Кюретаж и забременяване след това - тема 55

• 33 742
  • 709
  •   1
Отговори
# 600
Листериоза и токсоплазмоза в Центъра по заразни болести съм пускала на ул.Янко Сакъзов.
Понеже токслоплазмоза не съм боледувала и поястоянно я следя - вече си я пускам в Цибалаб , по-удобно е - за сега разлика в резултата не съм видяла .Там съм пускала и Цитомегаловирус , още със сина си като бременна и сега след спонтанните пак - нямаше разлика в изследването , така че би трябвало да я коректно .
Джули - листериоза пусках , когато бях бременна със сина ми , ама към 15-16 седмица,  и тогава пък ми казах , че това се пускало преди бременност , а не след това .
Сега след първия спонтанен пак пуснах , но след втория смятам да не ходя , че ми писна само да се изследвам .Все пак поне температура трябва да съм вдигнала в този период от една година, така без симптоми никакви малко е вероятно да се изкара!

# 601
  • София
Така е Вили, от един кашон с изследвания колко да са ни извън референтните граници, ама пусти страх....дето се вика Страх, лозе пази!  Laughing

# 602
То проблема е , че вени вече не ми останаха .В понеделник ми набодаха и на двете ръце и още ме  болят .Струваме ми се обаче , че вече ме ударила психоза направо с тия болести и това повече ме плаши.  Sad

# 603
Цитат
А пола, че нещо съм изпуснала?

Две момченца са Simple Smile

# 604
Благодаря ви момичета за отговорите и съветите  Hug Ще гледам да почивам и да се пазя повечко.
red_violet, и аз онзи ден бях като теб, с две набодени ръце, че от едната даже ми взимаха 2 пъти. Колкото до психозата и мен от време на време ме тресе. Трябва да намерим начин да се успокояваме и да не мислим най-лошото  Hug

# 605
  • София
Цитат
А пола, че нещо съм изпуснала?

Две момченца са Simple Smile

хайде ръси де, ръси....

# 606
Здравейте Simple Smile За тези, които ме помнят да кажа, че сме добре.Нямам много време за това не пиша Wink

Успях горе долу да ви изчета. Много се радвам за всички с хубави новини  Hug 

# 607
Миме, как да не те помним  Hug Радвам се, че сте добре  Hug
Джули, ръся, щом казваш  Mr. Green  двоен син
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 608
# 609
  • София
И аз под прашеца на Mother Bear  newsm79 newsm79 newsm79

# 610
  • Бургас
Уф ... и аз да се наредя под прашеца ... нищо, че ми е раничко още. Ама нали е син ... че и двоен  Grinning Това ми е нещо като мечта.

# 611
  • София
Solace, и на мен ми е рано, но не е лошо да се запасим с прашец, та като дойде момента да сме подготвени Wink
Някой може ли да ми препоръча лекар, при който да си направя цветна снимка на тръбите. Този месец ми пропадна, защото моят док нещо несериозно го раздава и се изнервих доста. А направих микробиология, хламидия, мико и уреаплазми. Поне всичко на този фронт е ОК. Дали ще ми ги приемат след месец като намеря къде да направя снимката или ще трябва да правя нови?
Прегръдки на всички Simple Smile

# 612
Пожелавам ви да скоро да се похвалите с двоен прашец и да ръсите и вие, син или розов, няма значение  Hug

# 613
  • София
Mother Bear  Hug

# 614
Mother Bear - От твоите уста в Божиите уши Simple Smile.

Едно, две, сини, розови, каквито дойдат, само да дойдат при нас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт