Кюретаж и забременяване след това - тема 55

• 33 722
  • 709
  •   1
Отговори
# 75
Алекс, честита дъщеричка! Много се радвам че се разписа!  Hug Hug Hug
Кашмирче  Hug Hug

# 76
Докторът каза, че не съм за К. Сакчето било много малко. Гледа ме на коремен, не можа да каже много точно, но някъде 0.7-1см. Според него ще го изхвърля сама или ще се резорбира от организма. Даже ми каза, че може да няма кървене. Лигавицата щяла да се дръпне навътре Shocked
Сега си седя и си чакам. Имам си някакви болки от ляво, но те са от 2 седмици насам.

# 77
  • София
white duck  в такъв случай следи ЧХГ, пускай го да видиш дали спада. Дано всичко да мине леко.

Новини от мен, познах със сини гащи сме  stork-boy до тук 3 момчета, са чакаме Деси и Перу Simple Smile

# 78
  • В градината...
Пате,  Hug

Маце, честито мъж  Mr. Green
Колко ви беше пулсът, когато засякохте сърдечна дейност.

# 79
  • Варна
Пате, дано всичко се оправи скоро  Hug

Маце, честит ти малък мъж  Hug

# 80
  • София
Пате,  Hug

Маце, честито мъж  Mr. Green
Колко ви беше пулсът, когато засякохте сърдечна дейност.

160, демек трябваше да е мома ама уви, според мен най-показателно е лиспата на симптоми, или много леки такива, разхубавяване, всички в отчетната с момичета се скъсаха да повръщат а с момчетата бяха екстра

# 81
Пате  Hug
Мацето честит ви мъж, все така да продължава да расте и да не тормози много мама.
Момичета аз съм много раздвоена, не знам кой доктор да послушам, един казва да се пазим 3 месеца, а друг 6. Нищо че всичко вече ми е ок, дори още на първия месец си имах О. Аз се чувствам добре, но не знам какво да правя. Дайте съвет.  bouquet

# 82
Маце, честити сини гащи  stork-boy
Сузими, не знам какво да ти кажа. Ако мислиш, че ще си по-спокойна,  изчакайте повече. За да не го мислиш после, дали не избързахме, дали всичко ще е наред и т.н. Но пък най-често казват три месеца да се чака.. В този случай според мен най-добре се довери на интуицията ти, пък когато е писано ще стане  Hug

# 83
  • София
Пате  Hug
Мацето честит ви мъж, все така да продължава да расте и да не тормози много мама.
Момичета аз съм много раздвоена, не знам кой доктор да послушам, един казва да се пазим 3 месеца, а друг 6. Нищо че всичко вече ми е ок, дори още на първия месец си имах О. Аз се чувствам добре, но не знам какво да правя. Дайте съвет.  bouquet

Пазете се 3, след 3-я иди да ти види лигавицата, овулация, пусни една цитонамазка и микробиология, 6 месеца е презастраховка, те след цезарово също казват 6, а в сравнение с К е къде по сложна операция

# 84
Благодаря ви момичета.
Мацето цитонамазка и вагинален секрет пуснах миналия месец, този мисля да пусна и МБ. Цитонамазка и секрета са ок.
И щях да забравя да ви почерпя с чай и кафе по случай нашата годишнина и Р.Д. на тате. За съжаление пиша от телефона и не мога да прикача снимка.

# 85
  • София
Значи супер, иди само да ти видат лигавицата дали се е възтановила добре, че нали я стържат,въпреки че след първия цикъл вече трябва да е ок.

Честита годишнина и РД на баща ти!

# 86
Маце, честит мъж Hug
Сузи, честита годишнина! Много години щастие ви желая! ЧРД на татко ти!
Ето една почерпка за тяхно здраве
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 14:56 от white duck

# 87
Сигурно въпроса ми е глупав, но влагалищен секрет и МБ не е едно и също ?  Embarassed

# 88
  • Варна
Сузи, след първия ми аборт, беше доста тежък, се наложи да изчакаме 6 месеца, защото се бяха престарали в остъргването и макар че си имах О и нормален цикъл, лигавицата ми не беше оки. Минаха и веднага забременях - имах страхотна и супер лека Б. Сега след втория К още на 2-рия месец лигавицата беше оки, но изчаках 3 за по-сигурно.... Изчакай 3-4 направи един преглед и ако е наред всичко, не е нужно да чакаш 6  Peace

# 89
Благодаря още един път.
Пате Мерси за почерпката.
Задължително ще проследя лигавицата, въпреки че док каза че уж не ме е остъргвала, а само с вакума. Но знае ли се.

Общи условия

Активация на акаунт