Кюретаж и забременяване след това - тема 55

• 33 740
  • 709
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, момичета.
За съжаление и аз се записвам при вас.
Вчера беше и моят кюретаж, след като установиха кухо яйце  Cry
Ембриона е спрял да се развива в шестата седмица. Преживявам го някак си, но психическата болка е голяма. Беше много желана бременност.  Казаха да се пазим три месеца и след това да опитаме отново. За изследвания нищо не ми казаха, само ми казаха, че забременея ли веднага трябва да отида при АГ то си.   Tired При двама специалисти ходих и двамата твърдят, че няма да се повтори.
Надявам се всичко да бъде наред, със всички  Hug

# 616
  • София
Демонче, кураж! Hug
И аз преди месец загубих бебето си - при мен беше извънматочна, и знам как боли. Всъщност всички момичета тук знаят и затова подкрепата им е толкова истинска и ценна.
За изследвания не бих могла да съм много полезна - моят случай е малко по-различен, но другите момичета ще се включат със сигурност със съвети.
Пожелавам ти бързо възстановяване и в никакъв случай не губи надежда - виж колко много бъдещи мами има в темата, които са преминали през същото и в момента очакват бебчетата си  Peace

# 617
Здравей Демончето,
Съжалявам, че се записваш в тази тема. Знам през какво преминаваш, но повярвай ми щом си тук в този форум ще преминеш през кризата по-лясно. Тук подкрепата е много голяма, поне за мене беше така. Едно е да говориш с някой които се опитва да ти влезе в положението, друго е с хора които са минали през същото и знаят как ти е на душичката. Аз също знам, че варианта да се повтори "кухото яйце" е почти нулева, така да не се тревожи следващия път всички ще е наред. Обикновено след пръвата загуба специалистите не назначават изследвания, чакат ако се повтори два пати или три пати, с което аз принципно не съм съгласна и затова инсистирах да си извървя пътя с изследванията. Някои от изследванията ми ги препоръчаха специалистите, за други научих тук от момичетата, за което съм им много благодарна, защото след една година ходене по лекари тук във форума открих какви изследвания да направя и открия моя проблем. Доколкото държиш и ти да минеш по този път прочети за изследванията на първа страница, maceto85 е дала много полезна информация. Пожелавам ти всичко да е наред и скоро да се похвалиш с хубава новина.

# 618
За съжаление повтаря кухото яйце - аз имах този "късмет" .Все пак обаче не бяха последователни , между тях си родих  прекрасно момченце , така че имай вяра , че следващия път при теб всичко ще е наред!

# 619
Здравейте, милички.
Извинявам се за може би тъпия въпрос ама не знам какво да правя.  Имаме вече зелена светлина на действие и доки ми изписа от 15 ден до 25 дуфастон. А аз все още не съм засякла О.  Та питането ми е дали да почна да го пия от утре или да изчакам О?

# 620
  • София
Аз винаги изчаквах О за да започна дуфастона, чак като станеше отрицателен теста го почвах. Успех и стискам палци скоро да се похвалиш  Hug

# 621
Благодаря ти!   bouquet

# 622
dessiss само да споделя, че от понеделник съм на лечение. Преписаха ми Doxycyclin  но лекаря държеше да е само от STADA. Каза ако е от друга фирма да не го купувам, а ако не намеря да взема Vibramicin на Pfizer. 10 дни 2 пъти на ден за мене и за ММ. Питах го дали да правя изследвания след лечените, а той беше твърдо не, каза че по този начин ще се излекувам. Но пак аз възнамерявам да си пусна изследванията пак след лечението, ще пиша дали съм се отървала от тези гадини.

# 623
  • Варна
dessiss само да споделя, че от понеделник съм на лечение. Преписаха ми Doxycyclin  но лекаря държеше да е само от STADA. Каза ако е от друга фирма да не го купувам, а ако не намеря да взема Vibramicin на Pfizer. 10 дни 2 пъти на ден за мене и за ММ. Питах го дали да правя изследвания след лечените, а той бшее твърдо не, каза че по този начин ще се излекувам. Но пак аз възнамерявам да си пусна изследванията пак след лечението, ще пиша дали съм се отървала от тези гадини.

Ооо не съм съгласна че не трябва да се пусне контрола, за съжаление изобщо не е сигурно че ще се отървете от тях, дано успееш, но има момичета които се борят с тях с по няколко курса лечение. Пуснете си контрола, питай в Геника след колко време беше, мисля че препоръчват да е мин 30-40дни след лечението, като през това време ако се обичате с ТМ използвайте презерватив, за да не се заразите отново, понеже единя може да се излекува, а другия не. Стискам ви палци и ще чакам да пишеш по-натам  Hug

# 624
  • София
Момичета днес Боянчо става на три месеца. Малко съм емоционална....гледам го и не мога да повярвам още, че го имам. Всичко през което минах, раздялата с първото ми малко момченце (което винаги ще възприемам като реално дете), цялото чакане да се получи, всички страхове преди прегледите...една емоционална въртележка ...не искам да губя и миг сега да не бъда с него и да не го обичам.  txtloves txtloves txtloves txtloves

Пожелаван на всички тук да изпитат щастието което аз изпитвам сега ......

# 625
  • София
Да ти е жив и здрав и много да те радва!

Спомням си докато беше бременна как не можа истински да се зарадваш макър че той си напредваше толкова добре през цялото време. Аз постоянно се чуствам така и се мразя заради това. Въпреки че до тук да чукна на дърво карам лека бременност, бебо върви като по учебник като че ли все чакам нещо да се се случи. А как искам да си мечтая само за хубави моменти. Даже на няколко пъти изпитах паника когато се виждах в огледалото колко ми е пораснал корема. Ония ден ходихме на втора ФМ , перфектен е, сега понеже започнах да го усещам се паникьосвам всеки път като мине по-дълго време и не го усещам.  Embarassed Rolling Eyes Четох че жени преживяли загуба имат такива бременности и след това много треперят над децата. Но стискам зъби,  и гледам много на глас тези неща да не ги говоря  Heart Eyes

# 626
Astined Жив и здрав да ти е, да расте много буен и много щастлив  Hug

# 627
  • София
Да ние не караме много щастливи бременности, колкото и да са леки - моята съща беше лека с изключение на повръщането в началото.  Бебе беше идеален на всеки преглед, но мен ме беше страх постоянно. Не че и сега не ме е Simple Smile Но е по-различно вече. И да....страхувам се че го обсебва, не искам никой друг да се грижи за него освен мен....ревнувам ако някой го подържи повече.....осъзнавам, че е грешка, но не мога да се сдържа....

# 628
Момичета да ви споделя какъв страхотен сън сънувах снощи.Аз не вярвам много много в такива неща , но сънувах  че раждам супер лесно момиченце.В самия сън не помня преди това дали бях бременна  , но самото раждане го помня, все едно наистина ми се случи , но беше супер леко , а момиченцето , което родих беше беличко и с огромни сини очи .Много ми стана хубаво и бях супер щастлива ! Laughing
Аз много искам момиченце , предполагам , че сънищата отразяват нашите желания Simple Smile

# 629
При мен вече е 38 ден и цикъла никакъв го няма...надявам се скоро да дойде, че хич не ми се ходи по лекари!

Общи условия

Активация на акаунт