Кюретаж и забременяване след това - тема 55

• 33 762
  • 709
  •   1
Отговори
# 540
Мен по-скоро ме притеснява, че минаха 20-тина дни.Но Феичка казва, че и при нея са се проточили нещата. С риванол снощи пробвах и има леко подобрение. Вкарах си пак едни филми. Хем знам, че ми е противопоказано четенето в нета  Blush Пишеше, че ако една вена стои по-дълго време разширена и възпалена предразполага там да се образува тромб. Аз уж не съм с много страшна мутация. 4G/4G съм.

# 541
  • В градината...

Риванолът ще помогне.
Оняден за 4g/4g док. ми каза, че 80% от българите са с тази мутация. В тази връзка, всяка българка да е на фракси, да бе.

# 542
  • София
Перу, като те чета и съвсем сериозно ще ида при твоя Аг, само да излезе резултата от Хало теста на ММ. Общо взето и от Проф Кременски чух същото

# 543
  • В градината...
Джули, още като си показах изследванията за тромбофилии, док. не даде веднага мнение, а вдигна телефона и очевидно говори с генетик. Та после ми каза какво смята.

# 544
  • Бургас
Толкова сте мили. Благодаря за топлото посрещане  Hug.

Относно изследванията от първата страничка - решила съм да изследвам абсолютно всичко. Всички лекари вкупом ми обясняват, че нямало нужда, те изследванията се правели при рецидив, колко били скъпи и т.н. Незнам при другите как е, но аз цена на спокойствието си не мога да сложа. И без това сега ще почиваме от  бебеправенето нам-си колко месеца, ще използвам времето да се изследвам за всичко възможно.

White duck, имам абсолютно същият проблем като теб. И при мен абоката беше на китката, на вената откъм палеца, точно над костицата там и си ме боли още. Това е 9 дни след К ... надявам се скоро да мине.

Теди, стискам палци всичко да е наред.

Mother bear, именно архива със успелите майчета ме привлече тук. Лентичките и списъка на първа страничка действат така ободрително на отчаян човек, който има нужда само от надежда.

Това засега от мен ... пожелавам ви хубав и спокоен ден!   bouquet

ПП: Иска ми се да попитам досадното кървене, колко дни ще се точи? Т.е. питала съм навсякъде и лекарските отговори са все нещо от рода "До 20 дни ще спре", което абсолютно не ме устройва  LaughingИмам една скандална алергия към дамски превръзки, а изглежда към тампони не бива да посягам известно време и това спиране и почване през ден-два ми действа на нервите  Grinning

# 545
Перу Hug За теб и за русата малка главица Heart Eyes
Solace, при всеки кървенето е различно. Ако не спре след някой и друг ден отивай да те видят. Ако имаш болки или обилен теч, отивай без да чакаш.

# 546
  • Бургас
Не, в никакъв случай не става дума за обилен теч или болки. Дори напротив възстановявам се добре и сравнително бързо. Просто това цапане е достатъчно незначително, че да не ме притеснява, мен и док, и все пак немога без превръзки от които се обривам цялата и подпухвам :/

# 547
  • В градината...
Solace, пробвала ли си с памучни превръзки  Thinking

Пате, мерси  Hug

Сега се сетих, че и след моя К. единственото, което ми напомняше за него, беше голямата синя, подута вена на обратната страна на китката.

# 548
  • София
Solace успех с изследванията, поне с ангажираността с тях минава бързо времето до нови опити. Аз ползвах ежедневни дамски превръзки. Мен ми зацапваше само около 2-3 седмици. Подготви се обаче за първи многооо обилен цикъл   bouquet

Перу как мина първата ФМ

# 549
  • В градината...
Ами 40 минути ни гледаха, онова фъстъче се оказа, че вече не е фъстък, ами от 2 е пораснало на почти 6 см, та отговаряме на 1 седмица напред. Ама само как се мяташе, като диване. НТ ни е 1,1 мм, носната костица е наред.

# 550
  • София
Ами 40 минути ни гледаха, онова фъстъче се оказа, че вече не е фъстък, ами от 2 е пораснало на почти 6 см, та отговаряме на 1 седмица напред. Ама само как се мяташе, като диване. НТ ни е 1,1 мм, носната костица е наред.

Като по учебник! Пу пу все така да вървите за радост на мама и тате   bouquet

# 551

Перу ти ще правиш ли скрининг.

# 552
Solace, на мен ми се отича както се вика плътни 3 седмици. И аз не съм фен на превръзките, но няма как. Ползвай както са ти казали памучни и първия МЦ с превръзки задължително Peace  На мен пък първияЦ ми беше кратък и само един ден обилен, после почти нищо. За изследванията- ти си знаеш, аз само НК клетки и ЩЖ пусках. Не мисля, че трябва да се убиеш от изследвания, но пак казвам, ти си знаеш Simple Smile

Перу, тъкмо се чудех кога ще кажеш и тук за прегледа ти Simple Smile

# 553
  • В градината...
Ами Светле, аз бях забравила, че тук не писах  Thinking

Су, ами то това е скринингът, ако говориш за химическата част от него, взеха ми кръв, пратиха я в НГЛ и чакаме. То там всичко е статистика, а нали съм на 40, по-добре изобщо да не го гледам резултата  Naughty

# 554
  • NE
Пате На мен от къде ли не ми точиха кръв, че вече се и обърквам. Но над кост хем повече боли, хем и по-трудно зараства. А след операцията на жъчката се върнах с 3 абоката и едната вена беше толкова синя, че все едно някой ме беше налагал с бухалка. ooooh! Давай с реванолчето, както Перу те посъветва. Не се вкарвай във фимл. Hug На Арвенчето и бяха даже възпалени вените и пак се оправи. Peace
Solace Аз съм така с превръзките. Ползвам само памучни на Always. Не ме питай какво ми беше след раждането - 40 дни. Tired

Общи условия

Активация на акаунт