Тичане (2)

• 43 056
  • 790
  •   1
Отговори
# 90
Честито свидничка  Peace
Да ги изтъркаш и тях от тичане  Grinning  И дано са ти удобни Simple Smile И аз чакам два чифта ... една Пума (все пак се отказах от втория чифт там) и един Рийбок ... нямам нужда, само желание  Blush
Иначе днес съвсем скромно потичах 24 мин. интервали и спрях рязко, защото много остро ме прободе кръста, чак залитнах на пътеката в спринтовата част Sad Та реших да си остана с тия 24 мин. Дано е било нещо случайно, после и в банята и сега в офиса ме стяга по малко, ама да видим  Thinking

Чакам и режим от Любо Иванов - нещо взе да не ми се получава с тренировките у дома (липса на подходящо време и пространство), та мисля повечко да започна в зала да тренирам, а и с храненето нещо зациклих, та се надявам с него да подбутна нещата и до лятото да съм по-добре. А към юни месец ще започна да се радвам пак на девойки в залата дошли да се стегнат за лятото  Laughing  

# 91
  • UK
Ееее, супер звучи  Mr. Green Я дай да ги видим, моля Simple Smile
Със здраве да си ги ползваш и да ги скъсаш от бягане!

Аз пък да похваля клина и ръкавиците на Мизуно - топлят, изпаряват влагата и не запаряват  Peace
Хей ги на  Laughing  http://www.saucony.co.uk/en_GB/mirage-4/12359W.html?dwvar_12359W … w-all&start=9

# 92
И аз съм с нови маратонки и вече навъртях близо 25км от събота. Друго е тичането с маратонки за трейл по моя маршрут. Вече краката ме заболяват чак след 11 км, а и скоростта ми се качи. Явно с другите заради лошото сцепление съм се бавила повече, а и съм се изкривявала, заради нестабилността. Смених и програмата за измерване на разстоянието. До сега ползвах рънтастик, но сложих Страва и съм по-доволна. Няма ги досадните реклами, не забива и отчита по-нормално. Е, има отклонение 400-500м за 12км, но рънтастика ми е правил до 1км на 8км. Могат да се правят целеви отсечки и състезания по тях с други потребители за рекорд за най-добро време Simple Smile)))

# 93
# 94
  • UK
Ау, тия маратонки са страааашни! Със здраве да ги носиш, svidni4ka! Замислих се сериозно като ги видях, от този сайт ли си ги купила?  Thinking

Аз нещо не бягам много напоследък. Работя за скорост, правя повече интервално на пътеката и спринтове и виждам сериозно подобрение вече.
Вече навън по моите критерии не става за тичане и ще съм изцяло на пътеката до пролетта, живот и здраве.

# 95
  • UK
Ljoli това им е официалният сайт. Аз си ги купих от друг, в който мой приятел е платинен член и му ползвах отстъпката. Не знам точно кой е сайтът обаче, тъй като той ми ги поръча  Embarassed Излязоха ми 52 вместо 100 паунда, иначе нямаше да рискувам и щях да си купя редовните Асикс.
 Дано да са удобни наистина, утре смятам да ги пробвам, само да не вали. Аз бягам и на минусови температури, стига само да е сухо

# 96
  • UK
 Да побутна темата с едни 7км от вторник  Grinning

# 97
Не бях тичала от неделя, но днес се разписах и аз с 8км.

# 98
# 99
Здравейте, включвам се и аз в темата Simple Smile Чета ви с интерес, започнала съм схемата couch to 5k, иначе досега тичах доста спорадично, но съм решила да продължа дори и през студените месеци. Благодаря на всички за съветите и линковете, много са ми полезни сега...

# 100
Избягах си редовните 5км вчера, ще се опитвам вече да гоня 6-7  Crazy
Един тъп въпрос - понякога не се изморявам толкова, колкото ми доскучава да въртя обиколки, с какво си занимавате мозъка като бягате дълго време?  Blush

# 101
Не въртим обиколки  Mr. Green
Някой от кактуса? Аз пропуснах заради семеен вирус:(

# 102
Гледам да тичам с по-големи обиколки, защото еднообразието е най-големия ми враг в дългите тренировки. Направила съм си един маршрут 8км отиване и връщане и когато тичам повече се налага да повтарям. Не си занимавам мозъка, по-скоро го оставям да си почине.

Днес участвах в Кактус рън. Престраших се и аз да отида на състезание Simple Smile Хареса ми - мястото е хубаво, има красиви гледки, въздухът е чист и приятен. Само кактусите не успях да видя. Поузори ме изкачването и някои участъци ги извървях. Минах седемте километра за 45 минути.

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 12:45 от online

# 103
И аз не въртя обиколки. Избирам си маршрути по 4-5 км и най-много да направя 2 обиколки. Ако ще бягам повече избирам по-дълъг маршрут и отново бягам двойно. Освен това слушам музика. Направо не мога да си представя да изляза да бягам без музика.  Simple Smile
Птиците, ще има и друг път. Оздравявайте.  Hug
Disrupt, добре дошла!  Hug
Браво, onlineHug

# 104
  • София
Аз най-накрая тичах след повече от месец почивка Simple Smile
Само 3 обиколки на стадиона, но ще съм много внимателна с покачването на дистанцията и натоварването заради контузията.

Летя в момента  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт