Тичане (2)

• 42 910
  • 790
  •   1
Отговори
# 780
Кикамора, общото в постингите ти е, че, който тича по-бавно от теб, дори не тича, ами се влачи с "бързо ходене". Но, ако случайно някой е по-бърз, е "Юсейн Болт" и освен това лъже. Thinking По математика ти пишем 2. Laughing

# 781
Google76 е младо момиче и има всички предпоставки да ни даде много поводи да се гордеем с нея.

kikamora, престани да принизяваш разговорите ни тук в личностни нападки.

Може би трябва да помоля модератор да разчисти темата от несъществените неща?

Всъщност ни е време за нова тема. Тази навъртя доста страници.
Хубаво щом искаш да те лъжат, но не виждам никаква полза от това. Опитай да бягаш на квадрат с размери 100/100м и сама ще се убедиш какво говоря.

# 782
Имам достатъчно наблюдения, за да преценя, че Google76 действително се справя страхотно.

Сега отивам да направя едно приятно и бавно бягане , защото точно от това имам нужда и това ще бъде днешното ми постижение.

# 783
Имам достатъчно наблюдения, за да преценя, че Google76 действително се справя страхотно.

Сега отивам да направя едно приятно и бавно бягане , защото точно от това имам нужда и това ще бъде днешното ми постижение.
Да справя се, не го отричам! Това което оспорвам е че на квадратно игрище няма как да бягаш с постоянна скорост от 12км/ч! Просто няма как да се вземат такива остри завои! Просто малко физика и опит!
Гледам, че не съм първата която я хваща в нагаждане ( да не употребявам по силна дума) на резултати. При такова мерене с Гугъл няма как да имаш точни резултати. Така всеки може да си чертае по картата каквито си иска трасета Wink.

# 784
За тези тъпотии само това ще кажа:

и това де, да, нали разбивка:

Това са скрийн шотове директно от GPS.

ММ тича 200 м и 400 м спринтове в тоя двор и развива скорости в рамките на същите 100 м., които сигурно ще определиш на свръх Юсеин Болтовски.

Аз се замислих сериозно за какво да напускам тема, свързана с основното ми хоби само, защото някой се чуди как да се заяде и колко. Та оттук нататък кикиморените постове ще ги пропускам директно покрай ушите си и просто няма да отговарям, най-вероятно и няма да чета. Ако някой смята, че мога да му бъда полезна в тичането дали със съвет, или друго, да ме чете. Ако е убеден, че лъжа и се боря да се докажа във форума, щото нали на състезанията няма как  Mr. Green , негова си работа.

online, cooxixx, Barbabeau,  Hug   bouquet  !

ПП. Забавното е, че дори този пост, в който се отчетох го написах без идеята, че някой ще го вземе за някакъв мега рекорд.  Crazy Убедена съм, че ако постна същия резултат (със или без трак) в някой форум, в който пишат бегачките, с които се състезавам, ще бъде подминат без дори трепване на окото. Те тичат със същата скорост само с едната разлика - на пресечен терен с денивелации. Денивелация - дума, която определя разликата между две надморски равнища вертикално. Т.е. баир. Нагоре по баир и имат резултати по-добри от моя на 10 км по равно. Ако хукнат на асфалт, аз бас държа, че ще докарат рекорди, които веднага биха били отхвърлени от спецката по тичане в темата. Аз на тяхното ниво, разбира се, все още не съм, но се надявам да стана един ден. Няма да забравя на първото ми състезание (където завърших 4та в моята дистанция - 12 км) Христина Козарева тичаше с някакви небивали скорости нагоре по баира и то даже без да се задъхва кой знае колко. Тя за час и 35 мин. направи 18км при 820 м. денивелация, събрана в 7 баира, по които и повечето мъже ходеха. Ама аз съм сигурна, че и нейното е невъзможно. Grinning Иначе сигурно е = на Юсеин Болт. Не, не, нещо сигурно не са й засякли времето като хората, организатори на състезания, какво да ги правиш. Ужас.  Tired

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 01:01 от Google76

# 785
Google76 не мисля ,че трябва подробни разбивки и т.н .
Не се натоварвай.
Кикимора просто си е такава.Има различно мнение от другите което не я прави лоша или заяждаща се.Просто всеки си отстоява мнението.
Аз също съм тичала 10 км в училището само ,че за 1 час Simple Smile) Още малко ако си дам зор и ще те стигна   bouquet Heart Eyes .

# 786
Мога ли да попитам тези,които имат компресиращи ( май така се казваха) клинове как се чувстват в тях в сравнение с обикновените такива и защо са си взели именно такива? Ден или два след бягане усещам някакъв дискомфорт в колената и се чудех дали да мина на такъв клин или да взема наколенки. Моля за мнение.

# 787
Нова тема

И за да оставим последните спорове тук ще го напиша в тази тема Simple Smile
Имам чувството, че кикамора страда от биполярно разстройство ... както един месец се държи супер адекватно и изведнъж хоп заформи някой заядлив спор. Аз лично доста често съм съгласна с нея, личи се, че се е занимавала жената и го разбира бягането, ама тона понякога е  ooooh! Tired

А пък конкретно за Гугъл не съм съгласна. Момичето си тича много, тренира, млада е и най-вече си има официални времена и класирания няма какво да го бистрим и да я убеждаваме какво може и какво не. И аз не одобрявам тичането е квадрат и не мисля, че е оптимално така да се работи за скорост, но нея я устройва - точка  Peace Виж имаше една друга дама, дето се появи и каза как вчера започнала да тича и без да си дава зор врътнала 5К за под 22 мин в училищния двор. Там и аз се включих в заяждането  Mr. Green Но то се оказа, че и километрите са на око и времето не баш толкова. След време дори се замислих защо изобщо и се обяснявах, че не са и верни времената ...  newsm78 Ми да си тича и да си вярва, на мен не ми пречи - та спрях да засичам кой се изхвърля и кой не. Но точно в случая пък с Гугъл  нямам съмнения, че си е дала истински постижения  Peace

# 788
За тези тъпотии само това ще кажа:

и това де, да, нали разбивка:

Това са скрийн шотове директно от GPS.

ММ тича 200 м и 400 м спринтове в тоя двор и развива скорости в рамките на същите 100 м., които сигурно ще определиш на свръх Юсеин Болтовски.

Аз се замислих сериозно за какво да напускам тема, свързана с основното ми хоби само, защото някой се чуди как да се заяде и колко. Та оттук нататък кикиморените постове ще ги пропускам директно покрай ушите си и просто няма да отговарям, най-вероятно и няма да чета. Ако някой смята, че мога да му бъда полезна в тичането дали със съвет, или друго, да ме чете. Ако е убеден, че лъжа и се боря да се докажа във форума, щото нали на състезанията няма как  Mr. Green , негова си работа.

online, cooxixx, Barbabeau,  Hug   bouquet  !

ПП. Забавното е, че дори този пост, в който се отчетох го написах без идеята, че някой ще го вземе за някакъв мега рекорд.  Crazy Убедена съм, че ако постна същия резултат (със или без трак) в някой форум, в който пишат бегачките, с които се състезавам, ще бъде подминат без дори трепване на окото. Те тичат със същата скорост само с едната разлика - на пресечен терен с денивелации. Денивелация - дума, която определя разликата между две надморски равнища вертикално. Т.е. баир. Нагоре по баир и имат резултати по-добри от моя на 10 км по равно. Ако хукнат на асфалт, аз бас държа, че ще докарат рекорди, които веднага биха били отхвърлени от спецката по тичане в темата. Аз на тяхното ниво, разбира се, все още не съм, но се надявам да стана един ден. Няма да забравя на първото ми състезание (където завърших 4та в моята дистанция - 12 км) Христина Козарева тичаше с някакви небивали скорости нагоре по баира и то даже без да се задъхва кой знае колко. Тя за час и 35 мин. направи 18км при 820 м. денивелация, събрана в 7 баира, по които и повечето мъже ходеха. Ама аз съм сигурна, че и нейното е невъзможно. Grinning Иначе сигурно е = на Юсеин Болт. Не, не, нещо сигурно не са й засякли времето като хората, организатори на състезания, какво да ги правиш. Ужас.  Tired

Хахах отплесна се, няколко човека те подкрепиха и се взе за всесилна Simple Smile гугълче имаш още доста жълто около устата . Обясних вече 100 пъти, но явно че ти е трудно да четеш... Понякога ми правеше впечатление, че пишеш глупости, но вече знам защо и наистина няма да ти обръщам внимание. Успех в бягането  Peace.

# 789
За последно пиша в тази тема, защото също смятам да не прехвърлям спора в новата тема.

Аз повече от GPS запис няма как да кача, защото за жалост не се сетих да викна филмов режисьор да ме снима по време на тичането. Не виждам с каква наглост продължаваш да се заяждаш при вече качена снимка от самия GPS. Предната я метнах на бързо от първия ми опит да прехвърля трак в приложение, в което да си се записвам редовно като лично отчетно профилче, откъде да знам, че се очаква да доказвам полуполицейски, че не лъжа. НО последните 2 снимки са директно от GPSа и там пише черно на бяло и време и скорост, и пейс, и всичко. Може да не вярваш на голи думи, но да продължаваш да тръбиш, че едва ли не съм лъжкиня при качена снимка от GPS устройство е вече много отвъд границите на нормалното ми търпение.

Птиците, в началото още нямах много добри умения в това да се измервам и нямах с какво, най-общо казано. Та от тогава няма как да знам дори аз самата какви с точност са ми били резултатите. Сега, обаче, имам с какво и как да се измервам и не виждам защо трябва да се подлагат под съмнение данни от нещо, което измерва чрез сателитните сигнали. Така де, не е хронометър. Дори не е телефонно приложение. GPS часовник за спортисти е.

Тичането в училищния двор не ми е любимо, но в 10-11 през нощта къде да ида да тичам? По пустите улици или в парка, или на полето? Е, не става. Аз обикновено тичам сама.

5 км за 22 мин. изтичах наскоро. Има го засечено на състезанието в Южен парк. Ако някой отново има ужасни съмнения по въпроса, мога да снимам от класирането, макар че не ми е супер комфортно да ми се знае истинското име в публичен форум. О, и не съм дори първа. Пета съм там. Рекорда на трасето при жените е около 18 мин. Тази вече не знам с какво трябва да го докаже, ако й хрумне да сподели тук. С писмено заверено удостоверение сигурно.

# 790
Хайде не се прави на жертва Simple Smile и вземи вникни в написаното от мен!
Познавам много жени, които могат да избягат 5 км за 18мин и са два пъти по големи от тебе Wink.
Успех с бягането, имаш много време пред себе си, така че ти пожелавам повече от добри резултати.

Общи условия

Активация на акаунт