Кюретаж и забременяване след това - тема 55

• 33 749
  • 709
  •   1
Отговори
# 570
Перу, мерси  Hug

Джули, страхотни новини  Hug Наистина човек ако сам не си помогне, няма кой, лекарите за съжаление не могат на 100 %. Дано скоро ни се похвалиш, стават чудеса наистина  Hug

# 571
  • NE
Джули Браво, сега пожелавам с тези чудесни резултати да си направите едно пухче и да стои на топло в коремчето ти 9 месеца. Hug

# 572
Страхотен резултат браво !  Hug

# 573
  • София
Благодаря момичета! Дано това е било разковничето при нас!

# 574
Джули, радвам се много, че си успяла да откриеш препъни камъчето. Скорошен успех до финала ти пожелавам  Hug И наистина в медицината не важат математическите уравнения, и аз съм се убедила... Късмет!  bouquet

# 575
Джули, страхотна новина! Хайде, чакаме да ни зарадваш с още по-хубава Hug

# 576
Здравейте, знам, че не обичате нови попълнения, но искам да се запиша при вас защото съм сигурна, че ще открия много нови приятели, съвети и най-вече позитивизъм, който да ми помогне да предолея случилото се и скоро да се радвам на успешна бременност😊 За мое съжаление в петък ми поставиха вероятната диагноза "кухо яйце", в 8 г.с. Изпратиха ме за няколко изследвания за положителен или отрицателен резултат, но организмът ми реши още вечерта да се изчисти и така всичко приключи. Сега ще чакам преглед за състоянието на матката, да се надявам всичко да е ок, малко изследвания, почивка и дай Боже пре новата година по-добри резултати!

# 577
Здравейте момичета,

при мен излязоха резултатите от кариотипа на двама ни - НОРМАЛЕН КАРИОТИП.
Камък ми падна от сърцето.
Сега малко се пооживих и си вдъхнах надежда.
Мисля напред и се надявам третият опит този път да е успешен.
Още не ми е дошъл първият цикъл след абразиото, а днес зверски ме наболяват яйчниците като при овулация, може би е това.
Надявам се до края на месеца , тоест до 40 ден да дойде.
Предният път изчакахме 2 цикъла след първият аборт и бебето стана веднага, уви с генетичен дефект- тризомия 13.
Сега се чудя колко да чакаме. Според лекаря ако има лигавица - 2 цикъла само , за да не се губи "инерция", а аз се притеснявам да не би да е било малко и затова да се е получил некачествен ембрион.
Вие как мислите?
Знам че е рано да го мисля , но така искам пак нещата да се получат и вече този път и да завършат успешно.

# 578
Теди, не е от това че си чакала 2 цикъла, просто така е трябвало да стане. Аз също чаках 2 цикъла, като 2-рият си ми беше като моя си нормален. И резултат имаше, даже двоен  Heart Eyes Но си признавам, че и аз се чудех дали всичко ще е наред, дали не съм избързала. Но ако лекаря ти даде зелена светлина и цикъла ти се нормализира за 2 месеца, защо да не пробвате. Обсъди си го и с мъжа тим понякога те имат по-трезва преценка от нас  Peace
Малачика, и аз съжалявам че се записваш тук  Hug Доста сме задружни и тази група ще ти помогне. Пожелавам ти бързо да живнеш психически и догорина да ни се похвалиш с добри новини   bouquet

Утре съм на преглед, да ми стискате палци  Praynig  Hug

# 579
  • София
Няма как тризомия 13 да е повлияна от това колко цикъла си чакала. Ако избързаш и лигавицата не се е възстановила добре има рискове, но те са други. Ако лекаря ти каже, че лигавицата е ОК си действай.

# 580
Момичета добро утро   bouquet! Искам да ви попитам дали някоя от вас е изпитвала подобна болка- -силна, сковаваща от към ануса и матката едновременно, след К ме боля така в болницата неможех много да мърдам, защото като мръдна и ме пронизваше, сега съм в О и пак така зверски ме боли, само се намествам на къде да седна, преди Ц също ме боли така  ooooh! newsm78

# 581
Добро утро момичета,

ами давам напред . Записах час за лекар за другия месец да видим дали всичко се развива нормално. Надявам се да ми дойде до края на месеца.
Имам едно странно леко парене обаче, не е точно парене,ами и аз незнам какво е. Нямам течение, мирис....нищо. Понеже никога не съм имала гъбички и незнам какво е се чудех това на какво се дължи. Дали да ида да пусна микробиология или да изчакам първия цикъл и тогава?
Късметче, мен по време на овулация също ме боли по този начин и знам че тогава е ову-то.Вчера неможах да мръдна до вечерта, но отмина после.
При теб ак оне минава обади се да попиташ все пак за твое успокоение, но не мисля ,че ще е нещо сериозно.

Хубав ден на всички Simple Smile

# 582
 teddytoi благодаря ти, успокои ме наистина, доки каза когато ми беше първия контролен преглед след К, че се дължи от контрахиране на матката. Аз бих те посъветвала да си пуснеш микробилогия след първия Ц и аз имах парене, но само еднократно беше, но имаше и лека миризма, доки ми изписа макмирор, сега всичко е наред. Успех и скоро да ни зарадваш с хубави новини  Hug

# 583
Здравейте, момичета,

скоро имах малко проблеми и ходих по лекари и болници. Оказа се, че за момента съм с плацента превия  #Crazy  Sad
Моята лекарка не ми беше казала нищо  и ми дойде като гръм от ясно небе. Прегледа ми е чак началото на декември и тогава ще поразпитам лекарката за какво става дума, но ако някоя от вас може да ми даде малко повече инфо ще съм ви много благодарна.

Светле, браво на теб, малко остава още дръж се и все така да носиш положителни новини.
На новозаписалите се момичета пожелавам кураж, скорошно възстановяване и от тук нататък само с положителни новини да ни радвате.

# 584
Babydoll, в коя седмица си ? АГ ще ти обясни най-добре. Това, което аз знам е, че първо трябва повече да почиваш и че има шанс плацентата да се вдигне, но не знам до коя седмица горе-долу, а ако не се вдигне ще се наложи секцио. Дано всичко е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт