Лидл ::50::

• 73 272
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
A а m b e r аз миналата промоция се изсилих и купих 3 опаковки, че много го похвалиха. Моя мъж след ремонта в другия апартамент като чисти банята каза, че тоя препарат не ставал за нищо. Дори имам една опакова в нас така стои. Ако искаш си вземи една да го пробваш само, не прави като мен  Hug  Аз си оставам твърдо на Пулирапида от Кауфланд. Чисти банята безотказно.
Може ли малко повече за този препарат от К? Търся нещо с което без много търкане да освежи фугите

# 196
  • Варна
И полирапида и доместоса не успяха да махнат тези петна, за това останах доволна от този в Лидл. Използвам и двата препарата, доместоса ми върши по-добра работа за фугите.

# 197
Че този спрей с хлор не е препарат за баня, а дезинфекциращ и избелващ препарат за всякакви повърхности. Ползвала съм го при предното му пускане, но не го харесах - много силно миришеше и се замайвах, затова пак се върнах на Доместос спрей.

# 198
Аз похвалих препарата с хлор Naughty, чистила съм с какво ли не, вкл. с Пулирапид, а последно се бях спряла на Цилит, но този препарат за 3лв така ми избели пожълтялото в тоалетната, където се събира водата и то с едно напръскване, освен това мивката ми по фугите всеки ден мухлясваше, а сега след напръскване има траен ефект. А в банята пръснах една плочка с този препарат и друга плочка със спрея за баня (пак от Лидл) и минах с душа, втората плочка си стоеше с отлаганията, а първата беше лъснала. Това е моят опит, но може би си зависи от банята. Аз лично се запасих с още два и не съжалявам Peace

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 22:38 от Freyda

# 199
Аз похвалих препарата с хлор Naughty, чистила съм с какво ли не, вкл. с Пулирапид, а последно се бях спряла на Цилит, но този препарат за 3лв така ми избели пожълтялото в тоалетната, където се събира водата и то с едно напръскване, освен това мивката ми по фугите всеки ден мухлясваше, а сега след напръскване има траен ефект. А в банята пръснах една плочка с този препарат и друга плочка със спрея за баня (пак от Лидл) и минах с душа, втората плочка си стоеше с отлаганията, а първата беше лъснала. Това е моят опит, но може би си зависи от банята. Аз лично се запасих с още два и не съжалявам Peace
И аз се интересувам от препарата, само че щом е с хлор значи има избелващо действие, нали? Не ви ли избелва фугите? Моите са розови и тъмно сини и досега не съм открила препарат за баня, който да чисти мухъл и сапунени отлагания, без да избелва. Пяната за баня W5 от седмицата на препаратите само един път я ползвах, но мисля и тя избелва. Та продължавам да търся неизбелващ препарат за баня, дано някой да произведе  Tired

# 200
Скрит текст:
   ето това чисти безотказно и лесно ,но е  киселина и трябват ръкавици не търкам и всичко пада

# 201
Скрит текст:
   ето това чисти безотказно и лесно ,но е  киселина и трябват ръкавици не търкам и всичко пада
Супер чисти, но наред с всичко дето пада, падна ми и фугина.  Mr. Green

# 202
  • Варна
Freyda,може ли линк на препарата с хлор?

# 203
  • ride my bike...
Внимавайте с последното, че една приятелка намокри тавана съседите под тях, след като изчисти и фугина.

# 204
  • Пловдив
Какво ще кажете за комплекта на VILEDA http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=12929, мисля че излиза на сметка - вчера в МЕТРО гледах специално, че този моп в момента е на промоция и там, но цената му е 32 лв. само мопа, отделно кофата е около 17 лв. и резервната микрофибърна подложка е 14 лв.

# 205
Какво ще кажете за комплекта на VILEDA http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=12929, мисля че излиза на сметка - вчера в МЕТРО гледах специално, че този моп в момента е на промоция и там, но цената му е 32 лв. само мопа, отделно кофата е около 17 лв. и резервната микрофибърна подложка е 14 лв.
Имам го това, идеално е за паркет и ламинат както пише и в брошурата  Wink За теракота и други повърхности не става, не обира добре според мен.
Впрочем не трябваше ли вече днес да има нова брошура за следващата седмица?

# 206
Имам го това, идеално е за паркет и ламинат както пише и в брошурата  Wink За теракота и други повърхности не става, не обира добре според мен.
Впрочем не трябваше ли вече днес да има нова брошура за следващата седмица?

Ми трябваше, и аз я чакам от снощи... Sad

# 207
Плочките на банята чистя само с Пулирапид. Той маха отлагания от котлен камък, не че имам особено в нас. Но пък банята ми е стара и след почистването лъсва перфектно. Тоалетната и мивката чистя с Доместос. Пулирапида не се справя с тях. Сега се замислих дали да не пробвам хлорния за тях конкретно. Може пък да ми свърши там работа.
Иначе с Пулирапида слагам на гъба и само минавам плочките без да търкам. После поливам с душа и воала. С пода е малко по сложно понеже там обикновенно има повече отлагания. Там пръскам директно с шишето и после с крак разтърквам с гъбата, хич не се занимавам и да се зоря с навеждане   Mr. Green  Лъсва перфектно и става "пъръл пъръл"  Joy
С него чистя и огледалото в банята.

# 208
  • София
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=400

Това не върши ли работа вместо брошура?

# 209
  • София
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=400

Това не върши ли работа вместо брошура?

не, в брошурата има и нещата, които ще са другия четвъртък.

Общи условия

Активация на акаунт