Кюретаж и забременяване след това - тема 55

• 33 755
  • 709
  •   1
Отговори
# 555
Пате, сега прочетох,  и аз да добавя, постоянно мокър компрес с риванол, на мен два пъти ми се получи такова чудо, мнооого боли, обаче риванол му е майката, втория път беше от абоката след раждането, беше поседял повечко и направи беля, от болницата сестрите ми носеха мокри компреси да сменям на няколко часа, и след два дни започна да поотшумява болката. Не е от това дето си мислиш, аз съм с 5G/5G.

# 556
Много ви благодаря, златни сте Hug

# 557
  • София
Привет, момичета  Hug Да се отчета и аз. Моят първи цикъл след извънматочната приключи, беше си същия какъвто и преди - кратък и не особено обилен. Утре съм на контролен преглед, док ще взима микробиология и ако всичко е ОК, в началото на следващата седмица ще правим цветна снимка на тръбите. Искам да ви попитам, ако някоя от вас си е правила снимка, мога ли да правя секс в дните преди нея?  Embarassed Чета в нета, че не трябва да има никакви сексуални контакти преди това, но не знам дали е само, за да е сигурно, че няма бременност по време на снимката или заради нещо друго. Ние така или иначе се пазим сега...
И още нещо - мога ли да помоля док като взима секрет за микробиология, да ми пусне и хламидия, микоплазма, уреаплазма и други такива гадини, та да приключа с този тип изследвания накуп?
Solace, съжалявам, че се включваш в тази тема, но тук момичетата наистина са позитивни и ме карат да се чувствам оптимистично, когато ги чета, макар че не пиша често.  Hug Аз също се обривам от дамските превръзки и единственото решение при мен е памучните превръзки на Naturella - с тях ми е сравнително комфортно.
Пате, моите вени също бяха на решето след почти ежедневното взимане на кръв в продължение на месец, докато установят извънматочната. Моят абокат на лапарото също беше във вената от горната страна на китката и след това болеше ужасно. Те всички вени си ме боляха де, дори тази на лявата ръка се беше подула... Но както и другите са ти казали, само компресите с риванол помагат или поне облекчават болката.  Peace

# 558
Здравейте момичета,
Добре, че Ви има. Знам, че всеки случай е различен за себе си , но при мен се оказа, че съвета който ми даде dessiss е най-правилното. Година и два месеца след К..., и след като пуснах мико и уроплазма ( както ме посъветва dessiss) се оказа че имам микоплазма. Е малко съм сърдита на лекарите, че трябваше сама да се натискам за изследванията, поплаках си  Sob  след като видях резултатите, но какво да се право, сега трябва да се съсредоточа върху лечението. Понеделник при лекаря, да си взема рецептата и започваме борбата с миколазмата и се надявам в скоро време и аз да чуя хубавата новина. Благодаря на всички които споделят тук случилото се и ви желая само хубави неща.   omm

# 559
Снежка, браво че поне е изскочил заека и сега си знаеш какво да правиш. Успех и дано да ни се похвалиш скоро  Hug Не се ядосвай на лекарите. Аз живея в Шотландия и на своя глава си пих Дуфастона до 16 г.с. по съвет на Феичката и мои проучвания също, както и съвеети от АГто ми в БГ по телефона. Също и си лежах в нас като имах зацапване в началото на Б, никой тук не ме посъветва. Просто човек понякога трябва сам да си изрови проблема и спокойствието в последствие.
Десис, има ли някакви симптоми за да си направиш тия изследвания?
Скрит текст:
Аз се чудя дали да кажа на моя приятелка за тях, и тя иска от много време бебе и скоро мина през К. Сега уж е добре, ама хич не искам да я занимавам, предстои й кумуване и празници и искам да я оставя да се радва, ама и хем да действа Sad Офф, не знам, тя не обича много да я занимават с тая тема, явно й е писнало Sad Само я мисля и аз. Абе ще й звънна тия дни аз да си кажа мъката, пък тя да си преценя.

Момичета, да изразя радостта си с вас- утре влизам в 7ми месец и днес ми беше последен ден на работа. Чак не мога да повярвам, че стигнах до тук да излизам в майчинство. Гледам си корема всеки ден и още не ми се вярва, като хубав сън ми е. Пожелавам от сърце на всяка от нас да преживява такива неща  и то по няколко пъти Hug Hug Hug

# 560
  • Варна
Не, Светле, нямах никакви симптоми, просто три пъти забременявам от първия месец и изведнъж месеци наред нестава и нестава. Нямах друг проблем, видях че тук момичетата ги изследват тези гадини, прочетох че пречат за забременяването и реших да си ги пусна. Излекувах ги бързо, със супер адекватна намеса на моя док - с курс от 3 хапчета само, оправих ги, и нещата ни се получиха пак от първия месец, явно при нас това пречеше...

Sneshka, радвам се че съм ти била от полза, дано док ти даде най-правилното лечение и ги пребориш бързо, все пак са гадини които се лекуват, няма страшно  Hug  Ще чакам да споделиш какво ти е предписал и дали си се отървала от тях, а после и добра новина  Hug

Светле, така е, бавно но славно вървим към финалната права  Hug

# 561
Искам да ви попитам колко е нормално да закъснее цикъла след спонтанен аборт (изчистих се сама и не се наложи кюретаж), като първи ден броя деня на случката, а вече ми закъснява 2 дена. Ясно, че от толкова нерви няма да е от най-точните цикли, но все пак да имам представа...?

# 562
  • Варна
Искам да ви попитам колко е нормално да закъснее цикъла след спонтанен аборт (изчистих се сама и не се наложи кюретаж), като първи ден броя деня на случката, а вече ми закъснява 2 дена. Ясно, че от толкова нерви няма да е от най-точните цикли, но все пак да имам представа...?

Между 30 до 50 дни е напълно нормално след аборт, без значение спонтанен или с К, при всеки възстановяването и наместването на хормоните е различно  Peace

# 563
  • В градината...
Светле, честит ти 7-ми месец. Растат мечетата  Peace

# 564
  • София
Момичета, искам да ви се похваля, че моят къртовски труд-дето не ми е работа, защото не съм учила 5г медицина, даде резултат! При контролната спермограма на ММ, плашещият ви показател за ДНК фрагментация, който може да е причина за нашите неуспехи, падна в нормалните граници! А на мен не камък, ами канара ми падна от сърцето. АГ-лекарят ни категорично заключи, че няма шансове за нормално и здраво зачеване след първата СГ, почти ми се присмя,че съм решила да пробвам да променя нещо с добавки, защото това е ДНК и нищо не може да се направи. Вчера даже не повярвах, като видях процентите и се свързах с биолозите на клиниката, които ме увериха, че е невъзможно да има лабораторна грешка и че съм нацелила правилните добавки за ММ!
С две думи, както често се съветваме една друга в тази тема, ако човек сам не си помогне и лекарят му не може!  Naughty

# 565
  • София
Ех, giuli!!! Безкрайно се зарадвах на поста ти! Стават и чудеса, а?   Rolling Eyes  Сега те чакам да се похвалиш с още по-вълнуваща НОВИНА!   Hug

# 566
  • В градината...
Джули, браво, ако знаеш колко си права  Naughty

# 567
Браво  Джули , скоро дано наистина се похвалиш с по хубава новина !
До колко успяхте да докарате SDI ако не е тайна  !

# 568
Много поучително и вдъхновяващо Джули. Би ли споделила с какви добавки успяхте?

# 569
  • София
Вили от 40% на 9%. Ревах като го видях и сто пъти влизах да проверявам, да не се промени. Вечерта като ми звъннаха и сърцето щеше да ми изскочи, да не е грешка.

Общи условия

Активация на акаунт