Лидл ::50::

• 73 281
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Да питам картофите с кожа/селски или уеджис,хубави ли са им?

# 241
От сауната за лице и в Монтана имаше 3-4 броя в понеделник, съмнява ме да са свършили, явно на телефона това им е дежурната реплика #2gunfire.

Пускали ли са досега сушилника за дрехи newsm78, който се монтира на радиатор и имате ли отзиви за него?

# 242
  • София
Момичета,аз ли не виждам добре или наистина няма ориз арборио..А само от кога я чаках тази италианска седмица Sad

# 243
  • Пловдив

Пускали ли са досега сушилника за дрехи newsm78, който се монтира на радиатор и имате ли отзиви за него?

Да, аз го имам от предишното им зареждане, стабилен е, ползвам го за терасата.

# 244
Девойки, бяха пуснали на разпродажба сауна за лице за 20лв . Моля ви, ако я забележите някъде, да свиркате!

В Лидл в Студ. град , а и в Изток  имаше - но в началото на седмицата бях там ( имаше доста бройки Студ.град)

# 245
  • Варна
Явно съм била много гладна, че доста неща ми харесаха от италианската седмица. Много вкусни ми изглеждаха Mr. Green Mr. Green
Ботите и на мен ми харесаха Peace

# 246
Момичета,аз ли не виждам добре или наистина няма ориз арборио..А само от кога я чаках тази италианска седмица Sad

Възможно е. Не всеки път продуктите са еднакви. Аз цяла година чакам едни макарони с готов сос към тях, но не ги пускат. Миналия път червените сосове също не ми бяха по вкуса, сега обаче ми харесват  Heart Eyes.

ПП
Почистих с комплекта. Много лесно се борави, когато мопът е намокрен. Харесва ми като цяла. Не е върхът, но за парите си е добър. Забелязах, че след като съм измила подът съхне по-бавно, отколкото, когато чистя с другия лидълски моп (този, който се изстисква на ръка), но в комплекта има и резервна подложка, която може да се използва за подсушаване.

# 247
Някой има ли впечатления от машинката за отпушване на канали?

Къде е тази машинка, не я откривам?

И мен ме интересува въпросната машинка newsm78

Беше в брошурата миналата седмица от четвъртък до неделя, но май още ги има в магазините.

# 248
  • на последния етаж
Излезе ли новата брошура?

# 249
  • София
Аз имам комплекта за почистване на Vileda, купуван от МЕТРО. На мен ми харесва, маха и по-трудно излизащи петна от ламинат и паркет. Това, което и на мен ми прави впечатление е, че наистина изсъхва по-бавно. Но за удобство - поне е тъничък и много маневрен, влиза и под шкафове и други мебели, което си е голям плюс  Peace

# 250
Да питам картофите с кожа/селски или уеджис,хубави ли са им? 
Вкъщи много ги харесваме Wink

# 251
Картофите са хубави и стават бързо и лесно на кухненска хартия ,без мазнина и са ни любими.
 Спалните комплекти от другата седмица ми изглеждат много хубави.

# 252

Спалните комплекти от другата седмица ми изглеждат много хубави.

И на мен ми харесаха, че са и с възглавница....Друг път пущани ли са..има ли отзиви за тях???

# 253
Къде ги гледате тези предложения за другата седмица? Брошурата още я няма  Sad

# 254
Къде ги гледате тези предложения за другата седмица? Брошурата още я няма  Sad

На сайта.

Общи условия

Активация на акаунт