Кюретаж и забременяване след това - тема 55

• 33 721
  • 709
  •   1
Отговори
# 690
Kasmetchence, кой ден ти е днес? Дано наистина има втора чертичка  Hug

Мацето, добре сме  Hug  Ядем и растем  Mr. Green

# 691
трябва да ми дойде утре, цици, корем си ме боли, но 2-рата чертичка хич не се вижда , снимах го с телефона но и там не се вижда, Не Не може и от силно желание да си въобразявам  ooooh! и много смешно се получи защото от вадене на теста от кутийката за да го оглеждам поне 10 пъти, теста се разлепи хахаха, ще се опитам да го снимам по-добре, аз си мисля че О ми беше на 16-ти ден, но Денис ми каза, че ми е била на 14-ти би трябвало теста да отчете  Cry

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 11:46 от kasmetchence

# 692
Изчакай два-три дни и направи пак пиклив. Ако не ти се чака, може да пуснеш кръвен. Успех!  Hug

# 693
Благодаря дано дай боже, ще направя пиклив след няколко дни, ако не ми дойде до тогава  Hug

# 694
  • София
Късметче, и аз щях да ти предложа кръвен, ако съвсем не можеш да устискаш ден-два.
Много, много стискам палчета да ни зарадваш Simple Smile

# 695
Ох толкова силно се надявам да съм бременна  Praynig Praynig Praynig Ще пиша пак при резултат, какъвто и да е той  Hug

# 696
Щом има бледа чертичка , вероятно има бременност ,сега стискаме палци да се  задържи !!  Hug

# 697
Киф, честито бебче   bouquet И аз не те познавам, но се радвам че се включи, доста окуражаващи думи, бладорим  Hug
Късметче, стискам палци да си Б, но запази спокойствие и имай едно наум, за да не се разочароваш  Hug

# 698
Здравейте и от мен ! Аз съм с един сонтанен аборт миналата година на 29 ноември и на 17 ноември тази година ме изчистиха поради липсата на сърдечна дейност . Аборта го правих в МД при др Хранов . Днес е 10 ден обаче все още имам кафеникаво течение .. но е много малко . Това дали е нормално ,при положение ,че нямам болки ?! Чудя се дали да изчакам до първия редовен цикъл или да отида по-рано? Другото е че днес ходих да си взема хистологичния резултат а там пише точна три думи :Децидуа,хориални въси . Много ще съм ви благодарна ако ми кажете какво значи . Благадаря!

# 699
Аз имам три кюртажа , и трите пъти кървях различно  но и при мен последния път беше доста продължително като зацапване - 12 дни близо.Но се оказа , че всичко е наред , ако продължи повече от 15 дни се консултирай с лекар .Според мен е по-добре да отидеш след първия цикъл , ако нямаш оплаквания преди  това .
Иначе хистологията ти не показва нищо  , това което са ти написали означава чисто и просто , че е имало бременност!

# 700
Благодаря ти red_violet ! Дано всичко е наред ,а неразбирам защо доктора толково държеше на тези изследвания при положение че не показват нищо... Съжалявам че и ти си преминала цели три пъти през този ад , успех занапред !

# 701
  • София
Вчера докато се събуждах от упойката ( от хистероскопията) , на едно момиче лекарят обясняваше, че ще има толкова дни кървене, в която седмица е прекъсната бременността. 10 г.с.- 10 дни кървене! Явно си има някаква зависимост! Спомням си, моят аборт беше в края на 11 седмица, и кървях 12-13 дни!

# 702
Ами то и аз вече не знам коя съм била . Последната ми менструация беше на 5 септември , по мои изчесления трябваше да съм 9 г.с ,а то е спряла да се развива в 7 . Няма кървене само дето гърдите ми спаднаха ,обаче пиех и утрогестан ,може и затова да не съм прокървила.

# 703
И аз бяха в точно тези седмици последния път  , както и бебето беше с размери на 7 г.с макар да държа до последно !
Аз не прокървих последните два пъти , имах чувството , че ако не ги махнат ще си стоят там 9 месеца ooooh!- така се молех да мина без  кюртаж ама ...

# 704
А дали ако всичко е наред и лигавицата на матката се възстанови по-бързо ще мога да започна с опитите за бебче преди 6 месеца ии разбира се след всички изследвания..

Общи условия

Активация на акаунт