Тичане (2)

• 42 935
  • 790
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте момичета търся си компания за тичане в парка жк.Надежда  ,, Северен парк,, има ли някой от този район желаещ?

# 736
Айде да се отчета и аз малко.

10 км за 49 мин. снощи в 11 през нощта. Малко ме е яд, защото можех доста по-бързо, но отново (за пореден път) ми е излязъл моя любим мазол на палчето иии толкоз. Една седмица до състезанието. Аз въобще все още не знам мога ли да изтичам 27 км. в планината, ноооо ще се види на място.

40 км за седмицата.

# 737
Браво, чудесен резултат Simple Smile  къде бягаш?

# 738
Браво, чудесен резултат Simple Smile  къде бягаш?

Нощем в училищния двор.  Laughing Малко е лейм, признавам, но след 22 часа ме е страх по улиците, а парка е далече. Някога като още нямах GPS, броях обиколки и си беше голям зор да не объркам броенето на 25 обиколки. Grinning Сега вече е друго нещо.

# 739
Колко е голям тоя двор Simple Smile
За такъв резултат се иска дълго и гладко трасе Wink. Ако бягаш на стадион, можеш да се пуснеш направо на световното Simple Smile.
Това са около 14 км/ч постоянна скорост, които няма как да се подържат в двор с обиколка от 200-300м

# 740
Как 14 км/ч, ти пък.

Скрит текст:

Тъй:

10 км
49 мин.

49/60 = 0.816 часа

10км/0.816 часа = 12.25 км/ч

Училищния двор ни е с обиколка около 400 м. На дълго и гладко трасе го правя една идея по-бързо, но признавам, че точна цифра нямам, защото се мерех без GPS до скоро и точността е куцала малко. Скоро с ММ ще ходим на Панчарево да тичаме и там ще се премеря на 100%.

# 741
Това са около 4мин и9-10 сек на километър, които са постижими на такъв терен от някой който е доста трениран Simple Smile.
Хубаво е да даваме обективно време, за да не подвеждаме начинаещите Wink.

# 742
Уча се да тичам с 14 - 14.5 км/ч, но още не мога много. Поддържам 3-4 км и съм дотам засега.

На 5км рън по двойки направих 5 км за 22 мин и 12 сек., което ще рече с 13.64 км/ч. Бях 5та от около 150 жени. Има бая още хляб да изям, докато се науча да държа 14 км/ч за 10 км. Уоу, сметнах - 42 мин. за 10 км.  Crazy Няма стане скоро.

// Еми да де.  Mr. Green Кое му е необективното на мнението ми? И аз казвам, че не мога в училищен двор, а и въобще да направя 10 км за 42 мин. Grinning А на права алея без завои ще разбера в последствие за колко мога да го направя и ще споделя, ако за някой би било от полза.

# 743
Аз днес почти успях да направя 3 км.
Тичам за удоволствие не си давам зор .Правя си и почивки ако се почувствам уморена .Също тичам в двора на училище но за съжаление само събота и неделя мога да ходя там тъй като през седмицата има ученици до късно там.
А днес не успях да направя 3 км защото един откачалник реши да си покаже... и да се задоволява докато аз тичам.Мина ми мерака за всичко.Заради него заобиколих защото беше застанал там от където се промушвам .Ей много луди хора имало идваше ми да  #Cussing out #2gunfire
Иначе темпото което поддържам е бавничко 6-7 км/ч Simple Smile

# 744
Браво, Google76!

И аз напредвам, но бавно, бавно. За мен 6 мин/км за 10км са си постижение в хубав ден Simple Smile Но пък преди година ми звучаха като фантастика Wink За динозавър като мен е добре Wink))

Тези откачалници и аз ги срещам. Гадост. Прочетох, че хората с такава аномалия не са агресивни. Дано.

# 745
Аз знам, че тези хора са доста страхливи, ако това е успокоение. Иначе като ученичка ми се беше случило нещо подобно и много се наплаших.

Тичането при мен става все по-трудно  Rolling Eyes имам възпален нерв и издържливостта много ми падна  Cry

# 746
Пиете ли допълнително магнезий, ако ви болят краката?

# 747
Ако въпросът е към мен, пия магнезий от доста време. Даже май тук писах....или пък беше в темата за НВ-ВМД  Rolling Eyes Но си пия всеки ден. Това сега е подчертано нерв и се опасявам, че няма да ми се размине лекарят  Confused

# 748
Аз лично не пия нищо Simple Smile
blackisback в училището в другия двор имаше и други хора. не се уплаших толкова много но ми стана супер неприятно и реших да спра тичането .

# 749
Дано мине бързо. И мен все нещо ме боли, ама като прекалявам с тичането не се усещам навреме Sad Днес бях планирала тичане по Алеята на здравето в Банкя, ама се събудих със странна болка в крака. Вече почти я няма, но ще си почивам. Някой ходил ли е на тази алея да каже как е за тичане? Има ли коли, връхлитащи велосипедисти, лоши кучета и т.н.?

Общи условия

Активация на акаунт