Лидл ::50::

• 73 318
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Девойки, бяха пуснали на разпродажба сауна за лице за 20лв . Моля ви, ако я забележите някъде, да свиркате!

# 226
  • София
За солта - ужасна е, мокра и не соли.
За машинката за топчета - много е слаба, един пуловер, ако има много топчета, бая време отнема почистването му, иначе чисти (ако имаш време и търпение)
Пробвах десертчетата, които приличат на KInder Pingui - не се харесаха.
Италианската седмица ми е любима и на мен  Heart Eyes
Някои да ми припомни тортелините от XXL промоцията колко грама бяха? Все си мисля, че бяха 400гр. Thinking

# 227
  • София
Девойки, бяха пуснали на разпродажба сауна за лице за 20лв . Моля ви, ако я забележите някъде, да свиркате!

Във вторник вечерта имаше в люлинския  - 5-6 бр. На клиентския телефон ще ти кажат дали ги има още.

# 228

Във вторник вечерта имаше в люлинския  - 5-6 бр. На клиентския телефон ще ти кажат дали ги има още.

В Бургас, в Меден Рудник има останали бройки.

# 229
  • София
Момичета, тирамисуто, хубаво ли е?

Скрит текст:
Снощи ходих до Лидл-а до Халите. Преди да вляза в магазина питах охраната, дали са останали стикита. Каза, че има, но на касата ми казаха през смях и закачки между двете касиерки, че току-що са дали последното стики.
Честно казано поведението им малко ме подразни и има казах, че съм питала и че съм пазарувала там заради тъпите стикита и в противен случай ще върна стоката. Тогава касиерката ми предложи да напише на к. бележка, че не са ми дали стики и да ида в някой друг магазин.
Речено-сторено, търсих-намерих. Вечерта, мъжа ми ходи до Лидл с малката, минал на каса при една, както се изрази "симпатична" какичка и хоп - детето се прибра сияещо със 10 стикита.
Първо не повярвах, че може да се случи на нас, такъв късмет Simple Smile
И второ - просто не мога да ги разбера, онези гадини, от които се оплакахте, че не дават за 10 стотинки. Ейййй, много гаден народ сме.

# 230
  • Пазарджик
В Пазарджик също има доста бройки.

# 231
  • В една слънчева къща...
Моята машинка/пилинг изгоря още на първото ползване, като се има предвид, че изобщо не се е озорила, така че не препоръчвам. Взех за ММ зарядното за акумулатори. Същото ли, за което съм чела положителни отзиви?

# 232
Благодаря, девойки! Ще отскоча до Люлинския, че ми е по- близо от Пазарджик. И да, звънях преди да пиша тук на телефона, но видите ли нямало вече никъде, защо разпродажбата била 3-дневна незнам си кога....и бла-бла...

# 233
Взех комплекта за почистване на Виледа, на първо четене не е супер удобен, но ще видим как ще е като почистя след малко.

# 234
  • на Земята
Чакам отзивите,че съм го замислила,от както го видях.

# 235
Фърлила съм очо другата седмица на черната туника с ципчетата и на джегинсите - с кожата и чисто черния, че може да забърша и синия, кво му плащаш Mr. Green

# 236
  • София
Аз харесах ботите, но да видим на живо как ще са. То за теци пари нямам много големи очаквания, но ще са ми идеални, и без тома с дребните не ходя кой знае къде, а и искам да ме изкарат докато дойде време за ботуши.  Peace

# 237
Чакам отзивите,че съм го замислила,от както го видях.

Чакам да ми дойде музата  Laughing.
Шегувам се, до един-два часа ще го пробвам.

# 238
Имаше такава и на Стамболийски до Западен Парк  Peace

# 239
Видях я вчера в магазина на Резбарска  Peace

Общи условия

Активация на акаунт