Тичане (2)

• 42 948
  • 790
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Птичке, не си сама!  Peace

Аз просто не пиша защото няма какво за момента.
Вчера си купих страхотни клин и ръкавици за бягане на Мизуно, нямам търпение да ги пробвам по предназначение.

Поздравления за Кактуса! Прочетох, че мислиш да водиш и дребосъка и да си кажа само, че аз най-често по това трасе си бягах и да ти кажа не е за толкова малко дете. Ти за подкрепа ли ще го вземеш или?

Иначе и моята мания напоследък е същата - заглеждам се само по спортни стоки и разбира се обувки за бягане. Чакам да ми мине крака и ще си купя нови за трейл бягане, че на предните ми се изтъркаха подметките  Laughing

# 76
  • UK
Смоки на моите Асикс официалният им живот (който дават от магазина) е 800 мили, по мои средни изчисления ги навъртам за около 8-9 мес. Мислех си, че изтичат около Коледа, но като взеха да ми убиват проверих и видях, че са на 10 месеца  Shocked Ще почвам да си записвам по колко мили тичам, защото не искам да си прецакам ставите, колкото и да са скъпи маратонките, мога да си позволя нови на 6 мес, здравето е по-важно от парите така или иначе.
 По този повод си поръчах Сейкони, най-лекия модел на пазара бил в момента  Crazy  Whistling Освен това си ги купих като използвах платинена членска карта на един приятел, така че ми излязоха на половин цена  Mr. Green Party Ще дойдат в понеделник или вторник, нямам търпение  Grinning
 За Коледа съм си поръчала традиционните Асикс от половинката, така че ще имам маратонки за носене. Само мерак за тичане да има  Joy

# 77
Лаленце, откъде поръча екипа?

и аз спешно трябва да стигна до някой магазин за обувки, защото моите също вече сдават багажа. Найковете държат още, ама имам едни дънлууп с адидас, които вече ще ги пенсионирам по старост  Mr. Green

# 78
Прочетох, че мислиш да водиш и дребосъка и да си кажа само, че аз най-често по това трасе си бягах и да ти кажа не е за толкова малко дете. Ти за подкрепа ли ще го вземеш или?

О, разбира се, че няма да бяга с мен Simple Smile Той 7 км ще ги врътне без проблем по какъвто и да е терен, ама е доста хаотичен в посоките  hahaha hahaha hahaha
Ще седи и ще тормози баща си на финала да ме чакат  Mr. Green

svidni4ka, честито  Peace Дано ти паснат новите маратонки Simple Smile

Like_Smoke, ти онлай пазаруваш ли? Погледни сайта, който дадох вчера. Има доста приятни намаления  Peace

# 79
  • София
Птичке, аз да си кажа Simple Smile Успех... на таткото  hahaha

Смоук, от магазина на SLS на хладилника ги взех, ама ходих до там, не са онлайн  Peace Те са официален вносител на Mizuno доколкото знам.

# 80
Има някакъв магазин за бягане в Младост runningzone.bg. Харесала съм от сайта им едни маратонки за планинско и ще ида да ги видя. Жалко, че СЛС нямат онлайн магазин да погледна и те какво предлагат. И аз съм се ориентирала към Mizuno.

# 81
Благодаря, момичета! И аз съм се засилила към мизуно - преди години имах едни такива, ама понеже съм патица и тогава не тичах, ги подарих. Обаче им дойде времето вече

# 82
Живот и здраве и аз съм на Кактус рън. Тъкмо се регистрирах за 7км Simple Smile))

# 83
Живот и здраве и аз съм на Кактус рън. Тъкмо се регистрирах за 7км Simple Smile))

Юхууу, още една кактуска  Mr. Green Прогнозата е за облачно време, 14С макс температура - идеално ще си потичаме  Grinning Peace

# 84
Да! Да стискаме палци на времето да си спази прогнозата, защото наистина обещава да е хубаво преживяване при този терен!  Simple Smile

# 85
  • here, there, everywhere
Момичета, влизам с питане за номерацията на мизуно маратонките. Ако искам да си поръчам по нета как да си избера номер? Дали отговарят на номерацията на Найки, че аз там си се знам?

# 86
Моят съвет е да мериш някъде в магазин, виждаш си номера и тогава поръчваш  Peace от марка до марка има разлика, например болшинството uk6 e eu 39, ама на найк е eu 40 ...

# 87
  • here, there, everywhere
Даммммм, по принцип си права, но тук наистина не съм ги виждала. Ще поразгледам по-упорито.

# 88
  • UK
 Дойдоха маратонките момичета  Grinning Електриково синьо с електриково розово  Crazy Ще ме виждат колите отдалече. И без това якето ми е електриково жълто точно с тази цел  Mr. Green
 Дано да са удобни, защото до Коледа други няма да има

# 89
  • София
Ееее, супер звучи  Mr. Green Я дай да ги видим, моля Simple Smile
Със здраве да си ги ползваш и да ги скъсаш от бягане!

Аз пък да похваля клина и ръкавиците на Мизуно - топлят, изпаряват влагата и не запаряват  Peace

Общи условия

Активация на акаунт