Кюретаж и забременяване след това - тема 55

• 33 727
  • 709
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Аз като преживяла и двата вида също бих предпочела К пред това да чакам сама да се изчистя - първо стреса е огромен, преживяното и гледката няма да мога да ги забравя никога, чакането допълнително усложнява положението, болките са доста и като капак - не е сигурно че няма да се наложи пак К след това...... Затова втория път без да мисля отидох направо за К.....

Пате, задължително потърси и второ, а ако трябва и трето мнение, има случаи в които док бърка....

# 46
  • NE
Маце Страхотна темичка!  bouquet

# 47
Там е работата, че се чудя при кого да отида в Бургас. Имах доверие на един лекар, той е в чужбина. Мислех до Поморие да отида при друг добър лекар, сега ми казаха, че до края на седмицата е в отпуска Rolling Eyes

# 48
  • София
Благодаря ви за подкрепата момичета. Аз се притесних не защо не е бременност, понеже не съм се и надявала този месец. Разбира се зарадвах се на неочакваното чудо, но .... Притесняваме какво е това в матката ми, но явно ще се преценя след като ми дойде и свърши.
White, аз минах през два кюретажа, първият път бях почнала да се чистя, но за мен беше непоносимо да знам че хем всичко е приключило, хем да се мъча с болки и кървене. Наиситна направи втора консултация и вземи решение според психическото и физическо състояние. Моята препоръка сякаш е за частна болница. Аз правих двете абразио в София, първото в Софиямед, второто в "Надежда" и съм с много добри впечатления от персонала, условията и най- вече че за по- малко от час всичко минава ..... Сега видях че си в Бургас, според мен потърси болница, а не лекар. Ако се прави абразио то се прави в болница.
Не знам дали другите момичета минали по този път ще подкрепят моето становище, но аз ти препоръчвам ако досега не сте правили генетични изследвания  да посикаш на абразивния материал да се направи  допълнително генетично изследване. Плаща се и то около и над 300лв., но според лекарите дава голяма яснота.
Силно стиснати палчета за бързо и безболезнено приключване  Praynig

# 49
  • NE
Пате Не трябваше тук да те виждам. Hug Съжалявам. Hug
Задължително второ и при нужда трето мнение. Аз съм за кюретаж от към спестяване на болка, но не и за възстановяването. Ако се решиш на К задължително в болница с упойка и изследвания - кръвни и ехограф. Peace
Невена Уф дано не е киста. Praynig

Чета ви,но почти нямам време покрай малкият.

# 50
Сега видях че си в Бургас, според мен потърси болница, а не лекар. Ако се прави абразио то се прави в болница.

Но се прави от лекар все пак,аз бих избрала лекаря първо не болницата.

# 51
  • NE
Лекаря си е най-важен.

# 52
Обадих се на д-р Славчев във Варна. Той ми прави лапарото и съм много доволна от него. Утре сутринта ще отида да ме види и ако се наложи ще действаме. Малко им бяха гадни там упойките преди 2г., надявам се сега да са по-добре.  Обясних му, че ембриончето беше малко. Но въпреки всичко според него на тези седмици било малко вероятно да се изчистя сама добре. Все пак не ме е видял, говорихме по телефона.
Феичке, нали знаеш, че всичко е за хората Hug Как е Вили?
При вас как са били болките, нормално ли е основно да са едностранно, само на моменти целия корем?

# 53
  • Варна
Пате,много добър избор - това е моя док, той ми прави втория аборт и упойката която ми сложиха беше много добра, събудих се след 10 мин без да ми е лошо, да ми се гади и т.н. Явно са се променили нещата, моя аборт беше мин година  Peace

# 54
Дано, че тогава цяла седмица не можех да се съвзема, въпреки че лапарото ми беше диагностично и е минало доста бързо, но те няма как да знаят предварително и може би си слагат стандартна упойка.
Каза ми, че са на ново място във Варненски кардиологичен център доколкото разбрах. Аз имам отлични впечатления от него.
Стискайте палци, ако утре има манипулация да минава гладко Praynig

# 55
Whire duck, не съм много запозната, но предполагам лапарото е било със спинална упойка или не ? Абразио се прави с пълна упойка, трае около 30мин. При всеки организъм е различно, но аз я приех добре, събудих се все едно ставам от сън, само 5-10мин ми беше замаяно.

# 56
  • В градината...
Аз не съм имала болки, Господ поне тях ми спести.
Пате, даже и да се изчистиш сама, често се налага последващ кюретаж за доизчистване, но док. ще ти каже.
Аз помолих да ми сложат от по-хубавите упойки и бях добре  Peace

# 57
Перу, ти в Малинов ли го прави?
Аз се чудя защо цял дем ми е замаяно. Сега си премерих кръвното 90/70 ooooh! Пих айрян със сол.

# 58
  • София
Перу, ти в Малинов ли го прави?
Аз се чудя защо цял дем ми е замаяно. Сега си премерих кръвното 90/70 ooooh! Пих айрян със сол.

Ти овулация следя ли? На кой ден ти беше? Как те гледа твоя лекар вагинално или с коремен УЗ?

# 59
Пате, и аз бих избрала К. Аз избрах да се чистя с хапче и после получих ужасен кръвоизлив. Трябваше да ходя по спешност в болница, стреса от всичко това е ужасен. К беше леката част за мен. Но ти си реши. Аз бях в 11г.с. и съм била 4 седмици с мъртво в мен ембрионче.
Някой попита за причината- понякога за наше съжаление природата си знае работата. Аз пуснах антитела и щитовидна и бяха ок. Нямах време за други изследвания, а и вече се бях примирила че така е било писано. Успех утре.
Невена, много гадно са ти дали напразна надежда. Дано бързо се оправишс кистата.
На другите гуш.

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 17:07 от mother bear

Общи условия

Активация на акаунт