Кюретаж и забременяване след това - тема 55

• 33 727
  • 709
  •   1
Отговори
# 675
Момичета , кажете ми др .Начев в кои дни преглежда в Майчин дом и от колко часа .Казаха ми , че за там не се запазва час , а направо отиваш и чакаш!

# 676
  • София
Късметче, спокойно, няма да те оставят в болницата  Laughing Те го предлагат като опция - аз лично го направих около месец след прегледа, на който ми го предложиха. Предимството е, че така всичко ти минава по здравна каса и не плащаш изследвания. Освен това аз съм от София и си ходех в болницата само за прегледите и изследванията, дефакто не съм лежала там. Но предполагам, че хоспитализирането не е практика при всички пациенти, така че д-р Начев ще те ориентира най-добре.
Само се въоръжи с търпение, защото чакането пред кабинета е голямо. Поне аз като съм ходила преди 2 години, нямаше записани точни часове, а док преглеждаше по реда на пристигане на пациентите.
За това кои хормони са по здравна каса, не мога да помогна. Аз си плащам всичко като поп, защото това висене пред кабинети, молби за направления и прочие унизителни емоции, вече ми идват в повече.
След последното такова преживяване, когато обикалях от лекар на лекар да се моля някой да ми пусне молба до здравната каса за ЯМР на хипофизата, при условие че съм диагностицирана с микроаденом и ми се полага... В края на тази седмица ще звънна да проверя дали са ме одобрили или ще трябва да дам 500 лв и за това изследване.
Много ми е тъжно, защото всеки месец чинно си плащаме здравните осигуровки, а накрая като имаш нужда от тях, все едно се молиш за подаяние...
Здраве да е, ще се справим въпреки всички неволи  Peace

# 677
Благодатя ти, Маце! Очаквайте ме да ви навестя бременна края на другата година (че тогава ще подновим опитите по лични причини - заради моята работа). Много успехи на всички желая с изследванията и ще ви навестявам от време на време да чета все хубави вести!  Hug

# 678
  • София
Момичета , кажете ми др .Начев в кои дни преглежда в Майчин дом и от колко часа .Казаха ми , че за там не се запазва час , а направо отиваш и чакаш!

Демек звънни му той ще ти каже Simple Smile

доктор Емил Начев - Частен кабинет в медицински център Панацея - тел. 02/952 39 35
Преглежда и в Майчин дом.
GSM на д-р Начев - 0888 896 843

http://www.usbale.com/

Майчин дом,гр.София

п.код:1431; гр.София

(на 10-ти етаж, в сградата на "Майчин дом")

Телефон на секретариат:
02/895 60 40  

vili_t0 успех и дано се изненадасте по-рано  Hug

# 679
Здравейте момичета, извинете за отсъствието ми от темата, но времето ми се оказа много кът напоследък.  Минавам само да кажа,  че при мен всичко е наред,  чета ви редовно и ви мисля.  Ще се опитам по-късно днес да пусна и една снимка да ви покажа моята чакана и мечтана дъщеря.
На всички новодошли пожелавам сила и кураж!

# 680
Десисс, ама наистина не останало, дано всичко мине по вода, успех и да ни пишеш с добрите новини  Hug
Вили_то, успех и на теб, дано бързо да стане като подновите опитите  Hug
Елена, радвам се че сте добре. Чакаме снимка  Hug

# 681
Здравейте мили момичета  wavey

От много време се каня да намина при вас и да напиша две думи. С някои от вас се знаем от друго място  Heart Eyes Но съм сигурна , че и доста тук ме помнят. Миналата година пишех активно в темата след сполетелия ме спонтанен аборт в 7г.с. Каква болка преживях и колко сълзи изплаках аз си знам, но дочаках да изгрее слънце и на моята улица.
На 5 ноември този месец родих моята прекрасна, дългоочаквана и много желана рожба!

Момичета, колкото и да е трудно, не се отчайвайте и съхранете психиката си. Ужасно период е, знам, но  просто имайте вяра, че ще се случат нещата и при вас!
Уейвче, специални  Hug за теб, също и за Звездичката, Феичка, Перу, Асти и за всички останали. При мен нещата се получиха на 8 месец опити, точно след спиране на противозачатъчните хапчета, които пиех два месеца за киста в левия яйчник. Звезди, точно както ти ми каза  Heart Eyes
Много целувки и за разкошния Ради на Мама Хикси, да го нацелуваш хубаво бузанчото  Hug
Виждам и много бременни- лека до края, лесно и безболезнено раждане, радвайте се на коремчетата и ритничетата, защото липсват после  Heart Eyes

Много, много щастие ви пожелавам силни момичета  newsm51

# 682
Киф, не се познаваме, но много се радвам, че писа  Hug

Честита рожба! Желая й да расте много здрава, усмихната и игрива!  newsm51

# 683
Кииифф страшно много се радвам за теб. Добре дошъл на новия член! Да е много здраво, да расте умно и щастливо и да има едно прекрасно детство!  Hug Нацелувай бебочо и от нас   bouquet

# 684
  • NE
Киф Честита рожбичка!  bouquet Пожелавам ѝ да е здрава, силна, обичана и безкрайно щастлива. Hug

# 685
  • София
Ей, Кифче!  Hug

Браво на теб - издържа до края! Сега вече само усмивки да има на лицата, много прекрасни моменти да изживеете и да се радвате от сърце на всяка сбъдната мечта! А на малкия бонбон… пожелавам й да е здрава, спокойна, красива и нежна, много талантлива и дано пътят й на този свят бъде лек! Много целувки от нас  Heart Eyes

Каката как е?

# 686
  • София
Киф Честита рожибичка и от мен! Да ти е жива и здрава и много да те радва! Много се радвам когато имаме нова бременна и ново бебенце Simple Smile

elenna радвам се че се разписа, чакаме си промоцията от бебка  Hug

Sweetɣ как е снахата?

Момичета подсетете ме кой трябва да добавям в списъка?

# 687
Момичета добро утро, въпреки, че за мен не е добро, сутринта БТ ми беше 37.3 и реших да си направя един тест за бременност cleat test с чувствителност 12 и има една многоооооо бледа втора черта, даже не знам дали я има щото трябва да се загледаш за да я видиш  Sad много ми е гадно, толкова много се надявах да е станало  Hug

# 688
  • София
Късметче, а имаш ли закъснение вече? Може още да е рано за тест  Hug
Защо не го снимаш да го видим и ние?
Стискам палци да ти е истинска чертичка, която да потъмнява в следващите дни  Praynig

# 689
Късметче, не че да те навивам нещо, но може и да се е получило, кога чакаш лелката? Изчакай още 2-3 дни или направи кръвен, поне той си показва най-добре. Успех и ще стискам палци  Hug Просто не се навивай дали е станало или не, да се измъчваш допълнително  Hug

Общи условия

Активация на акаунт