Кюретаж и забременяване след това - тема 55

• 33 744
  • 709
  •   1
Отговори
# 585
Sweetɣ, благодаря ти за бързия отговор  Hug. В момента съм в 16с3д. Наистина се надявам плацентата да се вдигне по-нататък. Ще видя какво ще ми обясни и АГ-то на прегледа.

# 586
  • NE
Сега се е развила напълно плацентата, но с много почивка и късо следене всичко ще е наред. Имаш шансове и да се качи, но дотогава не се напрягай физически. Peace

# 587
  • Варна
babyd0l, и аз това знам - ще трябва повече да се пазиш и да полежаваш повечко, по малко ще усещаш бебето, и при натоварване по-лесно се получава кървене, дано нямаш такова. Има шанс да се вдигне, но ако не се вдигне ще се наложи секцио - това е, не е толкова страшно, всичко ще е наред  Hug

Леле, момичета, как ми мина времето - неусетно - остават ми има няма 10 седмици  Mr. Green 
Малко прашец за бебеправещите  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 588
Благодаря за прашеца смуууууук  Hug

# 589
  • Tам през Атлантическия океан
Sweetɣ, благодаря ти за бързия отговор  Hug. В момента съм в 16с3д. Наистина се надявам плацентата да се вдигне по-нататък. Ще видя какво ще ми обясни и АГ-то на прегледа.

Споко  Wink имаш време  Hug пази се не вдигай тежко и никакъв сеХ  Rolling Eyes
От началото на бременноста бях с ниска плацента , вече вс. ми е ок.
Определено към края на бременноста може със сигурност да се определи дали е превия , ако е , се планира секцио  Grinning

Скрит текст:

# 590
Да споделя информация и за моето посещение при хематалог - може да е полезно на някой !
Проф Паскалева  ми разгледа изследванията , разпита ме за миседите и ми каза , че  не съм фраксиприн  според нея . Аз нямам генетична тромбофилия - имам открита ПАИ 4Г/5Г , но това не изисквало използването на  НМХ. Все пак ми препоръча 1 таб. аспирин протект ( профилактично) СЛЕД положителен тест , и да отида между 4-8 гест.седмица да изследваме как се влияя от него ,защото можело въобще да не помага - има специално изследване , което се прави само при тях!

# 591
  • София
red_violet в 3-та Градска ли ходи? Имаше едно момиче в нашата отчетна разказа за 3-та градска където имало такова изследване за бременни за определяне на дозата.  Супер иначе че ти го е потвърдила, отивай най рано възможно при лекарката следващия път  Peace

# 592
Да в 3-та градска, там до колкото разбрах пускат изследване с което ти се определя  точно колко да ти е дозата за фраксипирин и на мен ми пуснаха нещо , ама честно не разбрах какво , защото аз в момента не приемам нищо  !

# 593
Давам отчет от вчера, че нямах време от хайманосване  Mr. Green Добре сме и тримата, дребните са по 1 кг +-, отговарят си на седмицата. За сега се очертава края на януари да ми е операцията. Желязото ми е на ниското ниво, взеха ми пак изследване. Това е, олекна ми пак за пореден път  Heart Eyes

Babydoll, едно момиче от групата така и казаха превиа, тя си лежеше и се пазеше. После плацентата се качи, така че и при теб може да се кажи. Пази се много, никакви физически натоварвания  Peace
Виолетка, сега чакаме + тест  Hug
Десис, избутахме, и на мен не ми се вярва  чак  Hug

Hug Hug Hug Hug за всички

# 594
  • В градината...
Виолетке, да не би да си с 4g/4g, щото другото е нормалното  Thinking
Това изследване обаче е много хубаво, дето казваш.

# 595
Не 4G/5G съм , но въпреки всичко всички гинеколози, които посетих искат да ползвам фраксипирин заради двата ми спонтанни аборта .Аз обаче нали имах кръвоизлив при раждането и ме е страх да бия такива лекарства профилактично , затова реших че ще отида на хематолог и ако той каже да бия- ще бия .Аз все пак като си гледах изследванията за коагулация ми беше ясно , че няма да каже да го ползвам , според нея спонтанните аборти не са заради кръвосъсирване, но все пак профилактично ми изписа АП .

# 596
  • В градината...
аз пък чак наскоро разбрах, че док. ми изписва АП повече за предпазване от инфекции, да не се отхвърли ембриончето.

# 597
  • София
Вили и Перу, много полезно инфо, записвам си го в тефтера-халваджийския  Laughing
Мама мецана бравоооо на юначетата, януарчета ще са, така ли? А пола, че нещо съм изпуснала?

Момичета, някой да е пускал листериоза и цитомегаловирус, къде ги пусна? Проучвам къде и как, в Рамус правят и двете, в Цибалаб едното, в НЦЗПБ и двете, но поотделно в различните им сгради и трябва сама да си нося кръвта през цяла София.  newsm78

# 598
  • В градината...
Точно четях това http://www.genicalab.com/bg/tests/13-%D0%A2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0 … %D1%82.html#kremi
и се чудя дали и какво да пускам  Thinking
Мисля при следващото ходене в Сф на преглед да пусна една листериоза,а ма от другите - кое ooooh!

# 599
  • София
Ох не знам Перу, аз до сега само токсоплазмоза на няколко пъти пускам. След кухото яйце директно се бях засилила да пускам всичко, но след консултация с вирусолог от нацианалния център,ми се обясни много професионално, че с две думи в моя случай е безсмислено. За да се обвини вирус са необходими две изследвания, първото да съм Б, второ контролно, ако се случи отново неуспех,че да обвиним вирус за това. С две уми, много малко вероятно е, но пък имаше съфорумка с много малко вероятно, но налично листериоза newsm78 За себе си приех като реша да зачевам да си пусна тия двете и пак след да речем 3месеца, ако зачена, няма да са ми актуални!

Общи условия

Активация на акаунт