Тичане (2)

• 42 913
  • 790
  •   1
Отговори
# 765
Хайде стига с тия 14км/ч Wink. Правиш се на ударена май  Mr. Green
Явно че ъглите си ги прелитала.  Joy . Ако беше казала че си ги пробягала на прав път или стадион, нямаше да кажа нищо, но при игрище с размери 100/100м доста трудно , освен ако и ти не си третия Юсеин Болт ( вече имаме втори в темата).

# 766
ПП. Цялата концепция на "Това е възможно" и "Това не е възможно" е адски неприложима в тичането.

От известно време, както някои от вас знаят, ходя по състезания. Е, миналата седмица бях на 10.72 км, кажи ги 11 км планинско тичане. Т.е смятай, че 1/2 от трасето е баир, по който се тича нагоре, а другата 1/2 е хлъзгаво, кално спускане. Освен това ни би градушка. Завърших 3та, изтичах го за 59 мин. Та, щом тичането с денивелации в кал и градушка не ме е забавило достатъчно, че да не докарам 11 км/ч, то ъглите на училищния двор в хубава хладка вечер едва ли ще ми попречат да развия малко над 12 км/ч.

Толкова за мен.

Първото място е на мацка, която в същите вече споменати условия, изтича същите 11 км за 48 мин. Не е олимпийско чудо девойката, макар че очевидно си я бива МНОГО. Та нещо да кажеш за възможно/невъзможно?

Дочетох ти последния отговор. Край. На подобно нещо нямам какво да кажа освен за последно да наблегна, че тичах с 12.25 км/ч пък ти, ако щеш чети. И май май повече в тая тема нямам какво да споделя. Има си форуми и фейсбук групи за хора, които наистина тичат та имат бегла представа от скорости и километри, а не се чудят как да се заядат с някой, който споделя ъм... бих казала, че е постижение, но реално не е, просто трак. Май и преди съм напускала по същата причина същата тема. Доста съм далече от Юсеин Болт. Ама ти май не си много на ти с математиката. Simple Smile И май май не тичаш много бързо. Иначе нямаше с такава твърда убеденост да отричаш съвсем не уникални постижения като поддържането на 12 км/ч по равен терен без камъни, по какъвто тичам на състезания. Успех в живота... и разбира се, в тичането!

# 767
Никой не ти оспорва състезанията Simple Smile. Въпроса е че на 100метрови отсечки няма как да поддържаш 12 км/ч, то докато се засилиш и време да намалиш за да завиеш   Wink.
А на мен отдавна ми е минало времето да постигам разни цели в бягането... Вече съм дърта пък и постигнах каквото исках, но в интерес на истината все още се справям повече от прилично  Wink
http://postimg.org/image/j5j1demjt/
П/ с разбивката е за 4.28км.

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 01:34 от kikamora

# 768
Много агресивна тема. Според мен Кикимора прекалява яко. Какво гледате вечно в чуждите чинии, не мога да разбера, нека всеки да си тича както и колкото му е кеф. Какви хора сте, че от всичко позитивно, вечно успявате да измъкнете негативното, ама така с яко ровене. Следя темата, но пиша адски рядко по причината, която Гугъл76 споменава в последния си пост. Демотивиращо, отблъскващо и смешно е. Уж сте големи жени, а на какви се правите, не знам. В крайна сметка нали тичаме всички, защото ни е приятно? Слезте малко на земята, може ли такава дребнавост?

# 769
Да права си, трябва да се дава кураж на начинаещите и да се подкрепяме. Не омаловажавам постиженията на никой защото знам, че е трудно да се започне, но понякога просто ми става забавно, как само след месец и вече сме с олимпийски постижения Simple Smile. Просто темата понякога се превръща в едно надлъгване, от което няма полза никой.

# 770
Според мен някой ти плаща да дразниш по форумите. Какво надлъгване? Какви олимпийски постижения? Показах ти снимка от GPS трак, в който си пише черно на бяло 10 км. за 49 мин. Това хич не е сложна сметка. Ти нали си учила физика, в която пише как средната скорост е равна на пътят делено на времето? Наистина ли не можеш да си сметнеш сама кое колко е?  Shocked Или съм манипулирала GPS сигнала ли, какво, малко помощ от извънземните?  Crazy

А от какво има полза някой, айде да не решаваш ти! Преди година и половина започнах да тренирам по-сериозно и още тогава имах нелоши резултати, та твоя месец не знам откъде точно дойде, но няма нищо общо с моите тренировки.

Както и да е. Сериозно не ми се влиза повече, доста разумно бях спряла да пиша още преди месеци. Заблудих се, че за толкова време вече тук е станало по-нормално и човек спокойно може да си сподели прогреса и да сподели "бегачни номерца", но явно не е така.

# 771
Хей,хей, не се карайте. Аз съм нова в тичането и исках да попитам за така нареченото правилно дишане. Какво значи това? Аз гледам да дишам само през носа. Това ли се има предвид?

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 12:30 от caramelle

# 772
kikamora е заядливката на темата и не и обръщайте внимание, когато издребнява. Навъртяла е много безсмислени полемики тук Simple Smile.

# 773
caramelle, диша се - на 3 крачки вдишваш, на 2 издишваш. Ако не можеш така, значи бягаш твърде бързо за нормална тренировка. Вдишвай през носа, ако можеш.

# 774
но при игрище с размери 100/100м доста трудно , освен ако и ти не си третия Юсеин Болт ( вече имаме втори в темата).

Моля да спреш с това определение. Wink Нито Гугъл76 се е изкарала Юсеин Болт,нито пък аз,но ти продължаваш да си знаеш твоето.Изкараха ти GPS статистиките,о,не,това пак няма как да е вярно.
Моите адмирации за скоростта ви, Google76 и kikamora.
Защо вечно оспорваш чуждите постижения,чуждия прогрес,наистина е доста демотивиращо и изнервящо.Какво значение има кой колко за колко време бяга?За това ли живеем?Само това ли гледаме?А удоволствието,релакса?Защо веднъж и ти не приемеш чуждите постижения?Там ли беше ,когато тези еди си колко км са били изминати за еди си колко минути?

# 775
Google76, наистина ли заради глупостите на kikamora ще си идеш? Тук имаме голяма полза от позитивното ти участие. Не ни лишавай заради един трол. Просто не се пали на провокации и няма да се тормозиш.

# 776
kikamora е заядливката на темата

И не само на тази. Не съм попадала на тема, в която тя да пише, и тонът да е спокоен.

Толкова ли е трудно да се приеме нечий чужд успех? Това тук не е състезание.

# 777
Аз днес почти успях да направя 3 км.
Тичам за удоволствие не си давам зор .Правя си и почивки ако се почувствам уморена .Също тичам в двора на училище но за съжаление само събота и неделя мога да ходя там тъй като през седмицата има ученици до късно там.
А днес не успях да направя 3 км защото един откачалник реши да си покаже... и да се задоволява докато аз тичам.Мина ми мерака за всичко.Заради него заобиколих защото беше застанал там от където се промушвам .Ей много луди хора имало идваше ми да  #Cussing out #2gunfire
Иначе темпото което поддържам е бавничко 6-7 км/ч Simple Smile
И аз така,но спрях ,защото ме беше страх от последствията, т.е. да не взема да повърна или припадна. Mr. Green
Скрит текст:
На такива типове (то май е беше един и същ човек) няколко пъти се натъквах в парка. ooooh! Абе гледам зад дървото има нещо,което се движи ,едва след като се загледах ,разбрах на какво съм попаднала.
Щях да питам за йогата,ако някой има наблюдения- по-добре е да се прави преди или след тичане?
blackisback, желая ти скорошно възстановяване! Simple Smile
Ужасно е но за съжаление има такива хора.
Иначе в дните когато тичам не правя други упражнения Simple Smile Единствено и само тичане  . През останалото време правя домашни тренировки и въртя велото един час.Сега когато приключи учебната година започвам да тичам по редовно и през ден плюс някои други тренировки , но ще гледам да не се натоварвам .

# 778
Да права си, трябва да се дава кураж на начинаещите и да се подкрепяме. Не омаловажавам постиженията на никой защото знам, че е трудно да се започне, но понякога просто ми става забавно, как само след месец и вече сме с олимпийски постижения Simple Smile. Просто темата понякога се превръща в едно надлъгване, от което няма полза никой.
Показа трак на който си бягала 2.7 км и трасето е въведено мануално. Всъщност сега видях, че и преди са те хващали в лъжа, дори тогава си бягала 10 км за 45 Мин Simple Smile. Да беше казала че си на 22 нямаше да ти обърна внимание.
Радват ме успехите на всички, но честно казано не мога да се сдържа когато някой толкова безочливо лъже! И ако ти се занимаваш с бягане от няколко години, аз имам зад гърба си повече от 25 години бягане и знам много добре как се бяга на квадратно игрище, стадион или в парка!
Така че хайде с мярка моля те, тук медали не връчваме.

# 779
Google76 е младо момиче и има всички предпоставки да ни даде много поводи да се гордеем с нея.

kikamora, престани да принизяваш разговорите ни тук в личностни нападки.

Може би трябва да помоля модератор да разчисти темата от несъществените неща?

Всъщност ни е време за нова тема. Тази навъртя доста страници.

Общи условия

Активация на акаунт