Кюретаж и забременяване след това - тема 55

• 33 712
  • 709
  •   1
Отговори
# 90
Маце, честит малък мъж, време е след толкова девойки!  Mr. Green

Сузи, честит двоен празник!   bouquet Според мен след 3-ти Ц отиди да те видят и ако всичко е наред може да започнете опитите! На мен ми бяха казали след 2-ри Ц може, но аз изчаках 3, а след това при изследвания се установиха едни “гадинки“ да лекувам и станаха 6месеца.

# 91
swety влагалищния секрет е мтериала за изследване който се взема от пациентката а микрибиология е метода на изследване 
кашмир горе главата и аз се депресирам от време на време но няма как ще успеем всички Hug
маце честити сини гащи

# 92
  • NE
Маце Честити сини гащи. bouquet
Не е вярно, че с мъжко не се повръща. По едно време беше нещо страшно при мен.
А след секцио не дават ново забременяване 2 години.
Но да, 6 месеца е по учебник и обикновено толкова чакат тежките кюретажи. Обикновено 3 месеца е ок за ново бебеправене.
С.Алекс Честита дама. Да е жива, здрава и спокойна. Hug
Перу При висока сърдечка дейност се познава, че е момче. Има резон. Peace
Sweetɣ Микробиология се изследва чрез влагалищен секрет. С една дълга клечка като за уши я взима акушерката. Почнаха те с изследванията за ЖК ли?
mothe bear Мерси, че питаш за Вилито. Добре сме, ама много див взе да става. Crazy

# 93
Жоцка, Феичке, мисълта ми беше, че като кажеш пуснаха ми МБ или взеха ми вл. секрет става въпрос за едно и също изследване, нали ?
А аз останах с впечатлението, че Сузими говори за различни изследвания и затова питам. А иначе на мен ми ги взеха още в 6г.с. 

# 94
sweety да така е когато е гинекологична микробиология иначе има микробиология на назален секрет на храчка  на еяколат др . но влагалищния е гинекологичен

# 95
  • В градината...
  Феичке, точно обратно е - при учестена сърдечна дейност е момиче.
При нас беше 138 удара и док  каза - момче. Но щом не е задължително и има изключения ....
На мен не ми е лошо и при предишната бременност не ми беше. Но сега кръвното ми е ужасно ниско, аско стигна горна граница 80, съм си направо супер. И от кръвното ми става лошо.

# 96
  • NE
Перу Аз бях с ниско кръвно през цялата бременност. А когато раждах имах ... нормално кръвно. Laughing
В началото заспивах права, ама така че нищо не ме събуждаше. Crazy
Иначе може и да си права, Вилито беше с 160 удара/мин.

Чрез влагалищен секрет се взимат и други гинекологични проби - хламидии, цитонамазка и т.н.

# 97
  • Варна
Не съм съгласна нито за повръщането, нито за разхубавяването, нито за острия корем, нито за сърдечната дейност....Всичко си е строго индивидуално, до човек, организъм и структура  Peace

# 98
Мацее, браво бе, нали пишле искаше и ти  Mr. Green Супер, много се радвам за теб  Hug
Феичка, не може без дивотии, как ще разбереш че имаш дете  Mr. Green
Сузи, честит двоен празник   bouquet А за чакането- аз чаках 2 месеца и бях като теб с нормален Ц, така че повече от 3 месеца не мисля че е необходимо.
Пате, успех, дано всичко мине бързо  Praynig
Дано не изпусна някой, че Мацето пак ще ме обвини, че близнаците са ми изпили мозъка, не че не е вярно  newsm78

# 99
И аз не вярвам на разни гадания относно пола. При всеки е индивидуално, но понякога е интересно да предполагаме. Аз другата седмица се надявам да разберем вече какви са ни гащите  Party

# 100
  • NE
mother bear Вилито не е от децата, които остават незабележими. Буквално е ангажирал всичкото ми време щом сън не съм видяла от 8 месеца и се храня по навик с една ръка вече. Да ми е жив и здрав и това ще отмине.
sweety Още малко и ще разбереш какви гащички ще носите. Hug

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 21:44 от Flower Fairy

# 101
  • В градината...
Аха, само че вакуумът е вакуум кюрета.

# 102
Здравейте, аз до сега само четях, но изникнаха разни въпроси в мен. Моя док каза да се пазим само 2 месеца, не е изпадал в подробности дали лигавицата или овулацията са добре и тн. При прегледа след К (10 дена след К.) той каза че всичко е наред, матката е изчистена добре. Вече нямам никакво течение дори. Да се консултирам ли пак за тези въпроси или да се доверя на мнението му? Ако трябва да бъда честна не ми се чака изобщо. Искам пак да опитам  Tired

# 103
  • София
AleksandraNikolova той засега е казал че е изчистено от бременноста, след 2-3 месеца трябва да се види лигавицата дали е възтановена. На теб хубаво не ти се чака, но си трябва време повярвай ми, възтанови се психически и физически първо, излизай с приятели, прави всичко което е забранено по време на бременност, нека да мине нова година, и след това, това е и душевна травма, отнема време да я осъзнаем и да сме готови за нова бременност.  Hug

# 104
Обикновено най-добре е да се направи преглед няколко дни след К, както ти вече си била и след първия цикъл пак. А преди да почнете опитите също може да отидеш.

Общи условия

Активация на акаунт