Лидл ::50::

• 73 309
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Moringa, бях взела такива колбаси от дивеч, но от Била – луканката биваше, но шпек – саламът си беше направо гаден. Може и вкъщи небцетата ни да не са привикнали към такива продукти, ама няма да правя повече проби. Вкусове разни, пробвай щом е на добра цена, та да си знаеш!

Mimeime, не знам за кои пържоли питаш точно!? От петък има вратни пържоли с кокал, аз такива си взех миналата седмица, но с рентгеновия си поглед Simple Smile си избрах тарелки почти без кокал – бяха пресни и крехки, а и лесни за готвене!

# 181
  • София
mimchoni, да, точно за тях питах, благодаря!  Peace

# 182
Понеже сте се развихрили за лютеницата да кажа - тази партида е кофти. Няма нищо общо с лютеницата, която по принцип купувам. И да, не е като купешки кетчуп с чушки, но е точно като домашния, който си правя с добавени парчета чушки.  Peace

# 183
  • Пловдив
ЛЮТеничен Спор  Joy

# 184
  • София
 Joy Joy Joy

Довечера ще ям лютеница, то се е видяло  Mr. Green

# 185
  • Варна
Днес успях да изпера детските чаршафи от миналата седмица. Приятно съм изненадана, станаха мекички, цветовете се запазиха, а и чаршафа и калъфката са с копчета. Разопаковах и детският космонавт, много ми хареса, за парите си е перфектен.

# 186
  • Русе
От петък има вратни пържоли с кокал, аз такива си взех миналата седмица, но с рентгеновия си поглед Simple Smile си избрах тарелки почти без кокал – бяха пресни и крехки, а и лесни за готвене!
Мъжа ми няма рентгенов поглед и не подбира като пазарува, но в неделя и той купи пържоли и може да се каже, че бяха само с останки от кокал - ню-ню Laughing Бяха тънки и крехки. Peace Но дали и тази седмица ще са такива?

# 187
В Пловдив в магазина на Филипово все още дават стикита, ако някой се интересува.
Днес тръгнах за чаршафи с бухалчета, но нямаше. А така им се каних  Crazy Не излезнах с празни ръце - сладолед Ноблисима Страчатела (вече преполовен), гръцките бутер банички, кроасаните с масло, 1 пакет от зърнените закуски за проба, т. хартия Floralys (и от нея взимам за сефте) и още 1-2 дребни неща от бебешките стоки.  Peace

# 188
  • Варна
 Има ли някой, който си е купил спалния комплект с бухалчетата и може да ми го продаде?

# 189
  • София
Един въпрос встрани от стикитата и лютеницата  Mr. Green Влажната тоалетна хартия Floralis може ли да се изхвърля директно в тоалетната?

# 190
  • на Мелмак
Един въпрос встрани от стикитата и лютеницата  Mr. Green Влажната тоалетна хартия Floralis може ли да се изхвърля директно в тоалетната?

До 3 бр  Peace

# 191
  • Варна
Още нещо изпробвано днес, препарата с хлор. Много съм доволно, отстраних няколко жълтеникави петна по мивката, които така и не разбрах от какво се появиха, но така и не успях да махна с друг препарат. Мисля, утре да отида и да се запася с 1-2 бройки. Нали го няма в постоянния асортимент?

# 192
  • Русе
 Кой е този препарат с хлор?

# 193
 A а m b e r аз миналата промоция се изсилих и купих 3 опаковки, че много го похвалиха. Моя мъж след ремонта в другия апартамент като чисти банята каза, че тоя препарат не ставал за нищо. Дори имам една опакова в нас така стои. Ако искаш си вземи една да го пробваш само, не прави като мен  Hug  Аз си оставам твърдо на Пулирапида от Кауфланд. Чисти банята безотказно.

# 194
Някой има ли впечатления от машинката за отпушване на канали?

Къде е тази машинка, не я откривам?

И мен ме интересува въпросната машинка newsm78

Общи условия

Активация на акаунт