тоалетната по малка нужда през 30 минути започнах доста често да си похапвам и понякога кото си помисля за храна ми се повдига една приятелка каза че и тя е правили теста шуре чек когато е била бременна и той и е показал отрицателно и е опитала със содата и и се е получило вие как мислите ? спорет вас имали нещо или се заблуждавам ?
БЛАГОДАРЯ ВИ !

Последна редакция: сб, 31 яну 2015, 11:09 от renka3223

# 394
  • Варна
Според мене е много рано да се разбере.

# 395
Определено е много рано да се разбере и Шуър Чек показва след закъснение на цикъла, а не 6 дни след семеизпразване. Опитай обаче със содата и светни и другите момичета тук.

# 396
вече пробвах със содата и шумна и излeзe пяна, обаче незнам дали да му вярвам   днес  станаха точно 2 седмици     незнам какво да мисля    newsm78  newsm78  newsm78  newsm78  Praynig

# 397
Ходи си купи тест или в Понеделник си направи срещу 25 лв. венозен, кръвен тест. Така ще разбереш 100 % дали си бременна. Peace

# 398
  • Варна
Изчакай си датата на цикъла.Ще потърпиш малко.

# 399
Определено е много рано да се разбере и Шуър Чек показва след закъснение на цикъла, а не 6 дни след семеизпразване. Опитай обаче със содата и светни и другите момичета тук.

hahaha hahaha hahaha
Недей.че сега ще се започне едно питане как се прави.
Иначе постът на мен ми звучи много несериозен.
Авторката трябва първо да прочете това онова и тогава да практикува семеизпразване.

# 400
    със сигурност ще отида и ще   го направя но тези 2 дни ми се струват като цял 1 век ,   вие вярвате ли на това са содата  , а и за клеопатра  повярвай ми че многооо съм чела     повече от колко то си мислиш но това е твое мнение  Благодаря на отзовалите се момичета !  newsm51 smile3525

# 401
Не не вярвам въобще. Както и на това да се изпикаеш върху жаба и тя да умре или да оживее. Както и на златен пръстен и на хвърляне на боб. Има и други методи, но единствен верен преди закъснение е кръвен тест и другия понякога обаче все пак подвеждаш, е тест за бременност от аптеката, задължително правен поне ден или най-добре няколко дни след закъснение. Всичко друго е "бошлаф" работа.
Това с пикаенето, дебелеенето, засиленото пиене на вода и водка, както и зреенето на гърдите преди закъснение на цикъл също.

# 402
  • Варна
Стана ми много интересно за това със содата. LaughingРеших да го направя.Ами нищо не шупна,а съм бременна. Rolling Eyes
Не се заблуждавайте с такива работи.Изчакай си датата на цикъла.

# 403
обикновено при  мен признаците на М.  са  болки в корема и кръста  и само това нищо друго  странно е  обикновено аз не  пия вода вечер, обаче  вече през ноща се будя поне по 10тина  пъти   , но не казвам че е признак на бременност  другото страно при мен е че коремът ми е по издут  . и дали е рано  за признаци   като съм във 2 рата седмица след оплождането?

# 404
  • Варна
Честно да ти кажа е много рано.На мен признаците ми започнаха доста след закъснението.Дори след като ходих и на лекар.Недей да се навиваш толкова много да не се разочароваш после.Все пак ти пожелавам от сърце да си бременна.

Общи условия

Активация на акаунт